Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2019 ανά δεκαήμερο

Πως θα είναι το 2019 ανάλογα με το ζώδιο και το δεκαήμερο σου;

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019, από την αγαπημένη Αστρολόγο του e-zwdia.gr Μαρία Ραπτοδήμου

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο 2019

Μία άκρως ενδιαφέρουσα χρόνια προβλέπεται να είναι αστρολογικά το 2019, αφού ο Ουρανός οριστικά περνάει στον Ταύρο στις 6 Μαρτίου και θα δονήσει για τα καλά τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου των ζώδιων, κυρίως των σταθερών (Ταύρος, Λέοντας Σκορπιός, Υδροχόος), καθώς η επαναστατική και συγκρουσιακή τους διάθεση θα φέρει σοκαριστικές ανατροπές σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Ο Ποσειδώνας εξακολουθεί να επηρεάζει τους εκπροσώπους του δεύτερου δεκαημέρου, επηρεάζοντας καταλυτικά τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) ωθώντας τους σε συνειδητοποιήσεις που μπορεί να απογοητεύσουν, λόγω της απομυθοποίησης προσωπικών, επαγγελματικών και οικογενειακών σχέσεων.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αφήνει πίσω του το δεύτερο δεκαήμερο οριστικά και περνάει δυναμικά στο τρίτο επηρεάζοντας τους εκπροσώπους του συγκεκριμένου δεκαημέρου και κυρίως των παρορμητικών (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) καλώντας τους μέσα από εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις να μεταμορφωθούν και να προχωρήσουν σε αλλαγές σε ότι αφορά την προσωπική ζωή, την καριέρα, την οικογένεια. Οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου βρίσκονται στον απόηχο της διελεύσεως του Κρόνου στον Αιγόκερω και μπορούν πια να απολαύσουν τους καρπούς της προσπάθειάς τους τον προηγούμενο χρόνο, που έγινε κάτω από έντονες πιέσεις, άγχος, αλλά μπορεί να αποδώσει τώρα πια τα μέγιστα.

Ο Δίας στον Τοξότη κάνει έντονη την επιρροή του στους εκπροσώπους του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων, κυρίως της φωτιάς (Κριός, Λέοντας) και τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) δίνοντας την εύνοια του σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους αλλά επίσης τάσεις υπερβολής και αμετροέπειας που θα πρέπει να διαχειριστούν με έξυπνο και αποφασιστικό τρόπο για να μην χάσουν ευκαιρίες καθοριστικές. Στις 3 Δεκεμβρίου ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος) και τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του πρώτου δεκαημέρου.

Οι εκλείψεις αυτό το χρόνο θα γίνουν κυρίως στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, καθώς από το 2018 οι δεσμοί της Σελήνης έχουν περάσει στο συγκεκριμένο άξονα. Η τελευταία έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου κλείνοντας έτσι μία μακρά πορεία σχεδόν δύο χρόνων έντονων και καθοριστικών εκλείψεων που έφεραν αλλαγές μακροπρόθεσμες στη ζωή των σταθερών ζωδίων. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου, η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου, η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 16 Ιουλίου και η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου σηματοδοτούν καταλυτικές αλλαγές στην πορεία των παρορμητικών ζωδίων σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους και είναι προτιμότερο να είναι προετοιμασμένοι για σπουδαίες αποφάσεις που θα κληθούν να πάρουν, αποφάσεις που δεν θα είναι εύκολες, όμως θα είναι αυτές που θα τους οδηγήσουν σε μία νέα πορεία.

Καλή χρονιά!!!

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε τι θα συμβεί το 2019 ανάλογα με το δεκαήμερο σου!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Κριού ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Ταύρου ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Καρκίνου ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Λέοντα ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Παρθένου ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Ζυγού ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Σκορπιού ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Τοξότη ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Αιγόκερου ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Υδροχόου ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Ιχθύ ανά δεκαήμερο!

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ