Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Ζυγού ανά δεκαήμερο!

Από τη Μαρία Ραπτοδήμου

1ο δεκαήμερο

Με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να έχει κάνει αισθητή την παρουσία του τον προηγούμενο χρόνο καλείσαι να δρομολογήσεις μια νέα οικογενειακή κατάσταση, ξεκάθαρος πια σε αυτά που πιστεύεις και στις επιλογές που έχεις κάνει. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου εντείνουν την συναισθηματική υπερχείλιση και βγάζει στην επιφάνεια με ορμή απωθημένα και ανασφάλειες που μπορεί να έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν σε ερωτικό επίπεδο, όμως καλό είναι να θυμάσαι δεν θα σε ωφελήσουν. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη διαχείριση των οικονομικών σου και σε ότι αφορά συναλλαγές με τρίτους ή οικονομικές συμφωνίες από επιχειρήσεις, γιατί οι ανατροπές που θα έρθουν μπορεί να είναι ριζικές και να πέσεις με ελεύθερη πτώση από την κορυφή ή βέβαια να εκτοξευτείς σε αυτή.

Στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα σε καλεί να κλείσεις ζητήματα φιλικών και ερωτικών σχέσεων στόχων και σχεδίων που έχει θέσει και θέλεις να επιτύχεις ,ότι αφορά τις συλλογικές δράσεις που συμμετέχεις. Οι αποφάσεις θα είναι καταλυτικές και θα καθορίσουν τη μετέπειτα πορεία των σχέσεών σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου σηματοδοτεί μία νέα αρχή στην επαγγελματική σου πορεία που μπορεί να γίνεται κάτω από πιεστικές συνθήκες, όμως θα είναι άκρως καθοριστική για την εξέλιξή σου, κάτι που θα δεις μακροπρόθεσμα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου θα σημάνει ένα νέο ξεκίνημα σε οικογενειακό επίπεδο άκρως ευνοϊκό για σένα. Με τον Δία να βρίσκεται ήδη από τις 3 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και να συμμετέχει στην έκλειψη είναι γεγονός ότι μπορεί τα πράγματα να εξελιχθούν όπως επιθυμείς, αρκεί να μετριάσεις τυχόν υπερβολές και να θέσεις σαφή όρια, όσον αφορά την προσωπική σου ελευθερία.

2ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω επηρεάζει το ευαίσθητο περιβάλλον της οικογένειας. Προστριβές και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου είναι πολύ πιθανές, ευθύνες και βάρη που μπορεί να προκύψουν σε αγχώνουν, όμως είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία, ρεαλισμό και δικαιοσύνη τις όποιες καταστάσεις για να μπορέσεις να αποκαταστήσεις ισορροπίες και να μην δημιουργήσεις συγκρουσιακό κλίμα. Διαφορετικά το πιθανότερο είναι απωθημένα και καταπιεσμένη οργή που έχεις από το οικογενειακό περιβάλλον να εκδηλωθούν με απότομο τρόπο και να οδηγήσουν σε αποξένωση με σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Ο Δίας στον Τοξότη σε βοηθά να έχεις ευχάριστη διάθεση, να είσαι κοινωνικός και αυτό μπορεί να φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου που έχουν να σου προσφέρουν γνώσεις και πληροφορίες σημαντικές για εσένα. Κοντινές και μακρινές μετακινήσεις είναι πολύ πιθανές και καλό είναι να εκμεταλλευτείς τα ταξίδια αυτά, όχι μόνο για να ξεκουραστείς, αλλά και για να πάρεις γνωστικά εφόδια που θα σε βοηθήσουν. Σημαντικές θα είναι οι ευκαιρίες σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στα επαγγελματικά σου σχέδια. Σπουδαίες μπορεί να είναι και οι νέες γνωριμίες που θα είναι καθοριστικές για την προσωπική σου ζωή σου ζωή. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου λειτουργεί καταλυτικά σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς είναι πιθανό να κληθείς να πάρεις αποφάσεις δύσκολες που πιθανά να πληγώσουν και σένα το ίδιο, όμως θα είναι καθοριστικές για την προσωπική σου πορεία. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι αρκετές και να λειτουργήσουν πιεστικά για σένα, όμως αν καταφέρεις να ισορροπήσεις και να δουλέψεις σκληρά έχει πολλά να σου αποφέρει.

3ο δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να αλλάξεις ριζικά αντιλήψεις και στεγανά που σου εμφύσησε οικογένειά σου, καθώς είναι αυτά που λειτουργούν επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου. Ήρθε ο καιρός για να θέσεις δικά σου θεμέλια με διαφορετική νοοτροπία από αυτή που είχες μέχρι τώρα, νέες ρίζες που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις το δικό σου τρόπο σκέψης. Οι σχέσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου είναι πιθανό αυτή την εποχή να είναι τεταμένες, λόγω της προσωπικής σου μεταμόρφωσης, καθώς δεν θα είναι εύκολο για τους γύρω σου να δεχτούν το πώς εσύ εξελίσσεσαι. Ο Ουρανός στον Κριό μέχρι τις 6 Μαρτίου φέρνει οριστικές ανακατατάξεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς είναι πιθανό να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα που θεωρείς ότι σε καταπιέζουν ή δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προσωπικές σου απαιτήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες αιφνίδιες για εσένα που είσαι μόνος που να αλλάξουν το ρου της προσωπικής του ζωής.

Ο Δίας στον Τοξότη ανεβάζει το κέφι, την κοινωνική σου ζωή και το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και είναι γεγονός ότι μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα, άκρως ευνοϊκά σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα σε γεμίσουν νέες πληροφορίες και γνώσεις και πιθανά να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή. Αυτός ο χρόνος θα είναι γεμάτος μετακινήσεις κοντινές και μακρινές που θα λειτουργούν ευεργετικά για την ψυχολογία σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 16 Ιουλίου αποτελεί κομβική κομβικό σημείο για το οικογενειακό και επαγγελματικό πεδίο, καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις και να κλείσεις ζητήματα που πιθανά σε ταλαιπωρούν. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή, αφού τα γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν σε αποστασιοποίηση από το ταίρι σου, μία απόφαση που θα δεν θα είναι εύκολο να τη διαχειριστείς.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η διαθήκη του Φίλιππου κρύβει ένα μεγάλο μυστικό

Ανατρεπτικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Η Χάιδω αγκαλιάζει στοργικά τον Παρασκευά μετα την επιστροφή της...