Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Υδροχόου ανά δεκαήμερο!

Από τη Μαρία Ραπτοδήμου

1ο δεκαήμερο

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να μην επηρεάζει πια το δεκαήμερο σου παίρνεις μία βαθιά ψυχολογική ανάσα, καθώς ξεπερνάς στην κατήφεια, την εσωστρέφεια, το έντονο άγχος και τη θλίψη. Είναι γεγονός ότι πια καταστάσεις του παρελθόντος έχουν ξεκαθαρίσει και μπορείς να προχωρήσεις δυναμικά σε ένα νέο παρόν απαλλαγμένος από βαρίδια. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου ανατρέπει ότι αφορά την οικογένειά σου, τη νοοτροπία, τα στερεότυπα και τις νόρμες που σου έχει εμφυσήσει. Είναι γεγονός ότι δεν θα καταπιεστείς πλέον από κοινωνικά πρότυπα απαρχαιωμένα και θα προχωρήσεις σε μία νέα πορεία προσωπική, σοκάροντας πιθανά το οικείο περιβάλλον σου. Δεν αποκλείεται να μετακομίσεις μακριά από την οικογένειά σου, ακόμα και στο εξωτερικό.

Η έννοια της ρίζας και της πατρίδας για σένα έχει πια διαφορετική έννοια. Στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα σου με τον Λέοντα σε ωθεί στο να κλείσεις σημαντικά ζητήματα που απασχολούν σχέσεις και συνεργασίες, θυμήσου όμως ότι οι αποφάσεις που θα πάρει θα είναι καθοριστικές, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι σίγουρος γιατί η επιρροή τους θα είναι μακροπρόθεσμη. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε ότι αφορά την εργασία και την καθημερινότητα, μία αρχή που μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις, εμπόδια, προβλήματα ή παρασκήνιο που πιθανά να σε δυσκολέψουν. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου αποτελεί ένα καταλυτικό ξεκίνημα σε ότι αφορά την ψυχολογία σου, σε ότι αφορά το παρελθόν και ότι σε ταλάνιζε, καθώς αφήνεις πίσω σου ότι σε πληγώνει, νιώθεις έτοιμος να κάνεις ένα βήμα μπροστά μακριά από πληγές και τραύματα που κουβαλούσες μέχρι τώρα. Απωθημένα που αφορούν την οικογένεια βγαίνουν στην επιφάνεια με ορμή και ξεκαθαρίζεις στο οικείο περιβάλλον σου τα όριά σου.

2ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω εντείνει το αίσθημα της εσωστρέφειας και της μοναχικότητας, καθώς σε βάζει στη διαδικασία να αφουγκραστείς πληγές και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ότι σε έχει απογοητεύσει και να προσπαθήσεις να το αφήσεις πίσω σου, απελευθερώνοντας τον εαυτό σου από αυτά που σε βαραίνουν. Είναι γεγονός ότι δεν είναι μία εύκολη διαδικασία και θα σου κοστίσει ψυχικά και συναισθηματικά αρκετά, είναι όμως ξεκάθαρο ότι μετά από αυτή την περίοδο θα νιώσεις έτοιμος για σημαντικά βήματα στη ζωή σου, θα έχεις πάρει μαθήματα από όλα αυτά που συγκρατούσαν πίσω, θα έχεις κλείσει σημαντικά ψυχικά τραύματα που σε εμπόδιζαν να προχωρήσεις δυναμικά.

Ο Δίας στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να επιτύχεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να επιτευχθούν με τη βοήθεια φιλικών προσώπων ή νέων προσώπων που μπαίνουν στη ζωή σου μέσω του φιλικού περιβάλλοντος και θέλουν να είναι αρωγοί στην οποία σου προσπάθεια. Η ομαδική δουλειά σου πηγαίνει αφάνταστα και αποδίδεις τα μέγιστα σε συλλογικές προσπάθειες που πιθανά συμμετέχεις. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου σε αναγκάζει να δεις κατάματα ζητήματα του παρελθόντος, που όμως πρέπει να αφήσεις πίσω σου όσο σκληρό και δύσκολο και αν είναι. Ήρθε η στιγμή να κάνεις μία νέα αρχή, απαλλασσόμενος από ότι έχει λειτουργήσει επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στο πεδίο εργασίας και καθημερινότητα, καλό όμως είναι να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να υπάρξουν εμπόδια ή παρασκήνιο που θα λειτουργήσει εις βάρος σου και αυτό πιθανά να σε στεναχωρήσει πολύ. Η συστηματική δουλειά και προσπάθεια θα ανταμειφθούν, αυτό πρέπει να θυμάσαι.

3ο δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας στον αιγόκερω λειτουργεί καταλυτικά στην ψυχολογία σου, καθώς μπορείς με τρομακτική ευκολία να κάνεις βουτιά στα άδυτα της ψυχής σου και να δεις τα σκοτεινότερη σημεία του χαρακτήρα σου και της προσωπικότητάς σου. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα τρομάξεις με τον ίδιο σου τον εαυτό, όμως αυτή η διεργασία θα σε οδηγήσει να συνειδητοποιήσεις την εσωτερική σου δύναμη, την πυγμή, αλλά και την ανάγκη να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου, αφήνοντας πίσω ότι όποιο τραύμα κουβαλάς τόσο καιρό και λειτουργεί σαν εμπόδιο στα οποία σου σχέδια. Ο Δίας στον Τοξότη δίνει την εύνοια του σε όποιο στόχο και φιλοδοξία έχεις, καθώς πάντα θα είσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Σημαντική θα είναι η βοήθεια φίλων ή νέων προσώπων που θα μπουν στη ζωή σου μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος και θα έχουν τη διάθεση να σε βοηθήσουν σε αυτά που θέλεις να επιτύχεις. Δεν αποκλείεται αυτές οι γνωριμίες να παίξουν επίσης καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, αλλάζοντας τη ροή της σημαντικά. Το βέβαιο είναι ότι έχεις την ευκαιρία να αγγίξεις τα όνειρά σου, αρκεί να μην χαθείς στην υπερβολή, στην αλαζονεία και στην έπαρση και θα λειτουργήσουν ανασταλτικά για την όποια πορεία. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 16 Ιουλίου φέρνει στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος και εκκρεμούσες υποθέσεις, ζητήματα εργασίας και καθημερινότητα που θα πρέπει να κλείσεις. Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες, το παρασκήνιο είναι έντονο και καλείσαι να πάρεις καταλυτικές αποφάσεις που μπορεί να σε αγχώσουν ή να λειτουργήσουν πιεστικά την ψυχολογία σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή, γιατί η ένταση αυτή μπορεί να την επηρεάσει και οι συνέπειές να είναι καθοριστικές για την πορεία της.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ