Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Καρκίνου ανά δεκαήμερο!

Από τη Μαρία Ραπτοδήμου

1ο δεκαήμερο

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να έχει δώσει απτά αποτελέσματα σε σχέσεις και συνεργασίες, ήρθε η περίοδος που θα πρέπει να δεις πως θα κινηθείς στην επαγγελματική και στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπήρξε σταθεροποίηση προσώπων στη ζωή σου ή απομάκρυνσή κάποιων. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου σε βοηθά στο να αλλάξεις άρδην στόχους και φιλοδοξίες, καθώς η προσωπική σου εξέλιξη σε ωθεί σε διαφορετικά μονοπάτια πια από τα τετριμμένα. Πρόσωπα που θα μπούνε στη ζωή σου μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος θα είναι αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια και θα δώσουν μία νέα πρωτοποριακή ανάσα στη δράση σου. Στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα σηματοδοτεί το κλείσιμο ζητημάτων όσον αφορά οικονομικά θέματα και την προσωπική σου ζωή, αφού είναι η κατάλληλη στιγμή να οριστικοποιήσεις τις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και να περάσεις ένα επόμενο στάδιο οικονομικής διαχείρισης.

Η αυτοπεποίθηση και η προσωπική σου αξία παίζουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σου. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 2 Ιουλίου είναι μία καταλυτική νέα αρχή για εσένα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, καθώς έρχεσαι σε επαφή μετά τις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες σε απόλυτο βαθμό. Καλό βέβαια είναι να υπάρχει μέτρο σε ότι εκφράζεις, διαφορετικά δεν αποκλείεται να ψυχρανθείς και να υπάρξουν απομακρύνσεις σημαντικών προσώπων για εσένα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου λειτουργεί ευεργετικά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, αφού σου δίνεται η δυνατότητα να ανοίξεις τα φτερά σου, να πετάξεις μακριά από καταστάσεις που μπορεί να σε καταπίεζαν και να θέσεις νέα όρια στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες και σχέσεις σου, καθώς κάνεις σαφές ότι ο προσωπικός σου χώρος είναι πολύ σημαντικός. Η συμμετοχή του Δία στην έκλειψη, που από τις 3 Δεκεμβρίου περνάει στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει αισιόδοξες εξελίξεις, αρκεί να περιορίσεις τις υπερβολές.

2ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κάνει αισθητή την παρουσία του επηρεάζοντας άμεσα τις εργασίες σου και την προσωπική σου ζωή. Ήρθε η ώρα να δεις κατάματα ποια πρόσωπα είναι αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σου, αντιλαμβάνονται τα θέλω σου, ασπάζονται τις αντιλήψεις σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι με αυτή τη διέλευση είναι πιθανές οι απομακρύνσεις μέχρι τώρα συνεργατών ή συντρόφων που θεωρείς ότι έκλεισε ο κύκλος σχέσεων μαζί τους και δεν μπορούν να σου εμφυσήσουν κάτι καινούργιο ή να σε καλύψουν σε επιθυμίες και ανάγκες. Είναι ξεκάθαρο ότι όποια σχέση αντέξει τις δονήσεις που θα δημιουργηθούν ήρθε στη ζωή σου για να μείνει και μπορεί να σου δώσει πολλά, όπως επίσης πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα δρομολογήσουν συνεργασίες και σχέσεις με σταθερότητα, προσπάθεια και ασφάλεια. Ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει τη δυνατότητα να ισορροπήσεις την καθημερινότητα, καθώς δείχνεις να απαλλάσσεσαι από το άγχος, τη νευρικότητα, την γκρίνια που μπορεί να σου δημιουργούν υποχρεώσεις στην εργασία ή στο καθημερινό πρόγραμμα.

Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε εργασιακά θέματα ,καθώς έχεις τη δυνατότητα για μία καλύτερη θέση ή την αναγνώριση από το περιβάλλον σου. Σημαντική θα είναι και η προστασία που σου δίνει στις δύσκολες στιγμές. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου είναι πιθανά μία καθοριστική στιγμή για την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή, καθώς δείχνεις έτοιμος να περάσεις σε μία νέα αρχή. Να θυμάσαι ότι εξελίξεις μπορεί να είναι αγχώδεις και περιοριστικές για εσένα, κάτι που αρχικά θα σου φανεί βουνό όμως μακροπρόθεσμα θα είναι ξεκάθαρο ότι θα σε εξελίξει σαν προσωπικότητα. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 2 Ιουλίου σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις συναισθηματικές και ψυχικές ανάγκες στους γύρω σου, προκαλώντας πιθανά δυσάρεστες αντιδράσεις και απομακρύνσεις προσώπων σημαντικών για σένα. Βρες τη χρυσή τομή αν πραγματικά αυτό επιθυμίες και δεν θα χάσεις.

3ο δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω λειτουργεί μεταμορφωτικά σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών και είναι γεγονός ότι μετά την διέλευση του τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Έντονες θα είναι οι εξουσιαστικές και χειριστικές τάσεις που μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου που θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές συγκρούσεις, προκαλώντας έντονα προβλήματα. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή τη χρονιά θα δεις κατάματα ποια είναι τα πρόσωπα που μπορούν να σου δώσουν κατανόηση, συντροφικότητα και ποια ήρθε η ώρα να τα αποχωριστείς, καθώς ο κύκλος αυτών των σχέσεων έχει κλείσει. Ο Ουρανός στον Κριό μέχρι τις 6 Μαρτίου ανατρέπει οριστικά τα δεδομένα που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με όποιον σε καταπιέζει, σε προσβάλει, δεν θα διστάσεις να αλλάξεις δρόμο και να ακολουθήσεις μία καριέρα που εκφράζει απόλυτα εσένα. Οι πρωτοποριακές σου επιλογές καριέρας που μπορεί να υπάρξουν, πιθανά να σοκάρουν το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

Ο Δίας στον Τοξότη δίνει την εύνοια του στην καθημερινότητα και στην εργασία, καθώς σου εγγυάται μία πιο ευχάριστη διαδικασία στον καθημερινό προγραμματισμού, απαλλασσόμενος από το άγχος και την γκρίνια αλλά και εργασιακές ευκαιρίες που θα είναι καθοριστικές για την προσωπική σου εξέλιξη. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις υπερβολές φαγητού που θα σου κοστίσουν περιττά κιλά. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 16 Ιουλίου καθίσταται σημαντική για σένα, καθώς μπορεί να υπάρξουν κομβικές αποφάσεις από την πλευρά σου σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες, αποφάσεις που μπορεί να είναι επίπονες όμως αναγκαίες για την πορεία της ζωής σου. Ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές σχέσεις, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν απομακρύνσεις από πρόσωπα σημαντικά για εσένα.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ