Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Παρθένου ανά δεκαήμερο!

Από τη Μαρία Ραπτοδήμου

1ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω λειτούργησε πιεστικά τον προηγούμενο χρόνο στην ερωτική σου ζωή, στη δημιουργικότητα και στην αυτοέκφραση σου, όμως ήρθε ο καιρός να απολαύσεις τη σταθερότητα στη σχέση σου, τους καρπούς της προσπάθειας σου σε ότι αφορά τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που προσπάθησες να εξελίξεις στην προηγούμενη χρονιά. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου σε καλεί να ανατρέψεις ότι παλιακό, αναχρονιστικό και συντηρητικό διέπει την προσωπική σου φιλοσοφία και να κάνεις βήματα προς την προσωπική σου επανάσταση, αλλάζοντας ριζικά την κοσμοθεωρία σου. Είναι καιρός να αποβάλεις πια ότι σε καταπιέζει και σε ωθεί στο να περιορίζεις τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου. Οι διαρκείς μετακινήσεις που πιθανά να υπάρξουν δίνουν ιδέες και πρόσθετες σημαντικές γνώσεις. Οι ξαφνικοί έρωτες δεν λείπουν, κάνοντας τη ζωή σου μία περιπέτεια, κάτι που χρειάζεσαι για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα.

Στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά σε ταλαιπωρούν και δεν σε αφήνουν να απελευθερωθείς. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου καθίσταται μία σημαντική νέα αρχή σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, φιλικές σχέσεις και συλλογικές δράσεις που συμμετέχεις. Οι συνθήκες που πραγματοποιείται είναι περιοριστικές και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε ώριμη σκέψη και απομάκρυνση προσώπων ή εγκατάλειψη στόχων που έχεις στη ζωή σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου αποτελεί κομβικό σημείο για την ερωτική σου ζωή, καθώς είναι πιθανή η εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου ή μιας νέας πολύ σημαντικής γνωριμίας για εσένα που είσαι μόνος/η. Με τον Δία να βρίσκεται ήδη από τις 3 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και να συμμετέχει στην έκλειψη οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές, αρκεί να μην υπερβάλλεις και να θέσεις εξαρχής τα όριά σου στη σχέση.

2οδεκαήμερο

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς δεν σε διευκολύνει να έχεις ξεκάθαρη εικόνα σχέσεων και συνεργασιών που υπάρχουν ή έρχονται στη ζωή σου, καθώς η τάση εξιδανίκευσης και ωραιοποίησης καταστάσεων και προσώπων είναι χαρακτηριστική, μία τάση όμως που μπορεί να σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις και πληγές. Να είσαι προετοιμασμένος γιατί θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και η απομυθοποίηση που θα υπάρξει θα σε αναγκάσει να δεις κατάματα την πραγματικότητα, κάτι που δεν θα είναι ευχάριστο για σένα. Μικρά και μεγάλα μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν και να λειτουργήσουν διαλυτικά για την προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί επιτακτικά να είσαι σοβαρός, ώριμος και ρεαλιστής σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή. Αυτό σημαίνει ότι τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου θα παραμείνουν μόνο αν η σχέση έχει γερά θεμέλια, διαφορετικά ότι έχει αρχίσει επιπόλαια είναι μοιραίο να διαλυθεί.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε παράλληλα ερωτικά παιχνίδια, γιατί το πιθανότερο είναι να εκτεθείς. Ο Δίας στον Τοξότη δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς το κλίμα στην οικογένεια είναι εξαιρετικό και σου δημιουργεί ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει στο να επιτύχεις τους στόχους σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συναλλαγές για θέματα ακίνητης περιουσίας όπως πώληση ή ενοικίαση. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου είναι μία κομβική νέα αρχή σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, καθώς καλείσαι να προχωρήσεις σε μία νέα περίοδο που μπορεί στην παρούσα φάση να είναι πιεστική και μεταμορφωτική, αλλά μόνο θετικά θα σου προσφέρει και αυτό θα το ανακαλύψεις μακροπρόθεσμα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου σου δίνει την ευκαιρία να θέσεις νέους στόχους, να αναθεωρήσεις παλιούς, να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά φιλίες και ομάδες που σε ενδιαφέρουν μέσα από ξεκαθαρίσματα που μπορεί να φέρουν απομάκρυνση και ψυχρότητα με σημαντικά μέχρι τώρα πρόσωπα για σένα.

3οδεκαήμερο

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να κάνεις μία βουτιά στα άδυτα της προσωπικότητάς σου και να φέρεις στην επιφάνεια ταλέντα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Μεταμορφωτική θα είναι η αλλαγή στην αυτοέκφραση σου και είναι γεγονός ότι οι γύρω σου θα δουν μία νέα προσωπικότητα να ξεδιπλώνεται. Έρωτες που κόβουν την ανάσα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και θα σε ωθήσουν στο να δεις μέσα σου φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, αλλά και το βάθος συναισθημάτων που μπορείς να προσφέρεις στο σύντροφο. Η σχέση με τα παιδιά σου αλλάζει ριζικά η δεν αποκλείεται να αποκτήσεις διάδοχο που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σου. Ο Δίας στον Τοξότη λειτουργεί εξαιρετικά ευνοϊκά για την ψυχολογία σου, καθώς νιώθεις ότι μπορείς να επιτύχεις τα πάντα, έχεις αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό σου και την στήριξη της οικογένειάς σου όπου και όταν τη χρειαστείς.

Ιδανικές είναι οι συνθήκες στο οικογενειακό περιβάλλον, αφού έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που πιθανά προκαλούσαν εντάσεις και συγκρούσεις και να απολαύσεις ένα σκηνικό έντονα συναισθηματικό, τρυφερό και ασφαλές με τα δικά σου πρόσωπα. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σε απασχολήσουν, να θυμάσαι ότι είναι ευνοϊκή περίοδος για πωλήσεις, ανακαινίσεις, ενοικιάσεις κατοικιών. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 16 Ιουλίου αποτελεί ένα κομβικό σημείο για την ερωτική σου ζωή, για τις φιλικές του σχέσειςμ για στόχους και όνειρα που έχεις θέσει. Είναι πιθανό να πάρει σημαντικές αποφάσεις για να κλείσεις κύκλους σχέσεων που δεν έχουν κάτι άλλο να σου προσφέρουν, να αφήσεις πίσω στόχους και όνειρα που δεν είναι πιθανόν να επιτευχθούν. Αυτό δεν είναι κάτι εύκολο για σένα, είναι όμως απαραίτητο για να προχωρήσεις σε μία νέα πορεία που έχει περισσότερα να σου δώσει.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 Ενώ ο Πέτρος και η Ζωή περνούν όμορφες στιγμές μακριά απ’ όλους, καθώς βρίσκονται...