Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Τοξότη ανά δεκαήμερο!

Από τη Μαρία Ραπτοδήμου

1ο δεκαήμερο

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω τον προηγούμενο χρόνο να έχει περιορίσει το εισόδημά σου έχεις μπει πια στη διαδικασία να αναγνωρίσεις ποιες είναι οι πραγματικές του ανάγκες, ποιες είναι οι πραγματικές σου προτεραιότητες, να εκτιμάς τη ζωή και τις απολαύσεις της με διαφορετικό πλέον τρόπο. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου φέρνει ανατροπές στην καθημερινότητα και στην εργασία σου, καθώς δείχνεις να ασφυκτιάς πια με τη ρουτίνα που βιώνεις μέχρι τώρα και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να αλλάξεις τα πάντα, από δουλειά μέχρι και διατροφή, για να προχωρήσεις σε μία νέα περίοδο απαλλαγμένος από ότι πια καταπιέζει την ψυχολογία σου. Η έντονη ενέργεια που σε διέπει καλό είναι να εκτονωθεί σε άσκηση και γυμναστική για να μπορέσεις να ανταποκριθείς ισορροπημένα στις υπόλοιπες δραστηριότητές σου, διαφορετικά η νευρικότητα θα διαπεράσει το καθημερινό σου πρόγραμμα και πιθανά να εκτονωθείς τους γύρω σου.

Στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα κλείνει κύκλους ερωτικών και φιλικών σχέσεων, στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχεις, ομαδικών δράσεων που πιθανά συμμετέχεις και σε ενδιαφέρουν. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα έχουν καταλυτικό αντίκτυπο στην πορεία των παραπάνω τομέων. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου σε ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους, καλό όμως είναι να είσαι προσεκτικός στον τρόπο διαχείρισή τους γιατί μπορεί να υπάρξουν εμπόδια ή πρόσωπα που θα λειτουργήσουν περιοριστικά. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου σου δίνει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα άκρως ευνοϊκό για τα οικονομικά σου. Είναι γεγονός ότι η εργατικότητα σου μπορεί να αποδώσει και να υπάρξουν εργασιακέ ευκαιρίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα οικονομικά. Προσοχή στις υπερβολές γιατί εκεί θα ανατραπεί το θετικό κλίμα που υπάρχει.

2ο δεκαήμερο

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε οδηγεί στο να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου και διαισθητικά να μπεις σε μία περίοδο μακράς επανεξέτασης του οικογενειακού του περιβάλλοντος και της νοοτροπίας που σου έχει εμφυσήσει. Είναι γεγονός ότι σε αυτό το πεδίο εξιδανικεύσεις και ωραιοποιήσεις φτάνουν στο τέλος τους και θα αντικρίσεις την πραγματικότητα με γυμνό μάτι, κάτι που θα αφήσει τα σημάδια του. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω έρχεται για να σου διδάξει τις πραγματικές σου ανάγκες να ιεραρχήσεις σωστά τις προτεραιότητες σου, γιατί μπορεί μέχρι τώρα να σπαταλούσες χρήματα και ενέργεια σε πράγματα που δεν σε κάλυπταν επί της ουσίας. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο και στην ψυχολογία σου, καθώς έλλειμμα αυτοεκτίμησης και ανασφάλεια μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους Θα πρέπει όμως να αντιληφθείς ότι η προσωπική σου αξία δεν συνδέεται με την οικονομική σου κατάσταση. ο Δίας στο ζώδιό σου σε απογειώνει σε επίπεδο ψυχολογίας και αυτό είναι σημαντικό για να αντιμετωπίσεις όποια δυσκολία και αν υπάρξει, τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει.

Σημαντικά είναι τα βήματα που μπορείς να κάνεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, να αναπτυχθείς σε προσωπικός επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει όμως να θυμάσαι είναι ότι οι υπερβολές όχι μόνο δεν θα σε ωφελήσουν αλλά θα σε βλάψουν, γι’ αυτό καλό είναι να τις ελέγξεις. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου σε καλεί να μπεις σε μία περίοδο νέα σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς, μπορεί να υπάρξουν περιορισμοί που θα λειτουργήσουν πιεστικά σε εσένα. Η προσωπική σου διαχείριση και κρίση, που θα πρέπει να είναι ορθολογιστική, θα διαμορφώσει τις νέες συνθήκες. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου σε ωθεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις και κληρονομιές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και καλό είναι να είσαι προσεκτικός στη διαχείρισή τους, διαφορετικά είναι πιθανά τα εμπόδια που μπορεί να υπάρξουν.

3ο δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω εισέρχεται στο δεκαήμερο σου και σε καλεί να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο σκέψης και διαχείρισης που μέχρι τώρα έχεις σε ότι αφορά οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Είναι γεγονός ότι η ιεράρχηση των αναγκών σου μέχρι τώρα ήταν διαφορετική, όμως οι συνθήκες που διαμορφώνει σε καλούν σε μία μεταμόρφωση σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες, με σκοπό να απολαμβάνεις πια τη ζωή με διαφορετικό μάτι και να μην επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την ύλη και μόνο. Ο Δίας στο ζώδιό σου λειτουργεί ευεργετικά σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, καθώς έχεις τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικά βήματα και ανοίγματα για να πετύχεις τους σκοπούς που έχεις θέσει. Ιδιαίτερα θετικές θα είναι οι συνθήκες σε ότι αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις, τις συνεργασίες και την οικογένεια, καθώς έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν διαταραχθεί στο παρελθόν ή να υπάρξουν νέες σχέσεις ιδιαίτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό πεδίο που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για εσένα.

Καλό είναι να μη χάσεις το μέτρο, γιατί αυτό είναι που θα λειτουργήσει σαν τροχοπέδη στην προσωπική σου εξέλιξη. Οι υπερβολές και η αμετροέπεια θα σε οδηγήσουν να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα έρθουν ποτέ ξανά. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 16 Ιουλίου μπορεί να είναι καταλυτική τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς μπορείς να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που είναι σημαντικά για σένα, πιθανό όμως να σημάνουν περιορισμούς και απογοητεύσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς ζήλια και καχυποψία μόνο αντίθετα αποτελέσματα θα φέρουν, αποτελέσματα που δεν θα είναι εύκολα να ξεπεραστούν

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ