Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Ενέδρα θανάτου για Κοσμά και Σώτο!

Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ, με θύματα τα μέλη της οικογένειας Κοτρώτση!

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV, ο Κοσμάς αισθάνεται μεγάλη απειλή από τους εργάτες μετά τα τραγικά περιστατικά που συνέβησαν στο εργοστάσιό του και το εργατικό ατύχημα, του οποίου αρνείται να αναλάβει την ευθύνη.

Κάποια στιγμή, ο ισχυρός επιχειρηματίας σκαρφίζεται έναν τρόπο προκειμένου να απαλλαγεί από τα προβλήματά του και να μην έχει θέματα με τη Δικαιοσύνη. Ο Κοσμάς βάζει κρυφά φωτιά στο εργοστάσιό του, την ώρα που έχει δώσει ραντεβού εκεί με τους εργάτες του. Αμέσως, καλούνται η Αστυνομία και η Πυροσβεστική και οι ανύποπτοι άντρες συλλαμβάνονται για εμπρησμό.

Ωστόσο, γρήγορα διαπιστώνουν ότι αυτό δεν ήταν παρά ένα κόλπο του Κοτρώτση για να τους παγιδέψει και να επωφεληθεί από την αποζημίωση για τις ζημιές. Κάποια στιγμή, οι άντρες αφήνονται ελεύθεροι και διψώντας για εκδίκηση πηγαίνουν ένα βράδυ έξω από το σπίτι του Κοσμά και του στήνουν ενέδρα θανάτου!

Όταν φτάνουν εκεί ο Κοσμάς μαζί με τον γιο του, τον Σώτο, οι άντρες τούς πυροβολούν. Οι γυναίκες του σπιτιού ακούν έντρομες τους πυροβολισμούς και σπεύδουν να δουν τι συνέβη. Δυστυχώς, από τα πυρά ο νεαρός Κοτρώτσης έχει τραυματιστεί σοβαρά και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, ενώ μία σφαίρα έχει βρει και τον πατέρα του, όμως ο δικός του τραυματισμός είναι ελαφρύς.

Αμέσως, τόσο ο Σώτος όσο και ο Κοσμάς μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δίνουν μάχη να κρατήσουν το αγόρι στη ζωή, ενώ περιποιούνται και το τραύμα του Κοσμά. Η Νέλλα, τρελαμένη με τις εξελίξεις, βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο και αγωνιά για την τύχη του παιδιού της. Δυστυχώς, τα τραύματα του Σώτου είναι πολύ σοβαρά και κρίνεται απαραίτητο να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετό διάστημα προκειμένου να μπορέσει να σωθεί.

Η Μάγια ανακαλύπτει την απιστία του Παύλου

Μία απρόσμενη εξέλιξη ανατρέπει τη ζωή της Μάγιας στα νέα επεισόδια της σειράς, καθώς ο γιος της, ο Ερμής, της αποκαλύπτει την παράνομη σχέση του Παύλου με τη Βασιλική. Συγκεκριμένα, ο νεαρός δείχνει στη μητέρα του τον προκλητικό πίνακα που έχει ζωγραφίσει ο πατέρας του, στον οποίο η ψυχοκόρη ποζάρει ημίγυμνη.

Βλέποντάς τον, η γυναίκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και δεν μπορεί να πιστέψει ότι το κορίτσι που ευεργετεί εδώ και τόσους μήνες τής φέρθηκε με τόσο απαίσιο τρόπο. Συγχρόνως, βέβαια, αισθάνεται προδομένη και από τον σύζυγό της.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, η Μάγια αποφασίζει να εκδικηθεί τη Βασιλική. Εκμεταλλεύεται την απουσία του Παύλου από το σπίτι τους, καθώς ένα πρόβλημα υγείας τον στέλνει στο νοσοκομείο, και της φέρεται με υποτιμητικό τρόπο. Αρχικά, τη σταματάει από το κολέγιο στο οποίο έχει περάσει και φοιτεί το τελευταίο διάστημα, κάνοντας μεγάλα όνειρα για το μέλλον.



Παράλληλα, η γυναίκα ζητάει συνεχώς από την ψυχοκόρη της να κάνει δουλειές στο σπίτι και τη διώχνει από το δωμάτιό της, αφήνοντάς την να κοιμάται με τις υπηρέτριες, σαν να είναι και εκείνη μέλος του υπηρετικού προσωπικού. Η Βασιλική ξαφνιάζεται από την απότομη αλλαγή συμπεριφοράς της Μάγιας, ωστόσο δεν μπορεί να φανταστεί ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο η κυρία Αρδίτη τής φέρεται με τόσο παράξενο και απαξιωτικό τρόπο. Δεν ξέρει ότι έχει μάθει την αλήθεια για τη σχέση της με τον Παύλο…

Πηγή: hello.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ