Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Αιγόκερου ανά δεκαήμερο!

Από τη Μαρία Ραπτοδήμου

1ο δεκαήμερο

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου να έχει αφήσει πίσω του το δεκαήμερο σου βιώνεις πια ξεκάθαρα τις αλλαγές στην προσωπικότητα σου, τα νέα θεμέλια που έχεις θέσει και που είναι εμφανή στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι καιρός να απολαύσεις τους καρπούς της προσπάθειας που κατέβαλες τον προηγούμενο χρόνο, μιας προσπάθειας που ήταν έντονη, πιεστική και πολλές φορές αγχωτική για σένα. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου φέρνει ανατροπές στον έρωτα, στα ταλέντα στην αυτοέκφρασή σου. Ανατρεπτικά είναι τα πράγματα στον έρωτα, καθώς δείχνεις να μην μπορείς να περιοριστείς στη σχέση, διεκδικείς τον προσωπικό σου χώρο και αυτό είναι κάτι που πιθανά να ξαφνιάσει το ταίρι σου. Πρόσωπα μπαινοβγαίνουν ξαφνικά στη ζωή σου προκαλώντας έντονο καρδιοχτύπι και έλλειμμα σταθερότητας, όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ήρθε η ώρα να δεις τον έρωτα από μία διαφορετική πλευρά και να αφήσεις πίσω σου ότι συμβατικό και αναχρονιστικό κουβαλάς.

Στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα σε καλεί να πάρεις κομβικές αποφάσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σε απασχολούν. Αυτές οι αποφάσεις θα είναι άκρως καθοριστικές για την πορεία των ζητημάτων σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο τι θα επιλέξεις. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου αποτελεί για σένα μία νέα αρχή σε ότι αφορά προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς είναι πιθανό να οδηγήσει σε απομάκρυνση από σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου για να περάσεις σε επόμενο στάδιο, ωριμότερος από ποτέ. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 26 Δεκεμβρίου σε καλεί να έρθεις σε επαφή με τις ψυχικές και συναισθηματικές του ανάγκες και να θέσεις τα όριά σου στην προσωπική σου ζωή κάνοντας σαφές στο ταίρι σου ότι δεν θα ανεχθείς καταπίεση. Με τον Δία να βρίσκεται ήδη από τις 3 Δεκεμβρίου στο ζώδιό σου και να συμμετέχει ενεργά στην έκλειψη ,οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε υπερβολές και αμετροέπεια γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα.

2ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου έρχεται για να σε οδηγήσει σε μία προσωπική αναμόρφωση απόψεων, ιδεών, σκέψεων. Κύριοι αποδέκτες αυτής της αναμόρφωσης θα είναι το περιβάλλον σου, ο σύντροφός σου, οι συνεργάτες σου. Είναι καθοριστικό για σένα πια να θέσεις νέα όρια, να βάλεις νέες βάσεις της ζωής σου και στην πορεία σου, μπαίνοντας σε μία διαδικασία ξεκαθαρίσματος των στενών σου σχέσεων, γιατί είναι σημαντικό για εσένα να ξέρεις ποια είναι τα πρόσωπα που μπορούν να σε ακολουθήσουν τώρα πια και ποια δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν αυτή τη νέα πορεία που έχεις επιλέξει. Ο Δίας στον Τοξότη λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος στο προσκεφάλι σου, καθώς είναι εκεί για κάθε δύσκολη στιγμή, πρακτική ή ψυχολογική, που μπορεί να βιώσεις μέσα σε αυτό το χρόνο. Είναι γεγονός ότι έρχεσαι σε επαφή με τα βαθύτερα σου συναισθήματα, με φόβους, απωθημένα και ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, όμως τώρα πια νιώθεις έτοιμος να τα αντιμετωπίσεις και να τα ξεπεράσεις παίρνοντας τα μαθήματα που σου έχουνε δώσει και αφήνοντας πίσω σου ότι αρνητικά υπάρχουν.

Η διάθεση προσφοράς είναι έντονη για αυτό και είναι πιθανό να ασχοληθείς με τη φιλανθρωπία, τον εθελοντισμό που θα σε βοηθήσουν να εκδηλώσεις την τον έντονο συναισθηματισμό σου. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 6 Ιανουαρίου είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τον αυστηρό, τον σκληρό, τον περιοριστικό εαυτό σου, κάτι που θα γίνει εμφανές στο σύντροφο και στους συνεργάτες σου και πιθανά να δημιουργήσει προβλήματα. Είναι πιθανό να οδηγηθείς σε αποφάσεις που θα είναι σκληρές αλλά καθοριστικές για τη μετέπειτα πορεία σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου σε οδηγεί σε ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τις ψυχικές και συναισθηματικές του ανάγκες. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνει ιδιαίτερα σκληρός.

3ο δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου περνάει οριστικά στο δεκαήμερο σου και έρχεται για να σου αλλάξει ριζικά την προσωπικότητά σου εν γένει. Αν πραγματικά πιστεύεις ότι ξέρεις καλά τον εαυτό σου τότε ήρθε η ώρα να αντιληφθείς ότι δεν ξέρεις τίποτα για σένα. Οι ισοπεδωτικές του διαθέσεις μπορεί να σε αφήσουν αποσβολωμένο, καθώς τα γεγονότα που θα έρθουν στη ζωή σου μέσα από τις σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, θα σε αναγκάσουν σε μία νέα προσωπική εξέλιξη μακριά από τα στερεότυπα και τις νόρμες που είχες μέχρι τώρα. Είναι πιθανό πια να ξεπεράσεις τα όριά να δεις απωθημένα που είχες καλά κρυμμένα μέσα σου να βγαίνουν στην επιφάνεια με ορμή αντιμετώπισε τα δες τα κατάγματα.

Ο Ουρανός στον Κριό μέχρι τις 6 Μαρτίου φέρνει ανατροπές στην οικογένεια και κυρίως σε ότι αφορά τη νοοτροπία που μέχρι τώρα σου είχε εμφυσήσει. Θα οριστικοποιήσει σε αυτό το τελευταίο πέρασμά του όλες τις αλλαγές που πραγματοποιείς, διαφορετικά αν δεν είσαι αυτός που θα κάνεις τις επιλογές θα τις προκαλέσει ο Ουρανός με γεγονότα που δεν θα μπορείς να ελέγξεις. Ο Δίας στον Τοξότη Αγγίζει ένα ευαίσθητο περιβάλλον για σένα και ήρθε η ώρα να «αγαπήσεις» απωθημένα και φόβους που μπορεί να έχεις, μόνο έτσι θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις και να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός, η προσευχή θα είναι μέσα εκτόνωσης του έντονου συναισθηματισμού που βιώνεις που θα σε οδηγήσουν στο να έρθεις σε επαφή με τον Θεό που κρύβεις μέσα σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Καρκίνο στις 16 Ιουλίου σε καλεί να πάρεις αποφάσεις σημαντικές τόσο για την προσωπική σου ζωή όσο και για την επαγγελματική σου πορεία. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δεν θα διστάσεις να πάρει σκληρές αποφάσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ