Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Κριού ανά δεκαήμερο!

Από τη Μαρία Ραπτοδήμου

1ο δεκαήμερο

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να μην επηρεάζει πια το δεκαήμερό σου παίρνεις βαθιές ψυχολογικές ανάσες, βρίσκεις τα πατήματά σου και μπορείς να απολαύσεις τους καρπούς της προσπάθειας που κατέβαλες την προηγούμενη χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο. Ήρθε η στιγμή να γευτείς την χαρά της επιτυχίας αλλά και την απελευθέρωση από το άγχος και την πίεση του προηγούμενου χρόνου. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου σε καλεί να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες, να μην εξαρτάσαι από τα υλικά αγαθά και γι’ αυτό φροντίζει να φέρει ανατροπές και σκαμπανεβάσματα σε ότι αφορά τους οικονομικούς σου πόρους, ακριβώς για να σε ωθήσει να απεμπλακείς από την σύνδεση της οικονομικής ασφάλειας με την προσωπική σου αυτοπεποίθηση.

Οι εκλείψεις θα είναι καθοριστικές για σένα αυτή τη χρονιά. Στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα πιθανά να οδηγήσει σε ολοκλήρωση κύκλων σε ερωτικές ή φιλικές σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα. Η καρμικότητα της στιγμής είναι καθοριστική, καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις θα δρομολογήσουν την πορεία της προσωπικής σου ζωής και στόχων που έχεις θέσει. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου στιγματίζει μία νέα αρχή σε ότι αφορά το οικογενειακό σου περιβάλλον.  Οι ευθύνες που μπορεί να επωμιστείς είναι αρκετές,  όμως είναι το καρμικό μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσεις. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου λειτουργεί απελευθερωτικά για σένα σε ότι αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου και μπορεί να οδηγηθείς σε κομβικές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου. Με τον Δία να βρίσκεται ήδη από τις 3 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και να συμμετέχει ενεργά στην έκλειψη όλα μπορούν να πάνε κατ ευχήν, αρκεί να μην χάσεις το μέτρο και οδηγηθείς σε υπερβολές.

2ο δεκαήμερο

Ο  Κρόνος στον Αιγόκερω κάνει έντονη την επιρροή του  σε ζητήματα καριέρας και κοινωνικής αναγνώρισης. Είναι γεγονός ότι μπορεί να επωμιστείς πολλές ευθύνες, να αγχωθείς, να συγκρουστείς με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου, όμως να είσαι βέβαιος ότι αν καταφέρεις να αντέξεις τις δυσκολίες και να εργαστείς σκληρά θα σου ανταποδώσει αυτά που αξίζεις, διαφορετικά δεν θα έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Το θετικό είναι ότι ο Δίας στον Τοξότη έρχεται να σε προφυλάξει από κακοτοπιές και να σου δώσει ευκαιρίες για να ανοίξεις τα φτερά σου. Παρ’ όλες τις δύσκολες στιγμές δεν θα είναι εύκολο να χάσεις το κέφι σου και η αισιοδοξία θα λειτουργήσει ευεργετικά στο να πατάς γερά στα πόδια σου και να μην μπορεί τίποτα να σε πτοήσει. Ευκαιρίες από το εξωτερικό είναι πιθανό να σου δοθούν, αξιολόγησέ τες ρεαλιστικά και άρπαξε τες ώστε να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο.

Να θυμάσαι μόνο ότι οι υπερβολές δεν θα σε βοηθήσουν στο να πετύχεις τους στόχους σου, αντίθετα μπορεί να λειτουργήσουν ανασταλτικά προκαλώντας ζητήματα και αντιπαραθέσεις με τους  άμεσα εμπλεκόμενους. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου σου δίνει τα δείγματα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς πιθανά να κληθείς να πάρεις αποφάσεις για μία νέα αρχή που δεν θα σου είναι εύκολη, όμως μακροπρόθεσμα θα αντιληφθείς ότι ήταν η ενδεδειγμένη. Επαγγελματικές προτάσεις και νέες θέσεις εργασίας έρχονται στο προσκήνιο που θα χρειαστούν προσπάθεια και μεθοδικότητα για να επιτύχουν. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου σηματοδοτεί μία νέα αρχή στο οικογενειακό περιβάλλον, που αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα και μπορεί να σου επιφέρει περισσότερες ευθύνες. Η δημιουργία της δική σου οικογένειας ή η μετακίνησή σου μακριά από την πατρική σου οικογένεια είναι πιθανά σενάρια που καλείσαι να διαπραγματευτείς.

3ο δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω κάνει έντονη την επιρροή του πια στο δεκαήμερο σου και λειτουργεί μεταμορφώθηκα σε εσένα, σε ότι αφορά την καριέρα και την δημόσια εικόνα σου. Οι αλλαγές που πιθανά να πραγματοποιήσεις μπορεί να σοκάρουν τον κοινωνικό σου περίγυρο, καθώς δεν θα διστάσεις  να εγκαταλείψεις όποια πορεία  δεν σε εκφράζει για να ακολουθήσεις το δρόμο που νιώθεις ότι μπορείς να δώσεις το 100% του εαυτού σου. Οι επιλογές σου θα είναι καθοριστικές, αφού το μονοπάτι αυτό δεν θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, είναι όμως επιτακτική ανάγκη να αναγεννηθείς και να απευθυνθείς με νέα δεδομένα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου μέχρι τις 6 Μαρτίου φέρνει οριστικές ανακατατάξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Κεραυνοβόλοι έρωτες και αιφνίδιες απομακρύνσεις μπορεί να αναστατώσουν την προσωπική σου ζωή. Ο Δίας στον Τοξότη λειτουργεί ευεργετικά στις δύσκολες στιγμές, καθώς δεν σε εγκαταλείπει η αισιοδοξία, η θετική σκέψη, η ανάγκη για μία νέα κοσμοθεωρία ταυτισμένη με την πορεία που έχεις επιλέξει.

Οι ευκαιρίες από το εξωτερικό μπορεί να είναι πολλές και καλό είναι να τις σταθμίσεις και να μην χάσεις αυτές που αξίζουν. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις με ευκολία το χαρούμενο παιδί που κρύβεις μέσα σου, θα σε οδηγήσουν να αγγίξεις την καρδιά σου και να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 16 Ιουλίου σε οδηγεί στο να ξεκαθαρίσεις επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα, κλείνοντας έτσι  μία περίοδο που δεν έχει κάτι επιπλέον να σου προσφέρει. Συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν στην και προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να σκεφτείς πολύ καλά πριν πάρεις αποφάσεις που θα δρομολογήσουν καθοριστικά τις εξελίξεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα 2 ζώδια που θα βιώσουν μοναδικές εμπειρίες τον Μάιο

Αν και ο Μάιος του 2024 θα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι για όλους, έχει ιδιαίτερη σημασία για τις θέσεις ζωδίων στη γη και τον...