Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Ταύρου ανά δεκαήμερο!

Από τη Μαρία Ραπτοδήμου

1ο δεκαήμερο

Καθοριστική θα είναι για εσένα η χρονιά, καθώς ο Ουρανός περνάει οριστικά στο ζώδιό σου ωθώντας σε σέ ανατρεπτικές αλλαγές. Είναι στιγμές που πιθανά και εσύ θα αιφνιδιαστείς από τον εαυτό σου, αφού η ανάγκη σου για ασφάλεια δεν σε ώθησε στο να αλλάξεις το σκηνικό στη ζωή σου μέχρι τώρα. Αυτό είναι όμως πια παρελθόν και έρχεσαι αντιμέτωπος με τον επαναστάτη εαυτό σου που σε καλεί να σπάσεις τα δεσμά από προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που πιθανά θεωρείς ότι σε καταπιέζουν ή δεν συμβαδίζουν με την προσωπική σου εξέλιξη. Παράλληλα, πιθανές είναι οι αιφνίδιες νέες γνωριμίες που θα στιγματίσουν την πορεία των σχέσεων και των συνεργασιών σου οδηγώντας σε σέ ένα νέο μονοπάτι εντελώς διαφορετικό για σένα. Να θυμάσαι ότι αν δεν είσαι αυτός που θα αποφασίσεις να αλλάξεις τα δεδομένα ο Ουρανός θα έρθει με σαρωτικό τρόπο, προκαλώντας γεγονότα, να τα αλλάξει χωρίς να σου αφήσει περιθώρια επιλογής.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, στον απόηχο της επιρροής του την προηγούμενη χρονιά, σε αφήνει πια κατασταλαγμένο στην πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις και τι θεωρείς ότι είναι ιδανικό για εσένα στο να σε βοηθήσει να αναπτυχθείς. Στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα κλείνει οριστικά σχέσεις, συνεργασίες και ζητήματα που αφορούν στον επαγγελματικό και οικογενειακό σου τομέα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απαλλαγείς από καταστάσεις που θεωρούσες πιθανά ότι σε επιβάρυναν. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σε βάραιναν σε σχέση με το στενό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να συμβαδίσουν πλέον μαζί σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου σε βοηθά να ανοίξεις τα φτερά σου, καθώς οι ευκαιρίες που έρχονται δίνουν την απαιτούμενη ώθηση για τις ενδεδειγμένες αλλαγές. Η πραγματική σου ανάπτυξη ταυτίζεται με την προσωπική σου εξέλιξη. Με τον Δία να βρίσκεται ήδη από τις 3 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και να συμμετέχει ενεργά στην έκλειψη οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για εσένα.

2ο δεκαήμερο

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να κάνει εμφανή την επιρροή του όλο το χρόνο, σου δίνεται η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε βοηθά να ανέβεις πνευματικά, τι είναι αυτό που σε ωθεί να αναπτυχθείς, να γίνεις ένας άλλος άνθρωπος. Η επιρροή του είναι ρεαλιστική και σου δίνεται η δυνατότητα να κρατήσεις όλα αυτά που μπορούν να σε βοηθήσουν στη μετέπειτα πορεία σου για να θέσεις νέους στόχους και να αφήσεις πίσω ότι πια στερεότυπο ή κοινοτυπία υπήρχε στην προσωπική σου φιλοσοφία. Ο Δίας από τον Τοξότη σε καλεί να έρθει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου, τις ανασφάλειες, τα απωθημένα σου και να συμπλεύσεις μαζί τους. Ναι, μπορείς να το κάνεις με τη βοήθεια του, καθώς δείχνεις πια να ηρεμήσεις, να αφήνεις πίσω ότι σε ταλανίζει και να δίνεις την ευκαιρία, κυρίως στην ερωτική σου ζωή, να απαλλαγείς από καχυποψία και ζήλια. Όλο αυτό το ψυχικό δυναμικό μπορεί να μετατραπεί σε πάθος, έξαψη, έρωτα.

Σημαντικές θα είναι οι οικονομικές ευκαιρίες, καθώς οι συνεργασίες μπορεί να αποφέρουν πολλά και να είσαι άκρως ευνοημένος σε αυτό το σε αυτό τον τομέα. Εξαιρετικά θετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε επενδύσεις ή σε κληρονομικά θέματα, πάντως είναι βέβαιο ότι αυτή τη χρονιά σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις σημαντική οικονομική ανάσα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου είναι μία καταλυτική ευκαιρία για εσένα, για να κάνεις σημαντικά βήματα προς τη διεύρυνση σου, να ασχοληθείς με φιλοσοφικά ενδιαφέροντα σε απασχολούν, να ακολουθήσεις τις σπουδές και την επιμόρφωση που πάντα επιθυμούσες. Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει και να είναι μεταμορφωτικός για σένα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου πιθανά να σηματοδοτήσει εξελίξεις με το κοντινό σου περιβάλλον και να υπάρξουν πρόσωπα που θα απομακρύνεις ή θα απομακρυνθούν από εσένα, λόγω των καθοριστικών γεγονότων.

3ο δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να διευρύνεις τους ορίζοντές σου με το να αφήσεις πίσω σου νοοτροπίες και στεγανά που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για να ασχοληθείς με πνευματικά ενδιαφέροντα που θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου μεταμόρφωση, μακριά από ότι μέχρι τώρα πιθανά σε ενδιέφερε η θεωρούσες δεδομένο, λόγω παραδοσιακών ιδεών που σου είχαν εμφυσήσει. Αναγεννησιακά θα λειτουργήσει και σε ότι αφορά τον τρόπο που διασκεδάζεις και τον έρωτα, καθώς πια δεν μπορεί να σε ενδιαφέρουν καταστάσεις και πρόσωπα που δεν έχουν ουσία. Ο Δίας στον Τοξότη λειτουργεί ευεργετικά για φόβους, ανασφάλειες και απωθημένα που σε καλεί να έρθεις «αντιμέτωπος» μαζί τους κλείνοντας κεφάλαια με μη συγκρουσιακό τρόπο.

Άκρως θετικές θα είναι οι εξελίξεις στο οικονομικό πεδίο, καθώς έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τις οικονομικές συμφωνίες, να πραγματοποιήσεις συμφέρουσες οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους, να ασχοληθείς με κληρονομικά που μπορεί να σε απασχολούν. Στην ερωτική σου ζωή, δίνει ώθηση και νιώθεις πια έτοιμος να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα χωρίς φόβους και αναστολές. Η καχυποψία και η ζήλια μετουσιώνονται σε πάθος και ερωτισμό και οδηγούν τη σχέση σου πιθανά σε άλλη διάσταση. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 16 Ιουλίου μπορεί να σε οδηγήσει σε καθοριστικές αποφάσεις σε ότι αφορά το ευρύτερο και το στενό σου περιβάλλον, σε σχέση τις σπουδές που θέλεις να πραγματοποιήσεις, σε ότι αφορά τις επαφές σου με το εξωτερικό. ΟΙ αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις δεν σου είναι εύκολες, όμως είναι καταλυτικές για την πορεία της ζωής σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο αισθηματικό πεδίο, γιατί δεν αποκλείεται να κλείσουν κύκλοι σχέσεων που δεν έχουν πια να σου προσδώσουν τα αναμενόμενα, σε συνάρτηση με την εξέλιξή σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ