Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Ιχθύ ανά δεκαήμερο!

Από τη Μαρία Ραπτοδήμου

1ο δεκαήμερο

Με τον Κρόνο να μην επηρεάζει πια το δεκαήμερο σου έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου ποιοι είναι οι φίλοι που κρατάς δίπλα σου και ποιοι είναι αυτοί που απομακρύνεις, καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που ζητάς. Ήρθε ο καιρός να απολαύσεις την προσπάθεια που κατέβαλε για να επιτύχεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου ανατρέπει τα πάντα στην επικοινωνία, ανατρέπει σχέσεις σημαντικές με το στενό σου περιβάλλον, δίνει μία διαφορετική χροιά στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που πιθανά έχεις. Τίποτα πια δεν είναι το ίδιο με τα κοντινά σου πρόσωπα, καθώς δεν δέχεσαι υποδείξεις, δεν περιορίζεσαι και διεκδικείς την ελευθερία των απόψεων σου με κάθε κόστος. Είναι πιθανό να αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να συμβαδίσεις με πρόσωπα που μέχρι τώρα υπήρξαν σημαντικά για σένα και να πάρεις αποστάσεις.

 

Στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα κλείνει ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας, εκκρεμότητες παρελθουσών υποθέσεων που ακόμα πιθανά σε ταλαιπωρούν. Θυμήσου ότι ο τρόπος που διαχείρισης που θα έχεις θα είναι καταλυτικός και θα καθορίσει την πορεία τους. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου καθορίζει μία νέα αρχή σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και είναι πολύ πιθανό να πάρεις αποφάσεις σημαντικές που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τη ζωή σου. Η απομάκρυνση σημαντικών προσώπων για σένα είναι πολύ πιθανή. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου είναι σπουδαία ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και πιθανά να είναι άκρως ευνοϊκή η εξέλιξη τους. Οι πρωτότυπες ιδέες σου θα καθορίσουν την πορεία τους και είναι βέβαιο πως αν δεν παρασυρθείς σε υπερβολές και εριστικές διαθέσεις θα μπορέσεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

2ο δεκαήμερο

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου δημιουργεί ένα θολό σκηνικό που δεν σε αφήνει να αναγνωρίσεις το ποιος είσαι, να δεις ξεκάθαρα την προσωπικότητά σου. Με εργαλεία την ενσυναίσθηση και τη διαίσθηση μπορείς ακριβώς να εντοπίσεις τα σημεία του χαρακτήρα σου που θέλεις να αλλάξεις και να χαράξεις μία νέα πορεία στη ζωή σου. Έντονα επηρεάζονται οι σχέσεις και συνεργασίες σου, καθώς δείχνεις να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που πιθανά να οδηγήσει σε απογοητεύσεις. Ασχολούμενος με την εσωτερική αναζήτηση, το διαλογισμό, τον εσωτερισμό θα μπορέσεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου για να δεις ξεκάθαρα τα πρόσωπα που σε περιστοιχίζουν. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις φιλικές του σχέσεις, ποιους από τους στόχους και τα όνειρα που έχεις μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, σε ποιες συλλογικές προσπάθειες μπορείς να αποδώσεις καλύτερα. Αυτό το ξεκαθάρισμα δεν είναι εύκολο για σένα, γιατί μπορεί να πάρεις αποφάσεις και να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα μέχρι τώρα ήταν σημαντικά για εσένα και έπαιζαν καταλυτικό ρόλο στο φιλικό σου περιβάλλον.

Ο Δίας στον Τοξότη αγγίζει με μαγικό τρόπο την επαγγελματική σου ζωή και την κοινωνική σου εικόνα και τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα για την προσωπική σου εξέλιξη. Πολλές θα είναι οι επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι ενδιαφέρουσες, καλό είναι να είσαι ρεαλιστής, να μην θεωρήσεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα για να εκμεταλλευτείς την καλύτερη ευκαιρία για εσένα. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου είναι καταλυτική σε ότι αφορά σχέδια, φιλοδοξίες και φιλικές σχέσεις που έχεις γιατί δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις σκληρές που θα σε πονέσουν, όμως θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις δυναμικά στη ζωή σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου μπορεί να αποτελέσει κομβικό σημείο για την προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις με το να αποφασίσεις την οριστική σου αποστασιοποίηση από το σύντροφό σου ή με το να είσαι σκληρός μαζί του σε ζητήματα που σας απασχολούν.

3ο δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επηρεάζει πια για τα καλά το δεκαήμερο σου και έρχεται με σκοπό να αποδομήσει πλήρως ότι στόχο έχεις θέσει και είναι ανέφικτος, οποία φιλική σου σχέση δεν μπορεί να αντέξει στο σαρωτικό πέρασμά του. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα είναι μία εύκολη διαδικασία, τα αποτελέσματα της όμως θα είναι καταλυτικά, καθώς θα είναι αναγεννησιακά για το φιλικό σου περιβάλλον, για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να θέσεις εκ νέου με άλλα εφόδια και ψυχικό σθένος, για συλλογικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και παίζουν πια καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία. Ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικά βήματα στην καριέρα και στη δημόσια εικόνα σου. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορείς πια να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που σου δίνονται απλόχερα και να αποκτήσεις σπουδαία εξέλιξη που θα σε βοηθήσει στην εικόνα που θέλεις να παρουσιάσει το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν θα αποτελέσουν καταλυτικές επιρροές στην καριέρα και δεν αποκλείεται και στην προσωπική σου ζωή, βοηθώντας στην εξέλιξή σου σε όλους τους τομείς. Προσπάθησε να αποφύγεις την αμετροέπεια και την λανθασμένη εντύπωση ότι μπορείς να επιτύχεις τα πάντα, γιατί θα σε οδηγήσουν σε λάθη και θα χαθούνε σημαντικές ευκαιρίες που δεν πρόκειται να ξανάρθουν. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 16 Ιουλίου σε ωθεί να κλείσεις σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά τα όνειρά σου, θέματα που μπορεί να απασχολούν τις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις, ζητήματα δημιουργικότητας και συλλογικών δράσεων που μπορεί να σε απασχολούν. Οι αποφάσεις που θα πάρεις μπορεί να είναι σκληρές, αλλά θα είναι καθοριστικές για την πορεία της ζωής σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο στην ερωτική σου ζωή, γιατί η επιρροή της συγκεκριμένης έκλειψης μπορεί να είναι καταλυτική και να οδηγήσει στην απομάκρυνση από το σύντροφό σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ