Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Δίδυμου ανά δεκαήμερο!

Από τη Μαρία Ραπτοδήμου

1ο δεκαήμερο

Σημαντικά είναι τα μαθήματα που σου έδωσε ο Κρόνος στον Αιγόκερω με την επιρροή του την προηγούμενη χρονιά και τώρα είναι η περίοδος που θα πρέπει να εφαρμόσεις ότι έμαθες από αυτόν, τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ξεκαθαρίσματα σε οικονομικές υποθέσεις και στην ερωτική σου ζωή είναι αναμενόμενα, αφού πια ξέρεις τι θέλεις και πού να κατευθυνθείς. Ο Ουρανός στον Ταύρο στις 6 Μαρτίου σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για σένα δίνει το σύνθημα πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις το παρελθόν, να κλείσεις ζητήματα που σε ταλανίζουν ακόμα, να έρθεις σε επαφή με φόβους καλά κρυμμένους μέσα σου. Αιφνίδια γεγονότα έρχονται για να σου θυμίσουν τις εκκρεμότητές σου, σου δίνουν όμως και την δυναμική για να τις λύσεις οριστικά. Θυμήσου μόνο ότι αν δεν προχωρήσεις εσύ στο να κλείσεις τα εκκρεμή ζητήματα ο Ουρανός θα σου το «επιβάλλει» με δυσάρεστο τρόπο.

Η διαίσθηση, η διόραση και η ενόραση που διαθέτεις σε κατευθύνουν μοναδικά στην καλύτερη δυνατή προσέγγιση. Στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα κλείνει οριστικά ζητήματα με το κοντινό σου περιβάλλον και στο επαγγελματικό πεδίο, καθώς σημαντικές μπορεί να είναι οι συμφωνίες για εμπορικά ή επικοινωνιακά θέματα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου επικεντρώνει την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες καλώντας σε να κάνεις μία νέα αρχή στα συγκεκριμένα πεδία, κάτω από σχετικά περιοριστικές συνθήκες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις σπατάλες και τα περιττά έξοδα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτή την εποχή. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα σε σχέση με οικονομικά ζητήματα με τρίτους που θα λειτουργήσει απελευθερωτικά σε ψυχολογικό επίπεδο.

2οδεκαήμερο

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να σε επηρεάζει άμεσα στο επαγγελματικό πεδίο έρχεσαι αντιμέτωπος με τον βαθύτερο εαυτό σου και τις ανάγκες σου, καθώς είναι πιθανό να ανακαλύψεις ότι η καριέρα που έχεις επιλέξει δεν είναι αυτή που τελικά εσύ επιθυμείς ή καλύπτει την ψυχή σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί που πιθανά φαίνονται ιδανικά, όμως το πιθανότερο είναι να αποκρύπτουν δεύτερες σκέψεις και όταν αποκαλυφθούν θα σου προκαλέσουν έντονες πληγές. Η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει αναλυτικά στις όποιες αποφάσεις, γι’ αυτό εμπιστεύσου την και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δει την πραγματικότητα χωρίς εξιδανικεύσεις και ωραιοποιήσεις. Ο Δίας στον Τοξότη έρχεται να επεκτείνει την κοινωνική σου ζωή, τις συνεργασίες σου και, γιατί όχι, να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για τον έρωτα και τη σχέση που μπορεί να ήδη έχεις.

Τα πρόσωπα που εμφανίζονται αυτή την περίοδο μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε επίπεδο συνεργασιών, δρομολογώντας άκρως θετικές εξελίξεις για σένα. Επαγγελματικές προτάσεις ή αναβάθμιση είναι πολύ πιθανό να υπάρξει. Σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση με το ταίρι σου μπορεί να αντιμετωπίσει τα δυσκολότερα εμπόδια και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις, όπως η επισημοποίηση της. Εσύ που είσαι μόνος/η, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το ιδανικό ταίρι που θα σε απογειώσει. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου εγείρει ζητήματα οικονομικής φύσεως, καθώς στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά συναλλαγές με τρίτους και σου δίνεται η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα κάτω από περιοριστικές συνθήκες, που όμως θα αποδειχθεί καταλυτικό για την πορεία των οικονομικών σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου σε καλεί στο να βρεις νέους πόρους εισοδήματος, στο να διαχειριστείς διαφορετικά το εισόδημά σου, στο να έχεις μέτρο. Σε διαφορετική περίπτωση οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες.

3οδεκαήμερο

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω έρχεται να σου αλλάξει ριζικά φιλοσοφία σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορείς να έχεις, αλλά και την ερωτική σου ζωή και πως διαχειρίζεσαι συναισθήματα και απωθημένα που εκδηλώνονται κυρίως στο σύντροφό σου. Είναι γεγονός ότι αυτή η διαδικασία δεν είναι η ευκολότερη, καθώς το πέρασμα του μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες και απογοητεύσεις, όμως είναι δεδομένο ότι μετά από τα εμπόδια που καλείσαι να αντιμετωπίσεις θα διαχειρίζεσαι διαφορετικά ζητήματα που απασχολούν τους συγκεκριμένους τομείς. Ήρθε η στιγμή να αναγεννηθείς και να περάσεις σε μία νέα περίοδο ,απαλλασσόμενος από νοοτροπίες που μπορεί να σου κόστισαν σε οικονομικό και σε προσωπικό επίπεδο. Ο Δίας στον Τοξότη δεν σου επιτρέπει να απαισιοδοξείς, αντίθετα σου ανεβάζει τη διάθεση και οι δυσκολότερες συνθήκες μπορούν να ξεπεραστούν με μεγαλύτερη ευκολία, αφού η θετικότητα σου κυριαρχεί.

Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και θα σε οδηγήσουν σε ένα επόμενο στάδιο ανάπτυξης της προσωπικότητας σου σε σχέση με τους άλλους. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς είναι πιθανό να αποφασίσεις την επισημοποίηση ή τη συμβίωση με το ταίρι σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 16 Ιουλίου μπορεί να αποτελέσει κομβικό σημείο για τον οικονομικό και ερωτικό τομέα, καθώς καλείσαι να κλείσεις καταστάσεις κάτω από δύσκολες συνθήκες και πιθανά να νιώθεις ιδιαίτερη πίεση. Προσοχή ιδιαίτερη στην ερωτική σου ζωή γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν απομακρύνσεις σημαντικών προσώπων, κάτι που θα σε πληγώσει βαθιά.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ