Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Σκορπιού ανά δεκαήμερο!

Από τη Μαρία Ραπτοδήμου

1ο δεκαήμερο

Με τον απόηχο της διέλευσης του Κρόνου στον Αιγόκερω από το δεκαήμερο σου έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις πια εμπορικές συνεργασίες ή συνεργασίες που αφορούν στην επικοινωνία που θεμελίωσες και δούλεψες σκληρά τον προηγούμενο χρόνο. Η ώριμη και ρεαλιστική σου σκέψη έδωσε νέα ώθηση στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου δημιουργεί συνθήκες ανατροπής σε ότι αφορά τις προσωπικές και τις επαγγελματικές του σχέσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι τίποτα πια δεν θα είναι για σένα το ίδιο, καθώς δεν δείχνεις καμία διάθεση να συμβιβαστείς με πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται όπως εσύ την έννοια της συντροφικότητας και της κατανόησης ή την έννοια της συνεργατικότητας. Αιφνιδιαστικές γνωριμίες φέρνουν κεραυνοβόλους έρωτες, καλό όμως είναι να μην περιμένεις σταθερότητα, τα πρόσωπα αυτά έρχονται στη ζωή σου για να σου διδάξουν ότι οφείλεις να αλλάξει στάση σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και να εγκαταλείψεις απόψεις και σκέψεις που δεν σε προήγαγαν.

Στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως παίρνοντας καταλυτικές αποφάσεις που θα δημιουργήσουν μία νέα πορεία προσωπική πορεία. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου δίνει το έναυσμα για μία νέα προσωπική εξέλιξη σε ότι αφορά την κοσμοθεωρία σου, την πνευματική σου ανάπτυξη. Οι σχέσεις με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον πιθανά να δοκιμαστούν και να υπάρξουν απομακρύνσεις. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε σχέση με το κοντινό σου περίγυρο (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους) που θα είναι άκρως ευνοϊκή, όμως είναι ξεκάθαρο ότι θα θέσεις τα όριά σου. Με τον Δία να βρίσκεται ήδη από τις 3 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και να συμμετέχει στην έκλειψη καλό είναι να περιορίσεις τυχόν υπερβολές.

2ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος στον αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητοί φίλοι) και να περάσεις σε ένα νέο στάδιο, έχοντας θέσει συγκεκριμένα θεμέλια με πρόσωπα που έχουν δείξει να συμμερίζονται τη ρεαλιστική και ώριμη σκέψη σου. Οι αντιδικίες δεν αποκλείονται, όμως αυτό θα βοηθήσει τις σχέσεις να εξελιχθούν και να ωριμάσουν. Δεν θα διστάσεις να δείξεις την αυστηρή πλευρά του εαυτού σου όπου και όταν χρειαστεί και να κάνεις ξεκάθαρο ότι δεν θα δεχθείς να παίξεις παιχνίδια. Γεγονός είναι ότι περισσότερο σε ενδιαφέρει να παρατηρείς παρά να εκφράζεσαι, δίνοντας τον εαυτό σου την ευκαιρία να σκεφτείς πολύ καλά ιδέες και απόψεις. Ο Δίας στον Τοξότη ευεργετεί τον τομέα των υλικών και συναισθηματικών αναγκών, κάτι πολύ σημαντικό για σένα.

Αυτή τη χρονιά θα έχεις έναν φύλακα-άγγελο που θα σε προστατεύει σε οικονομικό επίπεδο, με πιθανές δυσκολίες σε αυτό τον τομέα θα ξεπεραστούν με ευκολία. Σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος μπορούν να ευοδώσουν, αφού η μεθοδικότητα των πλάνων σου θα αποδώσει. Αυτό που οφείλεις να προσέξεις είναι τάση σπατάλης ή έκτακτα έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, ανατρέποντας όλη την προσπάθεια που κάνεις. Η αυτοπεποίθησή σου τονίζεται και νιώθεις πια σίγουρος για τον εαυτό σου και για αυτά που μπορείς να δώσεις τους γύρω σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου σε καλεί σε μία νέα πορεία σε ότι αφορά τις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον, εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά γνώσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια που θέλεις να παρακολουθήσεις. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου επικεντρώνεται στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιδικίες, προστριβές και συγκρούσεις που να οδηγήσουν στην απομάκρυνση προσώπων που μέχρι τώρα συναναστρεφόσουν.

3ο δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αλλάζει καταλυτικά τις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον, καθώς εσύ ο ίδιος μεταμορφώνεσαι μέσα από τις απόψεις σου και στον τρόπο που επικοινωνείς. Η διαίσθησή σου είναι καθοριστική για να αντιληφθεί ποια πρόσωπα μπορούν να συνεχίσουν μαζί σου σε μία νέα πορεία και ποια πρόσωπα δεν μπορούν, καθώς δεν αντιλαμβάνονται την προσωπική σου εξέλιξη. Γεγονός είναι ότι εσύ εκφράζεται διαφορετικά, επικοινωνείς με τους γύρω σου διαφορετικά, αποκτάς ενδιαφέροντα που μπορούν να σε ανεβάσουν σε άλλο πνευματικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που είναι εμφανές για το περιβάλλον γύρω σου. Ο Δίας στον Τοξότη δίνει την εύνοια του σε ότι αφορά τον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα. Έχεις τώρα τη δυνατότητα να διεκδικήσεις καλύτερη αμοιβή στην εργασία σου, χρηματικό μπόνους για την προσπάθειά σου και την εργατικότητά σου, να σχεδιάσεις νέους πόρους εισοδήματος που μπορεί να υπάρξουν για να διευρύνεις την οικονομική σου δυνατότητα.

Πιθανές σπατάλες μπορούν να ανατρέψουν όλα, γι’ αυτό καλό είναι να μην χάσεις το μέτρο και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου. Το βασικότερο είναι ότι σε επίπεδο ψυχολογίας πατάς γερά στα πόδια σου, βρίσκει στην προσωπική σου την αυτοεκτίμησή σου, πιστεύεις πια στον εαυτό σου και αυτό γίνεται έντονα αντιληπτό από το περιβάλλον σου, ιδιαιτέρως από το ταίρι σου στο οποίο είσαι άκρως εκδηλωτικός συναισθηματικά και ερωτικά. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 16 Ιουλίου σε καλεί να κλείσεις ζητήματα και κύκλους σχέσεων που αφορούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου, αυτό όμως δεν θα γίνει με εύκολο τρόπο και δεν αποκλείεται να πιεστείς ή να πληγωθείς από συμπεριφορές που θα υπάρξουν. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη χειρίστηκες τάσεις για να κατευθύνεις τα πράγματα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξεις στο συναισθηματικό πεδίο, καθώς οι συγκρούσεις μπορεί να φέρουν ψυχρότητα με τον σύντροφό σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ