Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Λέοντα ανά δεκαήμερο!

Από τη Μαρία Ραπτοδήμου

1ο δεκαήμερο

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να μην επηρεάζει πια το δεκαήμερο σου έχεις την ευκαιρία απολαύσεις τους κόπους μία εξαιρετικά πιεστικής χρονιάς στη δουλειά και στην καθημερινότητα που βίωσες. Δεν αποκλείεται να επιλέξεις ένα νέο πρόγραμμα διατροφής. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου κάνει αισθητή την παρουσία του στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία αμφιβολιών και πιθανών αλλαγών σε ότι αφορά την επαγγελματική πορεία που έχεις ακολουθήσει. Οι επαναστατικές σου διαθέσεις θα είναι εμφανείς και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν σου συμπεριφέρονται όπως σου αξίζει ή σε καταπιέζουν. Το μήνυμα που θέλει να σου δώσει είναι αυτό της ανατροπής της παρούσας κατάστασης που δεν συμβαδίζει με την εξέλιξη της προσωπικότητάς σου, κάτι που αν δεν κάνεις εσύ θα φέρει ο ίδιος, μέσω γεγονότων που δεν θα είναι εύκολο να ελέγξεις.

Στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονά σου με τον Υδροχόο είναι πολύ πιθανό να σε ωθήσει στο να κλείσεις ζητήματα που απασχολούν προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα σημάνουν την απομάκρυνση προσώπων σημαντικών μέχρι τώρα από τη ζωή σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου σου δίνει τη δυνατότητα για μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορείς να αφήσεις πίσω σου και σε ταλάνιζαν μέχρι τώρα. Αυτό δεν θα είναι εύκολο, όμως απαιτείται από εσένα να προχωρήσεις για να «ξεφορτωθείς» από ότι σε πιέζει. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε παρασκήνιο εις βάρος σου που μπορεί να υπάρχει στην εργασία και να σε στεναχωρήσει πολύ. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου σε καλεί σε μία νέα πορεία στην εργασία και στον καθημερινό προγραμματισμό, με άκρως ευνοϊκούς όρους, που θα λειτουργήσει απελευθερωτικά για εσένα. Δεν αποκλείονται οι ανατρεπτικές αλλαγές στη δουλειά.

2ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω επηρεάζει το χρόνο αυτό το δεκαήμερο σου και σε καλεί σε ξεκαθαρίσματα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία. Είναι γεγονός ότι θα επιφορτιστείς ευθύνες, υποχρεώσεις και αγγαρείες που θα σε αγχώσουν, θα σε πιέσουν, θα προκαλέσουν γκρίνια και νευρικότητα, όμως αυτό που θέλει να σου διδάξει είναι ότι περνώντας αυτή την έντονη εργασιακή περίοδο θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου, καθώς η προσπάθεια και η εργατικότητα σου είναι βέβαιο ότι θα αναγνωριστεί. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην υγειά σου με το να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα διατροφής που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθει στο έντονο καθημερινό πρόγραμμα και δεν θα είναι επιβλαβές για το σώμα σου.

Ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει ανάσες και αισιοδοξία, γι’ αυτό και τίποτα δεν θα μπορέσει να σε καταβάλει. Το κέφι και η θετικότητα σου είναι χαρακτηριστικά και αυτό γίνεται εμφανές στο περιβάλλον σου, καθώς ακτινοβολείς και γοητεύεις στο πέρασμά σου. Ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις και στην προσωπική σου ζωή, καθώς μπορεί να ξεπεράσεις ζητήματα που πιθανά απασχολούν την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να υπάρξουν νέες γνωριμίες για εσένα που είσαι μόνος/η που θα απογειώσουν την ψυχολογία και το κέφι σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην εργασία και στην καθημερινότητα. Αυτό σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι να επωμιστείς ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε πιέσουν ή θα ωθηθείς σε μία νέα προσπάθεια κάτω από πιεστικές συνθήκες. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου εντείνει τη διαίσθηση και την ανάγκη να κάνεις μία νέα αρχή στο ψυχολογικό επίπεδο, αφήνοντας βαρίδια του παρελθόντος στην άκρη, κάτι που δεν σου είναι αρχικά εύκολο όμως θα δεις μακροπρόθεσμα ότι είναι το ιδανικό για σένα. Πιθανό παρασκήνιο στη δουλειά να σε επηρεάσει έντονα και να υπάρχουν συγκρούσεις και απομάκρυνση με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

3ο δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω καθιστά σαφές ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις ριζικά νοοτροπία και σκεπτικό σε ότι αφορά τη δουλειά και την καθημερινότητα που βιώνεις. Αυτό μπορεί να φέρει μεταμορφωτικές αλλαγές στην εργασία, επιλέγοντας μία νέα κατεύθυνση για εσένα που θα είναι πιο κοντά τις επιθυμίες της ψυχής σου. Παράλληλα, τονίζει την αναγκαιότητα για να φροντίσεις το σώμα σου, γι’ αυτό και καλά θα κάνεις να αλλάξεις τη διατροφή σου ώστε να έχεις περισσότερη ενέργεια για τις απαιτούμενες δραστηριότητές σου σε καθημερινό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι μετά από αυτή την διέλευση μεταμορφωτικές θα είναι οι εξελίξεις στην εργασία και θα βλέπεις το μέλλον με άλλη προσέγγιση. Ο Ουρανός στον Κριό μέχρι τις 6 Μαρτίου οριστικοποιεί αλλαγές νοοτροπίας, κοσμοθεωρίας και σκέψης που θα σε οδηγήσουν στο να επιλέξεις μία νέα πορεία, εφάμιλλη της προσωπικής σου εξέλιξης. Αιφνίδιοι έρωτες έρχονται να ανατρέψουν το σκεπτικό σου στο συγκεκριμένο τομέα, όπως και ξαφνικές επαφές και ταξίδια με το εξωτερικό που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Ο Δίας στον Τοξότη λειτουργεί ευεργετικά σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς η αισιοδοξία, η χαρά, το κέφι δεν σε αφήνουν να πτοηθείς από δυσκολίες που πιθανά να αντιμετωπίσει. Άλλωστε θα νιώθεις ότι πάντα υπάρχει ένας φύλακας άγγελος να σε προστατεύει και αυτό από μόνο του σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Οι νέες κατακτήσεις θα είναι πολλές και είναι πιθανό είναι να βρεθεί το ιδανικό ταίρι για σένα που είσαι μόνος/η που θα απογειώσει την ερωτική σου ζωή. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 16 Ιουλίου κλείνει κεφάλαια σημαντικά σε ότι αφορά τη δουλειά και την καθημερινότητα, οι συνθήκες όμως είναι άκρως πιεστικές και μπορεί οι εξελίξεις να μην είναι ιδανικές. Ιδιαίτερη προσοχή καλό είναι να δείξεις στην προσωπική σου ζωή γιατί οι απομακρύνσεις σημαντικών προσώπων για σένα δεν αποκλείονται.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 Ενώ ο Πέτρος και η Ζωή περνούν όμορφες στιγμές μακριά απ’ όλους, καθώς βρίσκονται...