Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 88-89

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 88-89

Επεισόδιο 88

H Έλλη, καταλαβαίνοντας πως ήταν πέρα για πέρα αληθινές οι υποψίες της ότι η Νάντια και η Μαρίνα είναι το ίδιο πρόσωπο, νιώθει προδομένη απ’ όλους όσους ήξεραν την αλήθεια και δεν της την αποκάλυψαν και απειλεί τον Κωστή πως θα καταδώσει τη Μαρίνα στην αστυνομία. Το ίδιο προδομένος, όμως, νιώθει και ο Μιχάλης από τη Μαρίνα. Μάταια προσπαθεί η Μάρθα να του εξηγήσει πως η Μαρίνα εκβιάστηκε από την Κάτια, προκειμένου εκείνη να της αποκαλύψει το όνομα της γυναίκας που υιοθέτησε την κόρη της. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα ανακαλύπτει πως το όνομα της γυναίκας που της είπε η Κάτια ότι υιοθέτησε την Ελπίδα, δεν αντιστοιχεί σε πραγματικό πρόσωπο…

Επεισόδιο 89

H Μαρίνα, πικραμένη απ’ τις συναντήσεις του Μιχάλη με την Άννα, αποφασίζει η ίδια να του προτείνει να τελειώνουν το γάμο τους. Ο Μιχάλης λυπημένος, καταφεύγει στην παρέα της Άννας. Η Μαρίνα το καταλαβαίνει και μετανιώνει για την παρόρμησή της. Η Έλλη διώχνει τον Χριστόφορο, θυμωμένη που της απέκρυψε την αληθινή ταυτότητα της Νάντιας.

Την ίδια στιγμή, η Κάτια προσπαθεί να πείσει την Έλλη πως η απόφασή της να υποχρεώσει τον Κωστή να γυρίσει να μείνει στο σπίτι μαζί τους, μόνο προβλήματα θα προκαλέσει και θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Η Έλλη είναι ανένδοτη κι ο Κωστής έρχεται με τα πράγματά του στη βίλα, όπου η Έλλη του κάνει τη ζωή δύσκολη από την πρώτη στιγμή. Στο μεταξύ η Νάντια υποτροπιάζει και μπαίνει στην κλινική. Η Μάρθα αγωνιά πολύ. Η Έλλη ακούει κρυφά ότι ο Κωστής και η Μαρίνα ψάχνουν για το παιδί τους.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 90 ΕΔΩ 91-92-93 ΕΔΩ 94-95 ΕΔΩ

96-97 ΕΔΩ 98-99-100 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

71 ΕΔΩ

72 ΕΔΩ

73 ΕΔΩ

74 ΕΔΩ

75 ΕΔΩ

76 ΕΔΩ

77 ΕΔΩ

78 ΕΔΩ

79 ΕΔΩ

80 ΕΔΩ

81 ΕΔΩ

82 ΕΔΩ

83 ΕΔΩ

84 ΕΔΩ

85 ΕΔΩ

86-87 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Huawei ανακοίνωσε την Ευφυή Λύση Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στο 26ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενέργειας

Η Huawei παρουσίασε την καινοτόμα Ευφυή Λύση Διανομής (IDS) Ηλεκτρικής Ενέργειας στο 26ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενέργειας στο Ρότερνταμ. Η IDS αναπτύχθηκε σε συνεργασία με...