Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 94-95

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 94-95

Επεισόδιο 94

O Κωστής συναντάει ξανά την Λίλιαν και καταλήγουν να περάσουν μαζί το βράδυ. Η Έλλη θορυβείται που ο Κωστής γυρίζει συνέχεια αργά και ανακοινώνει στην Κάτια πως θα τον παρακολουθήσει, καθώς είναι σίγουρη πως βρίσκεται με την Μαρίνα. Η Κάτια την πείθει να μην κάνει κάτι αυτή και ακολουθεί η ίδια τον Κωστή. Η σχέση του Μιχάλη με την Άννα προχωράει κανονικά.

Η Κάτια βλέπει τον Φώτη να μιλάει με την Μαρίνα έξω από την εταιρεία και τον προειδοποιεί να μην την ξαναπλησιάσει. Ζητάει από τον Αντρέα να μάθει ό,τι μπορεί για τον Φώτη, γιατί φοβάται πως κάτι ετοιμάζει σε βάρος της. Ο Μιχάλης ανακοινώνει στην Μαρίνα ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μετακομίσει και πάλι στο σκάφος.

Επεισόδιο 95

Ο Μιχάλης φεύγει από το σπίτι και πηγαίνει να μείνει στο σκάφος, ενώ η Μαρίνα μένει πληγωμένη. Προσπαθεί μέσω του Φώτη να μάθει πληροφορίες για την Ελπίδα κι όσο αυτό καθυστερεί, τόσο η αγωνία της μεγαλώνει.

Ο Φώτης της υπόσχεται ότι θα κάνει ότι μπορεί για να τη βοηθήσει να βρει την κόρη της.

Η Ρένα κι ο Αντρέας έχουν κάποιες τριβές στη σχέση τους με αφορμή την Κάτια, ενώ η Κάτια ζητάει από τον Κωστή να μην κάνει κάτι που θα πληγώσει την Έλλη.



Ο Αντρέας αποκαλύπτει στην Κάτια ότι ο Φώτης βοηθάει τη Μαρίνα να βρει την Ελπίδα.

Η Λίλιαν βρίσκεται ξανά με τον Κωστή, ο οποίος όμως, μετά την κουβέντα του με την Κάτια της ζητάει να μη συνεχίσουν να βλέπονται.

Ο Φώτης βρίσκεται πολύ κοντά στο να μάθει σημαντικές λεπτομέρειες για την παράνομη υιοθεσία της Ελπίδας, αλλά θα έχει και μια αναπάντεχη συνάντηση που θα αλλάξει πολλά…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 96-97 ΕΔΩ 98-99-100 ΕΔΩ

101-102-103 ΕΔΩ 104-105 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

79 ΕΔΩ

80 ΕΔΩ

81 ΕΔΩ

82 ΕΔΩ

83 ΕΔΩ

84 ΕΔΩ

85 ΕΔΩ

86-87 ΕΔΩ

88-89 ΕΔΩ

90 ΕΔΩ

91-92-93 ΕΔΩ

 

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Huawei ανακοίνωσε την Ευφυή Λύση Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στο 26ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενέργειας

Η Huawei παρουσίασε την καινοτόμα Ευφυή Λύση Διανομής (IDS) Ηλεκτρικής Ενέργειας στο 26ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενέργειας στο Ρότερνταμ. Η IDS αναπτύχθηκε σε συνεργασία με...