Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 86-87

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 86-87

Επεισόδιο 86

Ο Μίλτος φεύγει από το σπίτι κι αφήνει ένα γράμμα εξηγώντας στη Σοφία και στον Κωστή τους λόγους που τον οδήγησαν στο χωρισμό. Παράλληλα, η Μαρίνα μαθαίνει από την Κάτια το όνομα της γυναίκας που υιοθέτησε την Ελπίδα και ζητάει τη βοήθεια του Κωστή για να τη βρουν. Εντωμεταξύ, η Έλλη αποφασίζει να προχωρήσει τη σχέση της με τον Χριστόφορο, παρά τις αντιρρήσεις της Κάτιας, ενώ ο Μιχάλης ζητάει από την Άννα να βγουν για φαγητό. Η Έλλη πηγαίνει στην εταιρεία για να δει τον Χριστόφορο, αλλά θα εκεί θα επιβεβαιώσει τον μεγαλύτερο φόβο της.

Επεισόδιο 87

Ο Μιχάλης μαθαίνει ότι η Μαρίνα συμφώνησε με την Κάτια να της παραχωρήσει το ποσοστό του στην εταιρεία και γίνεται έξαλλος μαζί της, νιώθοντας προδομένος από εκείνη για άλλη μια φορά. Εν τω μεταξύ, η Έλλη εκμυστηρεύεται στην Άννα την αλήθεια για τη Μαρίνα κι εκείνη καταλαβαίνει πόσο την αγαπάει ο Μιχάλης, για να δεχτεί να καλύψει την πραγματική της ταυτότητα ακόμη κι από την ανιψιά του.

Όταν ο Μιχάλης της ζητάει να βγουν, βρίσκει μια δικαιολογία και τον αποφεύγει. Παράλληλα, η έρευνα που κάνουν η Μαρίνα, η Μάρθα κι ο Κωστής για να βρουν την οικογένεια που υιοθέτησε την Ελπίδα, αποβαίνει άκαρπη. Από την άλλη πλευρά, ο Αντρέας μαθαίνει ότι η Ρένα δεν μπορεί να κάνει παιδί και θυμώνει μαζί της, επειδή του το έκρυψε. Η Έλλη, νιώθοντας προδομένη από όλους σχετικά με την ταυτότητα της Μαρίνας, ζητάει από τον Χριστόφορο να χωρίσουν, χωρίς να του αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο. Στη συνέχεια, εκβιάζει τον Κωστή να γυρίσει στο σπίτι, βάζοντάς τον μπροστά σε μεγάλο δίλημμα.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 88-89 ΕΔΩ 90 ΕΔΩ 91-92-93 ΕΔΩ

94-95 ΕΔΩ96-97 ΕΔΩ98-99-100 ΕΔΩ

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

75 ΕΔΩ

76 ΕΔΩ

77 ΕΔΩ

78 ΕΔΩ

79 ΕΔΩ

80 ΕΔΩ

81 ΕΔΩ

82 ΕΔΩ

83 ΕΔΩ

84 ΕΔΩ

85 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ