Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 78-79

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 78-79

Επεισόδιο 78

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 78 ΕΔΩ

Ο Δημήτρης ζητάει από τη Σοφία να τον ακολουθήσει στο εξωτερικό και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί τους, αλλά εκείνη διστάζει.

Η Μαρίνα μαθαίνει από τον Κωστή ότι ο Μηνάς παίζει διπλό παιχνίδι κι ότι σκοπός του δεν είναι να σώσει την εταιρεία, αλλά να την καταστρέψει.

Από την άλλη πλευρά, ο Μηνάς «συμμαχεί» με τον Χριστόφορο, ενώ η Έλλη ξεκινάει συνεδρίες με μία νέα ψυχολόγο, την Άννα. Αυτό που η Έλλη αγνοεί είναι ότι η γνωριμία της με την Άννα μόνο τυχαία δεν ήταν.

Από την άλλη πλευρά, η Ρένα εξομολογείται στην Κάτια ότι είναι έγκυος και την ενημερώνει ότι θα σταματήσει τη δουλειά, ενώ ταυτόχρονα διστάζει να πει στον Αντρέα για την εγκυμοσύνη της.

Επεισόδιο 79

Κάτια, Μαρίνα και Μάρθα αναγκάζονται να αφήσουν προσωρινά στην άκρη τις προσωπικές τους διαφορές και να «συμμαχήσουν» εναντίον του Μηνά.

Ο Δημήτρης τσακώνεται με το Μιχάλη, επειδή του έκρυψε την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Σοφίας. Η Κάτια ανακαλύπτει τη σχέση Ρένας-Αντρέα.

Η Ρένα και ο Αντρέας φεύγουν από το σπίτι της Κάτιας, αλλά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν πολύ καλά γι’ αυτούς.

Η Έλλη, μετά από προτροπή της Άννας, αποφασίζει να μιλήσει στο Χριστόφορο για το ενδεχόμενο πρόβλημα ψυχικής διαταραχής που μπορεί να αντιμετωπίσει. Εν τω μεταξύ, μια αμοιβαία συμπάθεια αρχίζει να αναπτύσσεται ανάμεσα στο Μιχάλη και στην Άννα.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 80 ΕΔΩ 81-82-83-84-85 ΕΔΩ 86-87 ΕΔΩ

88-89 ΕΔΩ 90 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

71-72 ΕΔΩ

73 ΕΔΩ

74 ΕΔΩ

75 ΕΔΩ

76 ΕΔΩ

77 ΕΔΩ

78 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ