Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74

Η Δέσποινα αντιμετωπίζει μεγάλο δίλημμα για το αν μιλήσει ή όχι στη Μαρίνα. Η Μαρίνα την αναζητά και πάλι και επιστρατεύει όλη της την επιμονή. Παράλληλα προσπαθεί να πείσει το Μιχάλη γι’ αυτά που νιώθει γι’ αυτόν… Η εμπιστοσύνη του έχει κλονιστεί ακόμα μια φορά…

Ο Μιχάλης θυμώνει με τη Μαρίνα που δεν του είπε από την αρχή ότι ήταν μαζί με τον Κωστή στο ταξίδι αυτό, με αποτέλεσμα να τσακωθούν έντονα. Μετά από αυτό, η Μαρίνα κατηγορεί τον Κωστή ότι δημιουργεί πρόβλημα στο γάμο της.

Ο Δημήτρης και η Κάτια, μετά από καιρό, έρχονται αντιμέτωποι. Μετά από κατηγορίες που εξαπολύουν μεταξύ τους καταλήγουν σε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών, λέγοντας αλήθειες που κρατούσαν κρυμμένες χρόνια.

Πάνω σε ένα ξέσπασμά του, ο Μιχάλης αποκαλύπτει στην Έλλη ότι η γυναίκα του είναι με τον Κωστή στο Πήλιο, κάνοντας την Έλλη έξαλλη. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα κι ο Κωστής μαθαίνουν επιτέλους από τη Δέσποινα τι έχει συμβεί στην κόρη τους, την Ελπίδα.

Δείτε το video και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

70 ΕΔΩ

71 ΕΔΩ

72 ΕΔΩ

73 ΕΔΩ

75 ΕΔΩ

76 ΕΔΩ

77 ΕΔΩ

78-79 ΕΔΩ

80 ΕΔΩ

81-82-83-84-85 ΕΔΩ

86-87 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAESTRO Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του β΄ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς MAESTRO που βλέπουμε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και...