Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/5/2024

Ο Πλούτωνας σήμερα γυρνά φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου μπαίνουμε σε περίοδο όπου θα επαναξετάσουμε και θα απελευθερωθούμε από γεγονότα, καταστάσεις, ανθρώπους που μας προκαλούν τοξικότητα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο αυξάνει την εξωστρέφειά σου, σήμερα, Κριέ, αλλά το τετράγωνό της με τον Ουρανό και το Δία σε φέρει αντιμέτωπο με εντάσεις. Μάλιστα, αρκετές από αυτές αφορούν οικονομικούς λόγους. Υπάρχει ο κίνδυνος να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου, κάνοντας παράτολμες κινήσεις αμφότερα στα αισθηματικά ή τα οικονομικά, που αργότερα θα μετανιώσεις. Κάνε υπομονή, όμως, γιατί η Σελήνη κατά το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης εισέρχεται στους Ιχθείς, επιτρέποντάς σου να βρεις την ηρεμία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι ελαφρώς ευνοημένα και γεμάτα καλές εξελίξεις, αλλά γίνεσαι λιγάκι άγαρμπος προς τις νέες σου επικοινωνιακές προσεγγίσεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις προς τον αγαπημένο σου άνθρωπο ‘με το μαλακό’, παρά να πέσεις με τα μούτρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, μολονότι εσύ θεωρείς το αντίθετο! Επικρατεί μία τάση προς την ανάληψη περιττού ρίσκου, συνοδευόμενη από υπερβολική αισιοδοξία κι απερισκεψία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη με την Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου να στρέφει την προσοχή σου στα επαγγελματικά και την κοινωνική σου εικόνα. Δυστυχώς, οι σκληρές της όψεις υποδηλώνουν ότι θα διαχειριστείς απρόσεκτα κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου, θέτοντας σε κίνδυνο την επαγγελματική σου πορεία ή φήμη. Από την άλλη, όσο προχωρά η ημέρα, η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς δείχνει ότι τα πράγματα καλυτερεύουν κατά τις βραδινές ώρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου καλυτερεύουν όσο περνούν οι ώρες. Αν θέλεις να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις, τότε προτίμησε το βραδάκι, όπου το αστρολογικό σκηνικό φαίνεται να παίρνει το μέρος σου! Εσύ που έχεις δεσμό, να αναμένεις μικρά καβγαδάκια το πρωί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται υπομονή, μα όχι επιμονή! Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες προκειμένου να αποτρέψεις διασπαστικές καταστάσεις που θα μετανιώσεις στο άμεσο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε, η Μεγάλη Πέμπτη έφτασε και είναι γεμάτη εσωτερικούς προβληματισμούς. Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει προκλητικές όψεις με το Δία και τον Ουρανό, μεταβάλλοντας τη γενικότερη νοοτροπία και προσέγγισή σου στα πράγματα. Αν προσπαθείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά ή το διάβασμα, οι πρωινές ώρες δεν φαίνονται ευνοϊκές. Αντίθετα, το βράδυ με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς, σε βοηθά να επιτύχεις κάποιους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά δεν δίνεις και τόση βάση μέσα στην ημέρα. Προτιμάς να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ανάπτυξη ή να εργαστείς λίγο παραπάνω ώστε να φτάσεις κάποια μακροπρόθεσμα όνειρά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι βραδινές ώρες είναι ο,τι καλύτερο για εσένα που ονειρεύεσαι να πραγματοποιήσεις νέα επαγγελματικά ή επιχειρηματικά σχέδια. Γίνεσαι πιο συγκεντρωμένος στους στόχους σου, χωρίς να χάνεις ίχνος από τη δημιουργικότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Μεγάλη Πέμπτη έφτασε, Καρκίνε κι εσύ επιλέγεις να δώσεις βάση στην εσωτερική σου αναζήτηση. Η αλήθεια είναι πως αυτό θα σου φέρει μία σειρά ταραχών κι ανασφαλειών, αφού το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό και το Δία υποδηλώνουν εσωτερική κόντρα κι αμφιβολίες. Απόφυγε να συγκρίνεις τον εαυτό σου με ανθρώπους από το ευρύτερο κοινωνικό σου σύνολο. Το καλό είναι ότι η Σελήνη το βράδυ μεταβαίνει στους Ιχθείς κι ανακτάς την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν σκοπεύεις να κάνεις το πρώτο βήμα προς το αγαπημένο σου πρόσωπο ή γενικά να καλυτερεύσεις την αισθηματική σου ζωή, προτίμησε να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες κατά τις βραδινές ώρες. Οι πρωινές φέρνουν ένταση κι ανατροπές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου βάλλονται, με βάση τις σημερινές αστρολογικές όψεις. Είτε προκύπτουν αναπάντεχα έξοδα, είτε κάνεις κάποιες λάθος επενδυτικές αλλαγές, το αποτέλεσμα είναι πως θα δυσκολευτείς. Προσπάθησε να κρατήσεις χρήματα στην άκρη.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η Μεγάλη Πέμπτη με την Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σου στους σημαντικούς άλλους της καθημερινότητάς σου, όχι όμως απαραίτητα για καλό. Οι σκληρές όψεις της με τον Ουρανό και το Δία σε φέρουν αντιμέτωπο αμφότερα με επαγγελματικές προκλήσεις και προσωπικές συγκρούσεις που απαιτούν άριστες διπλωματικές ικανότητες ώστε να ξεπεραστούν. Το βράδυ επικεντρώνεσαι στην ψυχολογία σου, αναζητώντας την πηγή των ανασφαλειών σου, με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διακρίνεσαι από έντονη ανάγκη για αισθηματική σύνδεση μέσα στην ημέρα συμβάλλοντας θετικά στην ερωτική σου ζωή. Σήμερα, οι λεκτικές εντάσεις και συγκρούσεις είναι στο προσκήνιο, οπότε φρόντισε να επικοινωνήσεις ψύχραιμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σήμερα θα πρέπει να βάλεις πολύ νερό στο κρασί σου και να αποδεχτείς κάποιες καταστάσεις ως έχουν, αντί να μπεις στη διαδικασία να διαλύσεις μία συνεργασία. Άφησε για άλλη στιγμή τις σκληρές διαπραγματεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η καθημερινότητά σου συναντά ανατροπές, άρα σου γίνεται δύσκολο να οργανώσεις τα πράγματα που είχες βάλει στόχο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για την Μεγάλη Πέμπτη, είναι να αφήσεις κάποια πράγματα στην ‘τύχη’ τους, παρατώντας στην άκρη τις τάσεις τελειομανίας που έχεις. Είναι απαραίτητο να αποδεχθείς κάποιες καταστάσεις όπως είναι στα προσωπικά και τα εργασιακά. Η ημέρα σου κλείνει όμορφα, επειδή η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς σε υποστηρίζει στη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου ή για να εκφραστείς πιο δημιουργικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το βραδάκι που γίνεσαι πιο συναισθηματικός, είναι καλύτερα να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις στα αισθηματικά σου, όπως το να πλησιάσεις έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο ή να μιλήσεις τρυφερά στο ταίρι σου. Ενδυναμώνεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό είναι, αναφορικά με τα επαγγελματικά σου να αποφύγεις τα λάθη απροσεξίας, καθώς και να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Βέβαια, απαλλάξου από τις τάσεις τελειομανίας σου, διότι σήμερα προβλέπονται μικρές ανατροπές στο πρόγραμμά σου.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ, για εσένα η ημέρα υπόσχεται πάθος, αλλά κι ερωτικά καβγαδάκια. Η Μεγάλη Πέμπτη έφτασε με την Σελήνη στον Υδροχόο σε σκληρή όψη με τον Ουρανό και το Δία. Αυτό για εσένα υποδηλώνει μία τάση να υπερβάλλεις, ιδίως στα προσωπικά σου. Ωθείσαι προς τις συναισθηματικές εξάρσεις, ενώ παράλληλα επικρατεί μία ανάγκη απελευθέρωσης: μήπως νιώθεις ότι υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από την άλλη μεριά; Η Σελήνη το βράδυ εισέρχεται στους Ιχθείς και σε βοηθά να βρεις ηρεμία, τακτοποιώντας κάποιες υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου διακρίνονται από έντονες διαμάχες και περιττές εντάσεις. Βέβαια, το πάθος είναι ολοφάνερο. Περνάς καλύτερα εσύ που φλερτάρεις αυτή την περίοδο, αλλά εσύ που είσαι σε σχέση, κάποιες εντάσεις σε περιμένουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητά σου είναι αυξημένη, αλλά οι ιδέες σου μη ρεαλιστικές. Συνεπώς, θα χρειαστεί να τις επαναξιολογήσεις για να τις κάνεις πραγματικότητα στα επαγγελματικά. Το βραδάκι μπορείς και τακτοποιείς κάποια πράγματα στη δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Μεγάλη Πέμπτη φέρει την κορύφωση δύο τετραγώνων, Σκορπιέ μου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου στρέφει την προσοχή σου σε θέματα ασφαλειών ή οικογένειας και σπιτιού και τα τετράγωνα που σχηματίζει με τον Ουρανό και το Δία προμηνύουν ότι έρχεσαι σε σύγκρουση με σημαντικούς ανθρώπους. Θα χρειαστεί έξυπνο χειρισμό η κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζεις, μα μην το βάζεις κάτω. Το βράδυ κλείνει αισιόδοξα, με την Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς και να αυξάνει τον ερωτισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι στην κυριολεξία ‘η ημέρα με την νύχτα’! Το πρωί έχεις εντάσεις κι αντιμετωπίζεις ανασφάλειες, ενώ το βράδυ γίνεσαι πιο ρομαντικός σημειώνοντας πολύ πιο θετικές εξελίξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά νιώθεις αρκετή ανασφάλεια, γιατί οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι δεν σου φέρονται τόσο καλά όσο υπολόγιζες. Να ξέρεις ότι όσο προχωρά η μέρα, τα πράγματα θα καλυτερεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα παρατηρήσεις μία σειρά εντάσεων, αλλά όλες πρόκειται να αποκατασταθούν, μία προς μία, όσο οι ώρες περνούν. Η Μεγάλη Πέμπτη ξεκινά με την Σελήνη στον Υδροχόο και σχηματίζει σταδιακά δύο σκληρές όψεις με τον Ουρανό και το Δία. Αυτό για εσένα φέρει κάποιες μικρές ανατροπές αναφορικά με την καθημερινότητά σου ή λίγο ‘τρέξιμο’ που καταλήγεις να κάνεις για κάποιο από τα κατοικίδιά σου. Το βραδάκι με την Σελήνη στους Ιχθείς προτιμάς να μείνεις σπίτι και να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου χαρακτηρίζονται από λεκτικές εντάσεις, παρεξηγήσεις και βιαστικά συμπεράσματα. Απόφυγέ τα και ζήτησε περαιτέρω εξηγήσεις, αν κάτι δεν σου ‘κάθεται’ καλά, αντί να προχωρήσεις προς μία λογομαχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά επικρατεί ένταση και η διάλυση μίας συμφωνίας είναι πολύ πιθανή. Καλό είναι να αναβάλλεις μία διαπραγμάτευση για κάποια άλλη στιγμή, αφού οι σκληρές όψεις της ημέρας δεν σε ευνοούν.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη με Σελήνη στον Υδροχόο και τις σκληρές της όψεις με τον Ουρανό και το Δία προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου, αλλά μάλλον δεν σου βγαίνει. Είναι απαραίτητο να κάνεις αργές και σταθερές κινήσεις, αντί να αναλάβεις ρίσκο. Να ξέρεις ότι οι επικοινωνιακές σου ικανότητες βελτιώνονται αισθητά όσο προχωρά η ημέρα, γιατί σε ευνοεί η είσοδος της Σελήνης από το ζώδιο των Ιχθύων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βάλλονται λιγάκι, για λόγους δικών σου ανασφαλειών που τις αντικατοπτρίζεις στο ταίρι σου ή στον άνθρωπο που επιθυμείς να προσεγγίσεις. Η πραγματικότητα διαφέρει αρκετά από αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα είναι να παραμείνεις πιστός στα πιστεύω σου στα επαγγελματικά και να μην προχωρήσεις σε παράτολμες κινήσεις. Καλύτερα να επενδύσεις σε κάτι που θα αποδώσει σε βάθος χρόνου, παρά να ρισκάρεις για άμεσα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε, η αρχή της ημέρας δεν ξεκινάει και τόσο καλά για εσένα, παρόλο που η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Σχηματίζει σταδιακά δύο σκληρές όψεις με το Δία μεταβάλλοντας τη διάθεσή σου από διασπαστική προς υπεραισιόδοξη. Έτσι, δρας σπασμωδικά στα προσωπικά και τα εργασιακά σου, την Μεγάλη Πέμπτη, δίχως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάντως, το βραδάκι η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων κι εκεί ηρεμείς λιγάκι, σκεπτόμενος σοβαρά τι έχει πραγματικά σημασία για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις είτε μέσα σου, είτε με το άλλο σου μισό, αφού η ημέρα φέρει εντάσεις. Αν ψάχνεις την αληθινή αγάπη αναζήτησέ την βραδινές ώρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αισθάνεσαι τρομερή ανασφάλεια και ψάχνεις μία διέξοδο που θα σου εξασφαλίσει όλα όσα χρειάζεσαι: καλύτερες συνθήκες εργασίας ή απολαβές. Αυτό, το επιδιώκεις μέσα από την ανάληψη απερίσκεπτου ρίσκου. Πάρε το χρόνο σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου η Μεγάλη Πέμπτη ξεκινά με εσωτερικές εντάσεις, αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου ‘δεν σε αφήνει σε ησυχία’ με τις σκληρές τις όψεις με τον Ουρανό και το Δία. Πάντως μην το βάζεις κάτω, όσο οι ώρες περνούν, θα ηρεμείς, αφού η Σελήνη θα περάσει το βραδάκι στο ζώδιό σου, επιτρέποντάς σου να αναγνωρίσεις τις πραγματικές συναισθηματικές ανάγκες σου και να κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί για να αισθανθείς πληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι εσωτερική κόντρα που βιώνεις είναι πολύ πιθανό να αντικατοπτριστεί και στα αισθηματικά σου, θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία του δεσμού σου ή την επιτυχία που επιδιώκεις στην προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για σήμερα άφησε τις φιλοδοξίες και την τελειομανία και δώσε σημασία στο υποσυνείδητό σου. Στα επαγγελματικά καθρεπτίζεις κάποιο εσωτερικό ψυχικό σου τραύμα που σε ωθεί προς λάθος επιλογές ή λάθη απροσεξίας.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ