Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 133 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 133

Ο Μελίχ κλαίει όταν βλέπει την Ελίφ μαζί με τη Μελέκ. Αφήνει το δώρο της Ελίφ και φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Μιλάει στον Εφρούζ και του λέει πως θα μάθει γιατί η Ελίφ έμεινε στο κτήμα και στη συνέχεια θα αποκαλύψει στη Μελέκ πως είναι αδέλφια.Ο Μελίχ ενώνει τα κομμάτια του παζλ και συνειδητοποιεί πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν. Η Ελίφ χαίρεται με το δώρο του Μελίχ. Η Ζεϊνέπ λέει στον Σελίμ πως δεν είναι έτοιμη να συναντήσει την οικογένειά του. Φοβάται πως θα κάνει κάτι λάθος και θα εκθέσει τα μυστικά της Μελέκ. Ο Σελίμ είναι αποφασισμένος να μιλήσει στον Κενάν.

Η Μελέκ μιλάει στη Ζεϊνέπ για το περιστατικό με τον Μελίχ αλλά δεν βρίσκουν άκρη. Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως ο Σελίμ θα μιλήσει στον Κενάν. Η Μελέκ της λέει πως ο Σελίμ είναι ένας πολύ καλός άντρας, πως δεν πρέπει να φοβάται και πως είναι πολύ τυχερή που ζει μια τέτοια αγάπη.



Ο Σελίμ μιλάει στον Κενάν για τη Ζεϊνέπ και τον αρραβώνα τους. Ο Κενάν του λέει πως η κακή κατάληξη της αγάπης του με τη Μελέκ δεν έχει σχέση με τη δική του αγάπη με τη Ζεϊνέπ. Τον συμβουλεύει να είναι δυνατός, δίπλα σε εκείνους που αγαπάει.

Ο Κενάν είναι χαρούμενος για την ευτυχία, που ζει ο αδελφός του και του προτείνει να γνωρίζει τη Ζεϊνέπ στην οικογένεια. Ο Σελίμ είναι ευτυχισμένος και κατά τη διάρκεια του πρωινού ανακοινώνει στην οικογένεια πως θα τους φέρει έναν ξεχωριστό καλεσμένο.

Η Αλιγιέ πιστεύει πως πρόκειται για την Πελίν και ζητάει από το προσωπικό να φροντίσουν την κάθε λεπτομέρεια για το δείπνο. Όπως είναι φυσικό ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη Ζεϊνέπ και δεν χαίρεται καθόλου με αυτή την εξέλιξη. Η Αρζού είναι σίγουρη πως πίσω από την ομολογία της κρύβεται ο Βεϊσέλ και ζητάει από τον Ερκούτ να ψάξει να βρει το cd.

Ο Ερκούτ συναντάει τον Βεϊσέλ αλλά δεν καταφέρνει να μάθει τίποτα. Ακούει όμως τον Μουράτ να ζητάει τη βοήθεια ενός φίλους για να αντιγράψουν ένα cd. Η Τουγκτσέ νοσταλγεί τη μητέρα της και ζητάει από τον Κενάν να την πάρει τηλέφωνο αλλά η Αρζού το έχει κλειστό.

Ο Κενάν παρηγορεί την Τουγκτσέ και τηλεφωνεί στον Μπεχτσέτ, οποίος εργάζεται στο εξοχικό της οικογένειας. Εκείνος του λέει πως το σπίτι είναι κλειστό και δεν έχει φανεί κανείς. Ο Κενάν τηλεφωνεί ξανά στην Αρζού και έξαλλος της αφήνει μήνυμα να επιστρέψει σπίτι αμέσως.

Η Αρζού καλύπτει τις μελανιές στο πρόσωπο της με make up και επιστρέφει στο κτήμα. Ξαφνιάζεται όταν βλέπει εκεί τη Ζεϊνέπ…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

128 ΕΔΩ

129 ΕΔΩ

130 ΕΔΩ

131 ΕΔΩ

132 ΕΔΩ

134 ΕΔΩ

135 ΕΔΩ
136 ΕΔΩ

137-138 ΕΔΩ

139-140-141-142-143 ΕΔΩ

144-145 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ