Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 132 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 132

Ο Μελίχ μιλάει με τη Μελέκ, τον καλεί ο Εφρούζ, ο οποίος ζητάει τη βοήθειά του. Ο Μελίχ βρίσκει τον Εφρούζ αναίσθητο στο εργαστήριο του. Ο άντρας έχει υποστεί καρδιακή προσβολή αλλά οι γιατροί καταφέρνουν να τον σώσουν. Στο νοσοκομείο ο Μελίχ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Όταν ο Εφρούζ συνέρχεται, του λέει πως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την κουβέντα του με τη Μελέκ και αποφασίζει να πάει στο σπίτι της για να μιλήσουν.Η Μελέκ ανησυχεί για τον Μελίχ και τον πατέρα του αλλά δεν έχει το τηλέφωνο του για να μάθει νεότερα. Ο Χακάν είναι ενθουσιασμένος από το φαγητό της Μελέκ και παραγγέλνει και άλλο. Η Μελέκ είναι χαρούμενη και αγοράζει ένα δώρο για την Ελίφ.

Η Ελίφ θέλει κοντά της την κούκλα της και η Ζεϊνέπ της λέει πως θα της την φέρει ο Σελίμ. Ο Σελίμ φέρνει την κούκλα της Ελίφ και λουλούδια για την αγαπημένη του Ζεϊνέπ. Το ζευγάρι πηγαίνει μαζί στη σχολή του και ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως το απόγευμα θέλει να τη γνωρίσει στην οικογένειά του. Ένα τυχαίο γεγονός, θα γίνει αφορμή να δει ο Μελίχ την Ελίφ στο σπίτι της Μελέκ.

Ο Βεϊσέλ προτείνει στην Γκόντζα να αντιγράψει το cd αλλά εκείνη του λέει πως αυτό είναι επικίνδυνο και πως κατάφερε να πάρει το cd από εκείνον επειδή ήταν ανίκανος να το προστατέψει. Ο Βεϊσέλ φοβάται μήπως κάποιος τον δει και φεύγει αλλά λέει στην Γκόντζα πως θα τα ξαναπούν. Όταν ο Ερκούτ δεν εμφανίζεται, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ
ανησυχούν.




Ο Βεϊσέλ καλεί τον Ερκούτ και όταν η Αρζού βλέπει το όνομα του στο τηλέφωνο του Ερκούτ, πιστεύει πως ο Βεϊσέλ ευθύνεται για ό,τι της συνέβη. Ο Ερκούτ δεν πιστεύει πως ο Βεϊσέλ είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο αλλά η Αρζού του λέει πως ο Βεϊσέλ δεν είπε κουβέντα για τον αρραβώνα της Ζεϊνέπ με τον Σελίμ γιατί μυρίστηκε χρήμα. Η Αρζού πείθει τον Ερκούτ πως ο Βεϊσέλ είναι κοινός τους εχθρός.

Η Αρζού γίνεται καλύτερα με τα φάρμακα, που της έφερε ο Ερκούτ. Τηλεφωνεί στην Γκόντζα και προσπαθεί να μάθει αν κάποιος έμαθε κάτι. Η Τουγκτσέ ζητάει τη μητέρα της συνεχώς και έχει κακή διάθεση. Η Αλιγιέ λέει στην Γκόντζα να τηλεφωνήσει στην Αρζού και να της πει να επιστρέψει.

Η Γκόντζα της λέει πως η Αρζού τους νοσταλγεί όλους και θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Η απάντησή της θυμώνει ακόμα περισσότερο την Αλιγιέ. Η Ιπέκ θυμίζει στη μητέρα της πως εκείνη επέμενε η Αρζού να γίνει γυναίκα του Κενάν και πως δεν πρέπει να την εκπλήσσει η κατάσταση ανάμεσα στο ανδρόγυνο.

Η Αλιγιέ της απαντάει πως έκανε το σωστό και είναι πρόθυμη να το ξανακάνει και για τον Σελίμ, αν χρειαστεί. Η Σεϊντά μιλάει με την Κιράζ και συλλέγει πληροφορίες για την οικογένεια…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

128 ΕΔΩ

129 ΕΔΩ

130 ΕΔΩ

131 ΕΔΩ

133 ΕΔΩ

134 ΕΔΩ

135 ΕΔΩ
136-137-138 ΕΔΩ

139-140-141-142-143 ΕΔΩ

144-145 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 Έξι μήνες μετά, ο Ερμής επιστρέφει από την Αγγλία αλλαγμένος και ο Παύλος κάνει προσπάθειες...