Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130

Η Γκόντζα και ο Βεϊσελ εμποδίζουν τον δολοφόνο του Σελίμ την τελευταία στιγμή. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ δεν αντιλαμβάνονται το παραμικρό. Βλέποντας τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ να αγκαλιάζονται, η Γκόντζα αισθάνεται πληγωμένη.Η Τουγκτσέ εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στην Σεϊντά. Η Τουγκτσέ βλέπει έναν τρομερό εφιάλτη και η Αλιγιέ τη βρίσκει στις σκάλες να κλαίει μόνη της. Η απουσία της μητέρας της και της Ελίφ έχουν επηρεάσει την ψυχολογία της μικρής. Όταν δεν βρίσκει ούτε τη Σεϊντά αλλά ούτε και την Γκόντζα, η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη και τα βάζει με την Κιράζ.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ είναι πολύ ευτυχισμένοι. Συναντούν τυχαία τον Μουράτ και εκείνος γίνεται έξαλλος όταν βλέπει τα δαχτυλίδια τους και τους λέει πως δεν θα επιτρέψει ποτέ να γίνει αυτός ο γάμος. Όμως το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να μην επιτρέψει σε κανέναν να μπει εμπόδιο στην ευτυχία του.



Ο Μουράτ λέει στον Ερκούτ πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αρραβωνιάστηκαν χωρίς να το πουν σε κανέναν και εκείνος γίνεται έξαλλος. Η Σεϊντά έχει βαρεθεί να μένει στο κτήμα και αποφασίζει να βρει τον Μουράτ και να ομολογήσει όλη την αλήθεια. Του στέλνει μήνυμα και του λέει πως θέλει να συναντηθούν. Όμως το μήνυμα το βλέπει ο Ερκούτ και απαντάει στη θέση του Μουράτ, σβήνοντας στη συνέχεια τη συνομιλία.

Η Σεϊντά περιμένει τον Μουράτ και μένει άφωνη όταν βλέπει μπροστά της τον Ερκούτ, ο οποίος την αναγκάζει να επιστρέψει στο κτήμα. Η Μελέκ ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά της αλλά βλέπει τον Κενάν να έρχεται και δεν ανοίγει την πόρτα.

Ο Κενάν της λέει πως ξέρει ότι είναι μέσα στο σπίτι και πως δεν την έχει συγχωρέσει αλλά επειδή ήταν φυλακή ήθελε να την επισκεφθεί και δεν σκοπεύει να την ενοχλήσει ξανά. Ο Κενάν φεύγει και η Μελέκ ξεσπάει σε κλάματα.

Η Ελίφ βάζει τα κλάματα και λέει στη Μελέκ πως αγαπάει τον Κενάν και ήθελε να τον δει. Η είδηση του αρραβώνα της Ζεϊνέπ με τον Σελίμ, προκαλεί στη Μελέκ ανάμικτα συναισθήματα χαράς αλλά και προβληματισμού καθώς φοβάται πως θα περάσει και εκείνη ότι πέρασε η ίδια.

Ο Βεϊσέλ δεν αφήνει την Αρζού ελεύθερη ακόμα. Μαζί με τους φίλους του την τρομοκρατούν ακόμα περισσότερο. Παίζουν ρωσική ρουλέτα μαζί της και της λένε ότι για κάθε λάθος απάντηση, που θα τους δίνει, θα τραβούν την σκανδάλη.

Ζητάνε να τους ομολογήσει όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα και την καταγράφουν ώστε να έχουν έναν μεγάλο άσσο στο μανίκι τους. Φοβούμενη για τη ζωή της, η Αρζού ομολογεί τα πάντα. Η κακία της, τους ξαφνιάζει όλους. Όταν τελειώνει η ομολογία, οι άντρες αφήνουν το όπλο στην Αρζού και τη συμβουλεύουν να αυτοκτονήσει.

Η Αρζού δε διστάζει να τους σημαδέψει αλλά το όπλο είναι άδειο . Οι άντρες την αφήνουν ελεύθερη. Η Αρζού σε άθλια κατάσταση επιστρέφει στο κτήμα και εκεί βρίσκει τον Ερκούτ…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

125 ΕΔΩ

126 ΕΔΩ

127 ΕΔΩ

128 ΕΔΩ

129 ΕΔΩ

131 ΕΔΩ

132 ΕΔΩ

133 ΕΔΩ
134 ΕΔΩ

135-136-137-138 ΕΔΩ

139-140-141-142-143 ΕΔΩ

144-145 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 Έξι μήνες μετά, ο Ερμής επιστρέφει από την Αγγλία αλλαγμένος και ο Παύλος κάνει προσπάθειες...