Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131

Η Αρζού λιποθυμάει μπροστά στο κτήμα και ο Ερκούτ την πηγαίνει στο σπίτι της Σεϊντά. Η Αρζού του λέει τι συνέβη, το πρόσωπο της είναι χτυπημένη και έχει πυρετό. Η Γκόντζα στενοχωριέται όταν βλέπει το δαχτυλίδι αρραβώνων του Σελίμ. Ταυτόχρονα ανησυχεί για την Αρζού ενώ έχει πάρει κρυφά το cd.Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ τι έκαναν στην Αρζού και ο Μουράτ δεν κρύβει την ευχαρίστησή του. Ζητάει να δει το cd αλλά ο Βεϊσέλ δεν το βρίσκει και συνειδητοποιεί πως το έχει πάρει η Γκόντζα. Της τηλεφωνεί αμέσως και της ζητάει να φέρει πίσω το cd αλλιώς θα έρθει εκείνος στο κτήμα και θα το πάρει. Όταν η Γκόντζα δεν επιστρέφει το cd, ο Βεϊσέλ μπαίνει στο δωμάτιο της κρυφά και της τηλεφωνεί από εκεί.

Ο Μουράτ περιμένει στην πόρτα τον πατέρα του όταν εμφανίζεται η Σεϊντά, την οποία όμως δεν αναγνωρίζει εξαιτίας της περούκας. Όπως είχε υποσχεθεί, ο Μελίχ φροντίζει τον Σαλίμ και την οικογένειά του. Ο Μελίχ εξακολουθεί να αναρωτιέται για το πως είναι η ανιψιά του και συνεχίζει και τη συνεργασία του με τον Κενάν.

 



Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη επειδή η Αρζού δεν έχει επικοινωνήσει με τον άντρα και το παιδί της και έτσι αποφασίζει να της τηλεφωνήσει εκείνη. Η Αλιγιέ ζητάει από τη νύφη της να επιστρέψει αμέσως σπίτι της.

Η Μελέκ ζητάει δουλειά από τον Αρντά αλλά εκείνος έχει ήδη βρει κάποια άλλη. Όμως ένας φίλος του, ο Χακάν, έχει ανοίξει μαγαζί και ψάχνει για κόσμο. Η Μελέκ συναντάει τον Μελίχ και θυμωμένη τον ρωτάει για ποιο λόγο ενδιαφέρεται τόσο για την οικογένειά της.

Η Πελίν σοκάρεται όταν μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αρραβωνιάστηκαν…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

125 ΕΔΩ

126 ΕΔΩ

127 ΕΔΩ

128 ΕΔΩ

129 ΕΔΩ

130 ΕΔΩ

132 ΕΔΩ

133 ΕΔΩ

134 ΕΔΩ

135 ΕΔΩ
136-137-138 ΕΔΩ

139-140-141-142-143 ΕΔΩ

144-145 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ