Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 144-145

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 144-145

ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 144 ΕΔΩ145 ΕΔΩ

Επεισόδιο 144

Η Αρζού ρωτάει τον Κενάν ποια είναι η Μελέκ και ο Κενάν της απαντάει πως δεν είναι κάποια σημαντική. Όλοι αναρωτιούνται τι δουλειά είχε η Αρζού κοντά στον γκρεμό. Η Αρζού παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι αλλά δεν θυμάται τίποτα.

Είναι με όλο το προσωπικό ευγενική και όλοι ξαφνιάζονται από την αλλαγή της συμπεριφοράς της. Ο Μουράτ λέει στον Ερκούτ ότι πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έμαθα πως η Σεϊντά είναι απατεώνισσα αλλά δεν το πιστεύει. Ο Βεϊσέλ τους ακούει και γίνεται έξαλλος. Ο Ερκούτ συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν να μην γνωρίζει τη Σεϊντά και λέει στον Μουράτ πως θα τον βοηθήσει να τη βρει.

Μάλιστα λέει ψέματα στον Μουράτ πως έβαλε έναν φίλο του να αναζητήσει το τηλέφωνο της και έμαθε πως η τελευταία κλήση της έγινε από μια άλλη πόλη. Τον ενθαρρύνει να πάει να τη βρει. Ο Μουράτ αφήνει ένα γράμμα στον πατέρα του και φεύγει. Η Τουγκτσέ βλέπει εφιάλτες και είναι πολύ λυπημένη εξαιτίας της κατάστασης της μητέρας της. Όλοι στο σπίτι προσπαθούν να της συμπαρασταθούν και να τη βοηθήσουν.

Η Τουγκτσέ κάνει ότι μπορεί για να θυμίζει την παρουσία της στη μητέρα της. Ο Μελίχ κατηγορεί τον εαυτό του για τη λύπη, που βιώνει η Τουγκτσέ. Επισκέπτεται τη Μελέκ και είναι χαρούμενος που τη βλέπει ενθουσιασμένη με τη νέα της δουλειά. Η Μελέκ του ζητάει να της εξηγήσει για ποιο λόγο ενδιαφέρεται τόσο για εκείνη, διαφορετικά θα φροντίσει να μην την ξαναδεί ποτέ.



Τα περιθώρια έχουν στενέψει και ο Μελίχ δεν έχει άλλη επιλογή από το να της αποκαλύψει ότι είναι αδέλφια…

Επεισόδιο 145

Η Μελέκ είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη του Μελίχ και δεν τον πιστεύει. Ο Μελίχ της λέει πως θα της αποδείξει πως είναι αδέλφια και της ζητάει να κάνει λίγο υπομονή. Ο Μελίχ μιλάει στον Εφρούζ για τη συζήτησή του με τη Μελέκ και εκείνος τον συμβουλεύει να έχει υπομονή και να δώσει χρόνο στην αδελφή του να συνειδητοποιήσει την αλήθεια.

Η Μελέκ αισθάνεται μπερδεμένη. Δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που της είπε ο Μελίχ. Πηγαίνει στο κτήμα να ρωτήσει τον Κενάν αν γνωρίσει ότι έχει αδελφό αλλά και ο Κενάν δεν ξέρει περισσότερα για την καταγωγή και την οικογένειά της. Επιστρέφοντας σπίτι της, η Μελέκ συναντάει τον Μελίχ και εκείνος την πηγαίνεις τον τάφο των γονιών τους. Ο Κενάν προσπαθεί να βρει τα αρχεία του τηλεφώνου της Αρζού. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πηγαίνουν να ψωνίσουν για το εστιατόριο.

Η Ζεϊνέπ αισθάνεται άβολα για τα πολλά έξοδα, που κάνει ο Σελίμ και εκείνος θυμώνει μαζί της. Της λέει πως πλέον είναι μία οικογένειά και πως δεν πρέπει ποτέ ξανά να σχολιάσει κάτι τέτοιο. Στο πλυντήριο αυτοκινήτων, ο Βεϊσέλ γοητεύεται από μια πελάτισσα, την Τουλάϊ. Στο κτήμα όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν την Αρζού να επανακτήσει τη μνήμη και της διηγούνται διάφορα περιστατικά αλλά η Αρζού δεν θυμάται τίποτα.

Η Γκιουλνούρ πηγαίνει στο νέο εστιατόριο της Μελέκ για να βοηθήσει. Η Πελίν επισκέπτεται το κτήμα και όταν η Αλιγιέ τη συστήνει στην Αρζού ως φίλη του Σελίμ από τη σχολή, η Πελίν νιώθει άσχημα. Όταν υπενθυμίζει στην Αλιγιέ πως είχαν κάνει μαζί ένα σχέδιο σχετικά με τον Σελίμ, η Αλιγιέ της απαντάει να μην ανησυχεί, δεν θα επιτρέψει ποτέ στον Σελίμ να παντρευτεί τη Ζεϊνέπ και η απόφασή της αυτή είναι οριστική…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 146-147-148-149-150 ΕΔΩ

151-152-153-154-155 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

133 ΕΔΩ

134 ΕΔΩ

135 ΕΔΩ

136 ΕΔΩ

137 ΕΔΩ

138 ΕΔΩ

139 ΕΔΩ

140 ΕΔΩ

141 ΕΔΩ

142 ΕΔΩ

143 ΕΔΩ

144 ΕΔΩ

145 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ