Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146

Επεισόδιο 145

Ο τραυματισμός της Αμαλίας μετά την επιθετική συμπεριφορά του Μανού προκαλώντας της στραμπούληγμα στο χέρι γεννά ερωτηματικά σε όποιον την βλέπει αλλά εκείνος την έχει απειλήσει ότι αν μιλήσει θα το πληρώσει ακριβά.

Μετά την αποφυλάκιση της η Κούλα πηγαίνει στην Αρεόπολη, βρίσκει την Ασπασία και μετακομίζει στο σπίτι της Αρετής. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146

Ο αστυνόμος Κουράκος εκδηλώνει λιποθυμική τάση και αποφασίζει να κάνει εξετάσεις ενώ η Χάιδω βυθίζεται όλο και περισσότερο στο πένθος της.

Η Ειρήνη η καταλαβαίνει ότι ο Βαγιάκος την παρακολουθεί και τον ξαφνιάζει δυσάρεστα με την αντίδραση της. Ένας περαστικός κοιτάζει επίμονα τη Μαρίνα και ο Μάνος θεωρώντας ότι τη φλερτάρει του επιτίθεται με μανία.

Επεισόδιο 146

Παρά τις αντιδράσεις του Στάθη η Χάιδω παίρνει το αυτοκίνητο της και εξαφανίζεται. Πηγαίνει σε ένα μοναστήρι και ζητάει κλαίγοντας από την Ηγουμένη να τη φιλοξενήσουν.

Η γερόντισσα την καλοδέχεται. Η χαροκαμένη μάνα έχει αποφασίσει να μείνει για λίγες ημέρες εκεί και να προσευχηθεί καθώς την πνίγουν οι τύψεις πως η ίδια προκάλεσε τη δολοφονία του παιδιού της. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146




Αργότερα ειδοποιεί τον Λυκούργο ότι είναι καλά κι εκείνος ενημερώνει τους υπόλοιπους καθώς όλοι ήταν ανήσυχοι για την εξαφάνιση της. Ο Παρασκευάς προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό της Ειρήνης τις ιδέες περί γάμου.

Παράλληλα ο Μάνος περνάει από αυτόφωρο για τον ξυλοδαρμό του άντρα που κοίταξε επίμονα τη Μαρίνα ενώ η Αμαλία δε χάνει την ευκαιρία να ενημερώσει τον Ισίδωρο, ότι ο γιος του έχει επιτεθεί και στην ίδια τραυματίζοντας την.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

142 ΕΔΩ

143 ΕΔΩ

144 ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ