Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143

Η είδηση για τον θάνατο του Βαφέα παρηγορεί τον Λυκούργο, ο οποίος θεωρεί ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη, όμως η Χάιδω εξακολουθεί να κατηγορεί τον εαυτό της για τον χαμό του γιου της.Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143 (VIDEO)

Ο Τζον κερδίζει τη Φιλιώ μέρα με τη μέρα, και αποφασίζουν με την Αθηνά να προχωρήσουν στον γάμο τους γύρω στα τέλη Ιουνίου. Η Αφροδίτη πηγαίνει συστηματικά στην ταβέρνα μετά το ιατρείο και βοηθάει τον Χρήστο.Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143 (VIDEO)

Η Θεοδώρα εξακολουθεί να πίνει παρά τις πιέσεις του Μιλτιάδη που της ζητάει να κόψει αυτή την κακή συνήθεια. Η Ειρήνη σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση της με τον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης ζητάει από τον Βαγιάκο να μάθει με ποιον τραβιέται η κόρη του.

Η ημέρα της αποφυλάκισης της Κούλας πλησιάζει και η Αρετή ζορίζεται στη σκέψη πως θα μείνει μόνη. Η Ισμήνη βάζει πωλητήριο στην επιχείρησή της…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΠΕΙΣΟΔΙΑ

141 ΕΔΩ 

142 ΕΔΩ

144 ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις Μαίου από τον Κώστα Λεφάκη

Πώς θα εξελιχθεί ο Μάιος για τα 12 Ζώδια; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη! του Κώστα Λεφάκη Αστρολόγος Κριός Ενδιαφέρονται για τα οικονομικά σας προβλέπονται αυτόν...