Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Νέος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά και φέρνει ανατροπές

Μια νέα άφιξη θα έχουμε μετά το Πάσχα στη δραματική σειρά του Alpha, ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ 

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο znews.gr ένας πασίγνωστος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά και φέρνει ανακατατάξεις.

Η σειρά επιστρέφει όπως είναι γνωστό στις 14 Μαΐου για να οδηγηθεί στο φινάλε της με τα επεισόδια να έχουν μείνει σε κομβικό σημείο.

Μετά το Πάσχα θα μπουν πολλά πράγματα στη θέση τους και επιτέλους θα αποκαλυφθεί ποιος σκοτώνει τον Γιωργίκη, τι απέγινε η μικρή Βγενιώ και πώς τελικά υπερισχύει ο θάνατος στη δραματική ιστορία της Ιουλίας.

Ο Άκης Σακελλαρίου μπαίνει στο Προξενιό

Μέχρι να δούμε τη λύση του μυστηρίου, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στις ζωές των ηρώων και συγκεκριμένα της Αλεξάνδρας Ραζίνη και του Άλκη Μακρή.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που ο νεαρός δημοσιογράφος γνωρίζει ως πατέρα του, ο οποίος καταφθάνει από την Αμερική.

Τον ρόλο θα ενσαρκώσει ο Άκης Σακελλαρίου, ένας εξαιρετικός ηθοποιός, που θα μας εκπλήξει στον ρόλο και θα δούμε πώς θα καθορίσει τις ζωές των γύρω του αλλά και αν θα είναι «καλός» ή «κακός» χαρακτήρας.



Πρόσφατα ο Άκης Σακελλαρίου σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε αποκαλύψει ότι «η τηλεόραση έχει απομακρυνθεί εδώ και κάποια χρόνια από εμένα. Νομίζω ότι ήταν η αμφότερη η σχέση. Η τηλεόραση είναι πολύ σημαντική γιατί είναι ένα καλό βήμα να δοκιμάζεις πράγματα. Πιο εύκολο βήμα από ότι το σινεμά.Στην τηλεόραση έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάζεις σε εύρος χρόνου κάποια πράγματα. Είναι ένα εφαλτήριο για να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις πράγματα».

Ήρθε λοιπόν η ώρα να τον ξαναδούμε σε σειρά μετά τον χαρακτηριστικό ρόλο που έκανε πριν από μερικές σεζόν στα Καλύτερά μας χρόνια.

Πηγή: znews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ