Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Χωρισμός έκπληξη για αγαπημένο ζευγάρι

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ

Καθηλωτική αναμένεται να είναι η συνέχεια της σειράς “Σασμός”, καθώς θα παρακολουθήσουμε ένα χωρισμό βόμβα στα προσεχή επεισόδια.

Ο πολιτικός γάμος Θοδώρας και Γιώργου είναι γεγονός. Την ίδια στιγμή η Αργυρώ έχει ακόμα μία δυσάρεστη συνάντηση με τη Σάντρα που θα την οδηγήσει σε μία σοβαρή συζήτηση με τον Αστέρη.

Παράλληλα ο Μανούσος ζητάει τον λόγο από τον Τηλέμαχο για το αν έχει μιλήσει στην αστυνομία εναντίον του ενώ ο Χρήστος και η Στέλλα έρχονται όλο και πιο κοντά. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά ο Αστέρης αναλαμβάνει να κάνει μία τελευταία προσπάθεια με τη Μαρίνα προκειμένου να την πείσει να μην καταδώσει τον Μαθιό στις Αρχές.

Κατά τη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού της Θοδώρας και του Γιώργου, σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Τόλης λέει στον Μύρωνα πως τρέμει για τη στιγμή που θα πρέπει να αποκαλύψει στην Λεμονιά το γεγονός ότι βρισκόταν στη φυλακή επειδή δολοφόνησε την γυναίκα του που τον απατούσε.



Κανείς τους δεν έχει αντιληφθεί πως η Λεμονιά τα έχει ακούσει όλα. Η αποκάλυψη της αλήθειας για το παρελθόν του Τόλη φέρει την οριστική ρήξη στην σχέση τους και το ζευγάρι θα χωρίσει.

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ