Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τι Φέρνει ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 3 Μαίου: Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 3 Μαΐου του 2024 ο Άρης από τις 02° 06’ του Κριού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Με την όψη αυτή θα μπορέσουμε να εστιάσουμε στις δικές μας ανάγκες και να ασχοληθούμε με τη διασφάλιση των δικών μας συμφερόντων. Αν, μάλιστα, νιώσουμε ότι, ενώ έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό, δεν μας υπολογίζουν όσο θα έπρεπε ή, ακόμα χειρότερα, επωφελούνται από την καλή μας διάθεση, την όρεξη μας για δουλειά και γενικά να βοηθήσουμε, τότε δεν θα διστάσουμε να δείξουμε ένα πιο επιθετικό πρόσωπο.

Αποκαλύψεις, δυναμικές κινήσεις και κατακτήσεις

Με την όψη αυτή η αλήθεια, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα θα είναι τα βασικά συστατικά των σχέσεων και των συνεργασιών μας. Θα αντιλαμβανόμαστε με μεγαλύτερη ευκολία τα κίνητρα των άλλων και θα μπορούμε να οργανώσουμε τις άμυνές μας, αν αυτό χρειαστεί. Η γρήγορη και αναλυτική σκέψη μας σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία που θα εκπέμπουμε θα λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά, τόσο στο να εκφράσουμε αποτελεσματικά τις απόψεις μας, όσο και στο να καταφέρουμε να επηρεάσουμε τις αποφάσεις των άλλων και να “γυρίσουμε το παιχνίδι” υπέρ μας.

Ακόμα κάτι που η όψη αυτή θα φέρει, είναι πάσης φύσεως αποκαλύψεις καθώς, γεγονότα που θα συμβούν θα “ξεσκεπάσουν” ανθρώπους και καταστάσεις και στο φως θα έρθουν αλήθειες που με τον τρόπο τους θα μας απαλλάξουν από τοξικούς ανθρώπους, εσωτερικούς και εξωτερικούς καταναγκασμούς και γενικά ό,τι λειτουργεί σαν τροχοπέδη στην προσωπική εξέλιξή μας.

Γενικά, με την όψη αυτή, εκτός από πνευματική εγρήγορση, θα έχουμε και αντοχές, υψηλή ζωτικότητα και έντονη ερωτική διάθεση. Το πάθος, η αυξημένη λίμπιντο και η γοητεία θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε το “αντικείμενο του πόθου” μας ή να ανανεώσουμε τον έρωτά μας με το ταίρι της καρδιάς μας. Τέλος, επιτυχίες θα έχουμε και στον επαγγελματικό/ οικονομικό τομέα, φτάνει να κάνουμε στοχευμένες κινήσεις, να έχουμε επιμονή και να είμαστε μεθοδικοί.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού και σταθερού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Ταύρους, Καρκίνους, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
ΚΡΙΟΣ

Επιτυχίες θα βιώσετε σε ό,τι αφορά φιλόδοξους στόχους που έχετε θέσει, τους οποίους θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε ομοϊδεάτες σας ή άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχτούν άκρως σημαντικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Δραστηριοποιηθείτε και χτίστε σωστές συμμαχίες αν θέλετε να έχετε την εξέλιξη που επιθυμείτε. Ορισμένοι θα ανακαλύψετε κάποιο παρασκήνιο εις βάρος σας ενώ, κάποιοι άλλοι, θα προχωρήσετε σε μια επαγγελματική/ οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι καινούργιο θα εισβάλει στη ζωή σας, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο, το οποίο και θα σας αναστατώσει ευχάριστα. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σχετικά με ταξίδια, μετακινήσεις και υπογραφές συμβολαίων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας πρόοδο και τα έσοδά σας. Αν υπάρχουν χρέη, θα μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε στο μέτρο του δυνατού. Αισθηματικά, οι μέρες θα είναι γεμάτες έντονη ερωτική δραστηριότητα.

ΛΕΩΝ

Καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες ανατέλλουν στον ορίζοντά σας, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για ένα μέλλον ακριβώς όπως το επιθυμείτε. Ορισμένοι θα κάνετε ένα όμορφο ταξίδι με το ταίρι της καρδιάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορέσετε να προβάλλετε στους άλλους με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα και το επαγγελματικό σας όραμα ενώ η δραστηριοποίηση και ο δυναμισμός σας θα εκτιμηθούν υλικά και ηθικά. Αισθηματικά, η αυξημένη λίμπιντό σας θα φέρει κατακτήσεις.



ΖΥΓΟΣ

Στο διάβα σας θα εμφανιστούν καινούργιοι συνεργάτες και νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα που θα σας επιτρέψουν να κάνετε κάποια φιλόδοξα όνειρά σας πραγματικότητα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε επιτυχίες στον έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε ερωτικά τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ενώ, μέσα από γεγονότα που θα συμβούν, θα νιώσετε ότι πατάτε πιο γερά στα πόδια σας. Οι σχέσεις με τους οικείους σας θα είναι σαφώς καλύτερες και οι καθημερινότητά σας πιο αρμονική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γοητευτική περσόνα, η αισιόδοξη φύση και ο τολμηρός τρόπος επικοινωνίας σας θα γίνουν οι “άσσοι στο μανίκι” σας σε ό,τι αφορά τις ερωτικές κατακτήσεις. Ο δυναμικός λόγος σας πάντως θα σας βοηθήσει και στην επαγγελματική ζωή.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα έσοδά σας θα βελτιωθούν, ειδικά αν εργάζεστε από το σπίτι, ενώ αρκετοί από εσάς θα επιτύχετε σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους. Μια αγοραπωλησία ακινήτου θα απασχολήσει κάποιους από εσάς και άλλους μια αισθηματική επανασύνδεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι, ανανεωμένοι και έτοιμοι για νέα ξεκινήματα, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά μάθηση, εμπόριο, επικοινωνίες και μετακινήσεις ενώ ορισμένοι θα κάνετε και ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο περισσότερο συντονισμένοι είσαστε με την διαίσθησή σας, τόσο το καλύτερο καθώς θα μπορέσετε να αποφύγετε πάσης φύσεως κακοτοπιές. Η αποκάλυψη κάποιων μυστικών θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πολλά και να προχωρήσετε δυναμικά μπροστά.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ