Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Η Νικολίνα προσπαθεί να σκοτώσει τον Νικήτα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις  στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Η ΠΑΡΑΛΙΑ 

Το κοινόβιο των χίπηδων αποφασίζει να κινητοποιηθεί και οργανώνει μια διαδήλωση-πορεία ενάντια στην κατασκευή του ξενοδοχείου. Σε μια νέα συνάντηση της Σιλβάνας με τον Καραχάλιο, η πρώτη αποκαλύπτει στον αστυνομικό την εμπλοκή του Διονύση σε κύκλωμα, καθώς και στις απόπειρες δολοφονίας του Καραχάλιου και του Λοΐζου.

Στο μεταξύ, η Νικολίνα επισκέπτεται τον Δημητρό επιχειρώντας να τον ηρεμήσει μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις. Εκείνος, όμως, θυμωμένος με τα ψέματα της μητέρας του, τη διώχνει.

Η Αστυνομία, με τη σειρά της, αποφασίζει να στήσει ενέδρα στην Αμαλία και στον Διονύση προκειμένου να τους πιάσει στα πράσα. Παράλληλα, σε μια νέα επίσκεψη της Νικολίνας στον Νικήτα, και ενώ η Άννα απουσιάζει από το σπίτι, η πρώτη επιχειρεί να σερβίρει ένα τσάι στον φίλο της…

 

Για ακόμα μια φορά, η προσπάθεια της Αστυνομίας να εμπλέξει τον Διονύση στο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας αποβαίνει άκαρπη.



Παράλληλα, την τελευταία στιγμή, ο Χάρης προλαβαίνει να φτάσει στο σπίτι του Νικήτα και εμποδίζει τη Νικολίνα από να του σερβίρει το τσάι.

Ο Νικήτας, μόλις συνέρχεται, αποκαλύπτει στον Χάρη όσα του είπε ο Δημητρός για τον θάνατο της Αντιγόνης και εξαφανίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ