Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο γ κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81

Ο Δούκας αποδέχεται την πρόταση του Νικηφόρου και η εύρεση νέας τοποθεσία είναι πιο κοντά από ποτέ. Η Αιμιλία προχωράει ακάθεκτη το σχέδιο της, ψάχνοντας στοιχεία για να κλείσει τον Ακύλα στη φυλακή. Ο Κυριάκος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τα χρήματα, προς όφελος του χωριού. Ο Σέργιος θα αποκαλύψει κάτι στην Ασημίνα που θα φέρει μεγάλες ταραχές. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81 (VIDEO)

Η Ουρανία αποφασίζει να πείσει τον Κυριάκο να αποδεχτούν τη πρόταση του Άλκη και να φύγουν στην Αμερική. Η ανακάλυψη των σωρών του Ορφανίδη και των συντρόφων του θα οδηγήσει την Ελένη και τους υπόλοιπους σ’ ένα παράτολμο σχέδιο για να ξεσκεπάσουν τις αποτρόπαιες δολοφονίες αλλά τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενη τροπή…ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81 (VIDEO)

Το video αναμένεται να ανέβει από τον ΑΝΤ1 Ελέγξτε ΕΔΩ 

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81 (VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Γ ΚΥΚΛΟΥ
78 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Huawei ανακοίνωσε την Ευφυή Λύση Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στο 26ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενέργειας

Η Huawei παρουσίασε την καινοτόμα Ευφυή Λύση Διανομής (IDS) Ηλεκτρικής Ενέργειας στο 26ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενέργειας στο Ρότερνταμ. Η IDS αναπτύχθηκε σε συνεργασία με...