Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο γ κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77

Ο Λάμπρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της Ελένης κι αποφασίζουν να μοιραστούν τα ευχάριστα με όλο το χωριό. Ο παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77 (VIDEO)

Ο Ζάχος υποδέχεται ξανά τη Μάρω, η οποία θα του μεταφέρει ένα νέο που θα τον αναστατώσει. Ο Μελέτης και η Κορίνα θα έχουνε ακόμα έναν άσχημο καυγά κι αυτή τη φορά η αφορμή θα είναι ο Μπάμπης…

Η Ουρανία δέχεται ακόμα μια απρόσμενη πρόταση απ’ τον Σαραντόπουλο που θα τη βάλει σε δίλημμα. Ο Δούκας βάζει σε κίνδυνο όλη την περιουσία του, για να σώσει το Διαφάνι. Ο Ζάχος ενημερώνει τον Νικηφόρο για τη δράση της Ασημίνας και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα. Η Μυρσίνη δέχεται πρόταση συμμαχίας από έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77 (VIDEO)

Το video αναμένεται να ανέβει από τον ΑΝΤ1 Ελέγξτε ΕΔΩ 

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77 (VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Γ ΚΥΚΛΟΥ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ