Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 76 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο γ κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 76

Όλοι είναι αναστατωμένοι με την έγκριση του υπουργείου, να γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι. Ο Δούκας με την οικογένειά πια στο πλευρό του, προσπαθεί να βρει μία λύση, αλλά τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά. Η Ζωή δεν πιστεύει πως ο Λευτέρης έχει σχέση με τη Βέτα ενώ ο Ακύλας ζητάει να τη γνωρίσουν. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 76 (VIDEO)

Ο Παναγιώτης είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει τα αισθήματα του στη Βιολέτα, ενώ ο Ζαχαρίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία μεγάλη αλήθεια. Ο Ζάχος προάγεται σε αντισυνταγματάρχη και οργανώνει ένα πάρτυ στο σπίτι του, μόνο που δεν θα έχει την κατάληξη που θέλει. Η Σοφούλα και η Κορίνα θα κάνουν μία καινούργια αρχή στη γνωριμία τους. Η Ελένη θα αποκαλύψει στο Λάμπρο ένα μεγάλο μυστικό…. είμαι έγκυος, του λέει, κάνοντας τον να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Η είδηση αυτή θα γίνει γνωστή σε όλο το Διαφάνι, με το Ζάχο να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Στη σκέψη πως θα χάσει για πάντα την Ελένη, καταρρακώνεται, αλλά δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Συγκεκριμένα, καταστρώνει ένα σχέδιο για να σπιλώσει την ευτυχία της Ελένης και του Λάμπρου. Θα τα καταφέρει;ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 76 (VIDEO)

 

Το video αναμένεται να ανέβει από τον ΑΝΤ1 Ελέγξτε ΕΔΩ 

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 76 (VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Γ ΚΥΚΛΟΥ
77-78 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Huawei ανακοίνωσε την Ευφυή Λύση Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στο 26ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενέργειας

Η Huawei παρουσίασε την καινοτόμα Ευφυή Λύση Διανομής (IDS) Ηλεκτρικής Ενέργειας στο 26ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενέργειας στο Ρότερνταμ. Η IDS αναπτύχθηκε σε συνεργασία με...