Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο γ κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79

Τα παιδιά αποφασίζουν να κρατήσουν μυστική την ανακάλυψή τους αλλά ο Φώτης έχει άλλες σκέψεις. Ο Δούκας πιέζεται καθώς ψάχνει να βρει εναλλακτικό σχέδιο για το αεροδρόμιο, ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά. Ένα μεγάλο γλέντι γίνεται στην Πανδώρα για την εγκυμοσύνη της Ελένης και οι δύο οικογένειες γιορτάζουν όσα τους ενώνουν…ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79 (VIDEO)


Η Μυρσίνη παίρνει την μεγάλη απόφαση να κουβεντιάσει την πρόταση του Ακύλα ενώ ο Δούκας ζητά από την Αντιγόνη να κάνει υπομονή. Ο Παπα Γρηγόρης αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Το video αναμένεται να ανέβει από τον ΑΝΤ1 Ελέγξτε ΕΔΩ 

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79 (VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Γ ΚΥΚΛΟΥ
78 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 Έξι μήνες μετά, ο Ερμής επιστρέφει από την Αγγλία αλλαγμένος και ο Παύλος κάνει προσπάθειες...