Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Η απρόσμενη επίσκεψη του Ισίδωρου στο εξοχικό της Καρδαμύλης, αιφνιδιάζει την Ιουλία και τον Στάθη. Ο Μάνος πιάνει τον Φίλιππο και του ζητά να κρατήσει τη Χάιδω μακριά από τη Μαρίνα. Ο Φίλιππος εξοργίζεται και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια. Στο μεταξύ, η Αρετή βρίσκεται για πρώτη φορά με τη Βασιλική, μετά τη φυγή της από το σπίτι, και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει πίσω. Η Μαρίνα και η Αντιγόνη έρχονται πιο κοντά και όλα δείχνουν ότι ξεκινάει μια καινούργια φιλία. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25 (VIDEO)

Ο Ισίδωρος και ο Στέφανος καταθέτουν ένορκα στον συμβολαιογράφο για τη Μυρτάλη. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι του Ισίδωρου, ο οποίος τον καλοβλέπει για γαμπρό, χωρίς, όμως, να ξέρει τι συμβαίνει αυτό το διάστημα στη ζωή της Ιουλίας. Μια τυχαία συνάντηση της Βασιλικής και του Φίλιππου μέσα στην καταιγίδα, θα έχει απρόσμενη εξέλιξη… Μεγάλη έκπληξη θα προκαλέσει και μια απρόσμενη επίσκεψη που θα δεχτεί ο συμβολαιογράφος στο γραφείο του. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25 (VIDEO)

Δείτε το video

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

16-17 ΕΔΩ

18 ΕΔΩ

19-20 ΕΔΩ

21-22 ΕΔΩ

23-24 ΕΔΩ

26 ΕΔΩ

27 ΕΔΩ

28-29 ΕΔΩ

30 ΕΔΩ

31-32 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Αυτό να περιμένουμε στο τέλος της σειράς

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις καθώς οδεύουμε προς το φινάλε της σειράς  ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ Η Φωτεινή Ντεμίρη μετρά πολλά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής έχοντας ενσαρκώσει αγαπημένους...