Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26

Ο Φίλιππος κι η Βασιλική βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, χωρίς ο Φίλιππος να αναφέρει στη Χάιδω για ποια κοπέλα πρόκειται. Η Ιουλία προθυμοποιείται να βοηθήσει τη Μυρτάλη με την υπόθεση του ντετέκτιβ και προσφέρεται να πάει μαζί της στην Αθήνα. Η Αντιγόνη αρχίζει να ψαρεύει τη Μυρτάλη για πληροφορίες σχετικά με το οικόσημο και το παρελθόν της οικογένειάς της. Η Χάιδω πετυχαίνει τη Μαρίνα στο καφενείο και τη ρεζιλεύει για μια ακόμη φορά. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26 (VIDEO)

Η Αρετή τρώγεται με τα ρούχα της με την απουσία της Βασιλικής και καυγαδίζει συνεχώς με τον Στάθη. Αυτό τον σπρώχνει όλο και πιο έντονα στην αγκαλιά της Ιουλίας. Ο Κωνσταντίνος δίνει εντολή στη Σωτηρία να προχωρήσει σε μια ακόμα εκτέλεση ηλικιωμένου.

Ο Δημήτρης συνεχίζει τις έρευνες για την άγνωστη γυναίκα στο Σούνιο. Επίσης, η συνάντησή του με την αγροτική γιατρό θα αποβεί μοιραία, καθώς η Αντιγόνη δεν του είναι αδιάφορη. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26 (VIDEO)
Ο Στέφανος δυσανασχετεί με την παρουσία του Αλέξη στο συσσίτιο. Η Αθηνά γιορτάζει τα γενέθλιά της κι η Μαργαρίτα αποφασίζει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

19-20 ΕΔΩ

21-22 ΕΔΩ

23-24 ΕΔΩ

25 ΕΔΩ

27 ΕΔΩ

28-29 ΕΔΩ

30 ΕΔΩ

31-32 ΕΔΩ

33-34-35 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ