Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 19-20 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 19-20

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Ο Φίλιππος αρπάζει την καραμπίνα από τη Χάιδω και την εξαφανίζει, φοβούμενος μην την ανακαλύψει η αστυνομία στο σπίτι τους. Στο μεταξύ, η Ιουλία με την Αθηνά έρχονται σε αντιπαράθεση για ένα θέμα που αφορά στην Άννα.

Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να κατευνάσει αυτό που αισθάνεται για την Ιουλία κι αποφασίζει να πάει στο σπίτι της…Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 19-20 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20

Ο Στέφανος, εκνευρισμένος, ζητά από τον Φίλιππο να μαζέψει τη Χάιδω και να αφήσουν ήσυχη την οικογένειά του. Ο Φίλιππος είναι συγκαταβατικός και τον διαβεβαιώνει ότι κι ο ίδιος θέλει να σταματήσει η ιστορία της βεντέτας. Η Ιουλία πείθει τη Μυρτάλη να σταματήσει τη δουλειά στο σούπερ μάρκετ και τη διαβεβαιώνει ότι θα τη στηρίξει οικονομικά.

Στο μεταξύ, καταφθάνει στην Αρεόπολη η καινούργια αγροτική γιατρός, η Αντιγόνη. Είναι άγνωστη, αλλά δείχνει ότι κρύβει κάποιο μυστικό…Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 19-20 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

14-15 ΕΔΩ

16-17 ΕΔΩ

18 ΕΔΩ

21-22 ΕΔΩ

23-24 ΕΔΩ

25-26 ΕΔΩ

27-28-29-30 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Χωρισμός έκπληξη για αγαπημένο ζευγάρι

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ Καθηλωτική αναμένεται να είναι η συνέχεια της σειράς “Σασμός”, καθώς θα παρακολουθήσουμε ένα χωρισμό βόμβα...