Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ που θα βλέπουμε στο ΣΚΑΙ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18

Επεισόδιο 16

Ο Μιχάλης, με τα αποτελέσματα της εξέτασης dna, πάει να συναντήσει τη Λουίζα και να ζητήσει εξηγήσεις. Ο Σπύρος εκβιάζει την Έλενα ότι θα την καταστρέψει εάν δεν κάνει ό,τι της λέει. Η Μαρία δεν αντέχει άλλο να κρύβει το μυστικό της και προειδοποιεί τον Αντώνη ότι θα το αποκαλύψει. ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18

Η Λουίζα, προβληματισμένη, δεν ξέρει εάν πρέπει να πει την αλήθεια για την Κατερίνα στον Μιχάλη. Η Δάφνη ελπίζει ότι ο Ιάσονας θα καταφέρει να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ, κάτι που ο Αντώνης αμφισβητεί.

Επεισόδιο 17

Η κατάσταση ανάμεσα στη Λουίζα και τον Μιχάλη περιπλέκεται ακόμα περισσότερο έπειτα από το φιλί τους, ενώ η συνομωσία του Σπύρου με την Έλενα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από ένα τυχαίο γεγονός. ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18

Η Νόρα συναντιέται με τον Σταύρο για να φάνε μαζί και περνάει μια όμορφη βραδιά, που θα ήθελε να επαναληφθεί. Ο Αντώνης ζητάει κι άλλο χρόνο από τη Μαρία, όσο ο Ιάσονας ετοιμάζεται να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Επεισόδιο 18

Η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος και η Έλενα γνωρίζονται και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης και η Έλενα μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι, με την Έλενα να προσπαθεί διακριτικά να κάνει αυτό που της ζήτησε ο Σπύρος. Η Λουίζα κανονίζει συνάντηση με τον Μιχάλη, γεγονός που την φέρνει αντιμέτωπη με τη Νόρα και τον Σπύρο.

 

Ο Ζήσης παρασύρει τον Θωμά και τον πείθει να τον βοηθήσει να κάνουν διάρρηξη. Η κατάσταση ξεφεύγει όμως με αποτέλεσμα ο Θωμάς να βρεθεί άσχημα μπλεγμένος.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 19-20 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

12 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

14 ΕΔΩ

15 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ