Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27

Η Σουρεϊγιά βρίσκει την ευκαιρία να πάει να δει το μωρό στο μαιευτήριο, όταν δεν είναι κανείς άλλος. Εκεί συναντά την Μπεγκιούμ και η κουβέντα τους είναι διαφορετική από αυτή που θα περιμέναμε.

Πάντως, η Ιπέκ εξακολουθεί να μην αποδέχεται το μωρό γεγονός που φέρνει τον Φικρέτ σε απόγνωση. Ο Φαρούκ πηγαίνει στο μαιευτήριο, αλλά η συζήτησή του με τον Φικρέτ εξελίσσεται άσχημα.

Η Μπαντέ ζητά εξηγήσεις από τον Μουράτ για τον γρονθοκόπημα του Κοράι. Η Ντιλάρα από την άλλη πηγαίνει με άγριες διαθέσεις στην πεθερά της με αποτέλεσμα εκείνη να πάθει κρίση. Ο Αντέμ φτάνει εκείνη τη στιγμή στο σπίτι και χάνει τελείως τον έλεγχο απέναντι στην Ντιλάρα.
Μετά τον καβγά, τα δύο αδέρφια αναζητούν παρηγοριά. Ο Φαρούκ καταφεύγει στη Σουρεϊγιά, που παραμένει αισιόδοξη και προσπαθεί να παρασύρει και τον άντρα της με τις θετικές της σκέψεις.

Για τον Φικρέτ όμως, η Ιπέκ όχι μόνο δεν είναι δίπλα του, αλλά εξακολουθεί να μη θέλει το παιδί τους. Για τον Φικρέτ παρηγοριά γίνεται ο πόνος των άλλων. Και βρίσκει τον ιδανικό τρόπο να τον προκαλέσει…

Δείτε το video ΕΔΩ

Για τα επεισόδια του Α κύκλου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

23 ΕΔΩ

24 ΕΔΩ

25 ΕΔΩ

26 ΕΔΩ

28 ΕΔΩ

29 ΕΔΩ

30 ΕΔΩ

31-32-33-34-35-36-37 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΝΥΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τροχαίο στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο παρέσυρε πέντε άτομα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν ένα διερχόμενο όχημα παρέσυρε πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν τρία παιδιά. Σύμφωνα...