Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26

Η Ιπέκ δεν δίνει καμία σημασία στο παιδί της, δεν μπορεί να το αποδεχθεί, καθώς υποφέρει από επιλόχειο κατάθλιψη. Στο σπίτι η Σουρεϊγιά μοιράζεται με τη θεία της τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και της λέει ότι η συμπεριφορά των άλλων απέναντί της είναι εχθρική. Η άφιξη του Φικρέτ στο αρχοντικό εκείνη την ώρα έρχεται να επιβεβαιώσει τα λόγια της κοπέλας.

Ο Φαρούκ θέλει να κρατήσει την Σουρεϊγιά μακριά από το μαιευτήριο μια και το κλίμα είναι εχθρικό απέναντί της, αλλά εκείνη επιμένει.
Ο Ακίφ προσπαθεί να μαλακώσει την Σενέμ, αλλά πως τα φέρνει η τύχη του και καταλήγει για μια ακόμη φορά στην ντουλάπα, αυτή τη φορά του Φαρούκ!
Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που προέκυψαν από τον πρόωρο τοκετό της Ιπέκ, έρχεται και το άνοιγμα του τάφου του Φεβζί για να προστεθεί στα άλλα προβλήματα. Η Εσμά δείχνει να επιμένει στην απόφασή της να παραχωρήσει τη θέση του αρχηγού της οικογένειας στον Φαρούκ, επισημαίνοντας ότι μόνο έτσι θα αναγνωριστεί η αξία της. Μπορεί ο Φαρούκ να ανταποκριθεί στο νέο του ρόλο;

Δείτε το video ΕΔΩ

Για τα επεισόδια του Α κύκλου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

18 ΕΔΩ

23 ΕΔΩ

24 ΕΔΩ

25 ΕΔΩ

27 ΕΔΩ

28 ΕΔΩ

29 ΕΔΩ

30 ΕΔΩ

31-32-33-34-35-36-37 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΝΥΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ