Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24

To δείπνο του Αντέμ και της Ντιλάρα στους Μποράν καταλήγει σε ένα μεγάλο φιάσκο και κλείνει γρήγορα με έναν μεγάλο καβγά. Η ένταση όμως δεν περιορίζεται ανάμεσα στους Μποράν και τον Αντέμ, αλλά επηρεάζει και τις σχέσεις της Σουρεϊγιά με τα αδέρφια του Φαρούκ και την Ιπέκ.
Σε αντίθεση με την άσχημη διάθεση που επικρατεί στο αρχοντικό, μια πολύ όμορφη βραδιά περνούν ο Γκαρίπ με την Εσμά. Τόσο όμορφη που και οι δυο αναρωτιούνται ο ένας για τον άλλο αν είναι ειλικρινής ή έχει απώτερο σκοπό.

Ενδιαφέρον όμως έχει το βράδυ και για τη Μπεγκιούμ, η οποία έχει υποκύψει στις πιέσεις της Πελίν και έχουν βγει να διασκεδάσουν στο club που τραγουδάει ο Τζαν. Η τύχη, μάλιστα, φροντίζει να συστηθούν.

Η βραδιά όμως επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις. Η Ιπέκ, που επιτίθεται φραστικά στη Σουρεϊγιά, κάποια στιγμή χάνει την ισορροπία της και πέφτει από την κορυφή της σκάλας. Δυστυχώς, η παρουσία της Σουρεϊγιά στην κορυφή της σκάλας γεννά σε όλους δεύτερες σκέψεις…

Τελικά, η Ιπέκ φέρνει πρόωρα στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο μπαίνει στη θερμοκοιτίδα. Δεν είναι όμως όλοι καλοδεχούμενοι στο μαιευτήριο.

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ

Για τα επεισόδια του Α κύκλου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

14 ΕΔΩ

15 ΕΔΩ

16 ΕΔΩ

17 ΕΔΩ

18 ΕΔΩ

23 ΕΔΩ

25 ΕΔΩ

26 ΕΔΩ

27 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΝΥΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ