Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 89-90-91-92-93

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 89-90-91-92-93

ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 89 ΕΔΩ 90 ΕΔΩ 91 ΕΔΩ 92 ΕΔΩ 93 ΕΔΩ

Eπεισόδιο 89

Ο Μελίχ ψάχνει το παρελθόν της Τεσλιμέ και μαθαίνει πως η μητέρα της είναι άρρωστη. Όταν την επισκέπτεται της λέει πως είναι συγγενής της Μελέκ. Ο Μελίχ της υπόσχεται να φροντίζει την οικογένειά της και εκείνη ως αντάλλαγμα θα του δίνει πληροφορίες για τη Μελέκ.

Η Μπελκίς και η Νατσιγέ αποφασίζουν να εκδικηθούν τη Μελέκ επειδή πιστεύουν πως εκείνη της κατήγγειλε στη δεσμοφύλακα. Κρύβουν τα χρήματά τους στο μαξιλάρι της και στη συνέχεια την κατηγορούν πως τους τα έκλεψε. Η Μελέκ δεν κατορθώνει να πείσει τη φρουρό πως είναι αθώα και καταλήγει στην απομόνωση. Η Τεσλιμέ αντιλαμβάνεται πως έστησαν παγίδα στη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ συνειδητοποιεί πως ο Ερκούτ ξέρει τα πάντα και δεν έχει άλλη επιλογή από το να του μιλήσει. Όταν τον απειλεί πως θα τα πει όλα στον Σελίμ, ο Ερκούτ απειλεί να απαγάγει την Ελίφ. Ο Μουράτ αναγκάζεται να μείνεις το σπίτι της Ζεϊνέπ και καλεί και τον Βεϊσέλ να μείνει μαζί τους.

Η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη όταν βλέπει στο σπίτι της τον Μουράτ. Του λέει πως είναι πολύ θυμωμένη μαζί του επειδή μίλησε στον Ερκούτ ενώ ήταν μεθυσμένος. Ο Μουράτ, όπως είναι φυσικό δεν θυμάται τίποτα και δεν δείχνει να ενδιαφέρεται κιόλας για το τι συνέβη. Πιστεύει πως ο Ερκούτ θα κρατήσει το μυστικό για τον εαυτό του. Όταν έρχεται και ο Βεϊσέλ, η Ζεϊνέπ απογοητεύεται εντελώς. Η Ιπέκ ανοίγει την καρδιά της στην Φεραγιέ. Ο Σελίμ είναι ευχαριστημένος επειδή η Ελίφ και η Τουγτσέ είναι πια φίλες αλλά η Αρζού δεν χαίρεται καθόλου. Ο Σελίμ έρχεται σε σύγκρουση μαζί της όταν αντιλαμβάνεται τις προθέσεις της απέναντι στην Ελίφ. Η Κιράζ δίνει ένα μάθημα στην Τουγτσέ επειδή την τρόμαξε. Η Τουγτσέ θέλει να μείνει στο ίδιο δωμάτιο με την Ελίφ αλλά η Αρζού δεν το επιτρέπει και βάζει την Ελίφ στο δωμάτιο της Γκόντζα. Αυτή η επιλογή, κάνει δυστυχισμένες την Γκόντζα και την Ελίφ.

Όταν η Γκόντζα κοιμάται, η Ελίφ πηγαίνει και κοιμάται στον καναπέ του διαδρόμου. Οι Αρχές αναφέρουν πως ο θάνατος της Αϊσέ οφείλεται σε ατύχημα και ο Κενάν μιλάει στην αστυνομία για το τηλεφώνημα, που δέχτηκε. Η αστυνομία τον ενημερώνει πως δεν έχουν βρει ακόμα κάτι και πως συνεχίζουν την έρευνα της υπόθεσης. Ο Κενάν είναι σίγουρος πως το τηλεφώνημα αυτό συνδέεται με κάποιον τρόπο με το ατύχημα της Αϊσέ. Το πρωί η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν βρίσκει την Ελίφ στο δωμάτιο της Τουγτσέ…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Eπεισόδιο 90

 Ο Σελίμ τσακώνεται με την Αρζού σχετικά με την Ελίφ και της λέει πως το κοριτσάκι θα μείνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ. Η Ελίφ είναι έξαλλη με την Γκόντζα επειδή άφησε την Ελίφ να φύγει από το δωμάτιο της. Η Αρζού αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Σελίμ ξέρει την αλήθεια, πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν. Ζητάει από την Γκόντζα να ακολουθήσει τον Σελίμ αλλά αυτό είναι δύσκολο για την Γκόντζα γιατί μετά τον θάνατο της Αϊσέ έχει περισσότερες δουλειές να κάνει και η Αλιγιέ της αναθέτει κάθε μέρα περισσότερες ευθύνες.

Όταν βρίσκει χρόνο όμως παρακολουθεί τον Σελίμ και τον ακούει να μονολογεί πως θα βρει τη Μελέκ και θα την ενώσει ξανά με την κόρη της. Μετά από αυτό η Αρζού είναι σίγουρη πως ο Σελίμ ξέρει την αλήθεια. Η Ελίφ μιλάει στον Σελίμ συνεχώς για τη μητέρα της. Ο Σελίμ είναι λυπημένος επειδή βλέπει τη θλίψη της μικρής. Ο Κενάν, στην προσπάθειά του να βρει τη σύνδεση ανάμεσα στο ανώνυμο τηλεφώνημα, που δέχτηκε και τον θάνατο της Αϊσέ, αποφασίζει να μιλήσει στη Μελέκ. Πηγαίνει να τη βρει στο καφέ, που δουλεύει αλλά μαθαίνει πως έχει πάρει άδεια και αποφασίζει να πάει σπίτι της.

ELIF: Η σατανική Αρζού ξεκληρίζει όλη την οικογένεια Εμίρογλου! Σοκαριστικές οι εξελίξεις…

Η Τεσλιμέ ενημερώνει τον Μελίχ πως η Μελέκ βρίσκεται στην απομόνωση. Ο Μελίχ φροντίζει η Μελέκ να επιστρέψει στο κελί της. Η Μπελκίς και η Νατσιγιέ ξαφνιάζονται όταν την βλέπουν. H Ικμπάλ τις προειδοποιεί να είναι προσεχτικές με τη Μελέκ γιατί κάποιος με μεγάλη δύναμη την υποστηρίζει. Η Μελέκ αρρωσταίνει και μεταφέρεται στο αναρρωτήριο. Ο Μουράτ λέει στον Βεϊσέλ πως ο Σελίμ και ο Κενάν είναι αδέλφια και εκείνος γίνεται έξαλλος. Απαγορεύει στη Ζεϊνέπ να βγει από το σπίτι και η Ζεϊνέπ απελπίζεται…

Eπεισόδιο 91

Η Ζεϊνέπ μένει άφωνη όταν βλέπει τον Κενάν στο σπίτι της. Δεν θέλει να τον δουν ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ και έτσι αναγκάζεται να του πει πως η Μελέκ δεν θέλει να τον δει, ούτε καν για να μιλήσουν για τον θάνατο της Αϊσέ. Ο Κενάν θεωρεί πως η Μελέκ τον μισεί.

Αποφασίζει να μιλήσει ξανά με την Ελίφ, μήπως καταφέρει να μάθει τι τελικά συνέβη εκείνη τη μέρα, που κόστισε τη ζωή της Αϊσέ. Ο Βεϊσέλ είναι θυμωμένος με τη Ζεϊνέπ εξαιτίας του Σελίμ. Αργότερα καλεί στο σπίτι τον Ερκούτ και τον ρωτάει για τα χρήματα, που του είχε δώσει να επενδύσει. Η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη με τον πατέρα της επειδή κάλεσε τον Ερκούτ στο σπίτι αλλά δεν έχει δύναμη για να αντιδράσει. Ο Ερκούτ συμπεριφέρεται σαν να μην ξέρει τίποτα και λέει στη Ζεϊνέπ πως τη συγχωρεί και της ζητάει να ορίσουν νέα ημερομηνία γάμου.

Η Ζεϊνέπ αρνείται κατηγορηματικά. Ο Σελίμ και η Γκόντζα πηγαίνουν την Ελίφ και την Τουγτσέ βόλτα στο πάρκο. Η Αρζού δεν έχει ιδέα και θυμώνει όταν δεν βρίσκει την Γκόντζα. Ένας άντρας αναγνωρίζει την Ελίφ στο πάρκο και ενημερώνει τη συμμορία εμπορίας παιδιών. Οι άντρες της συμμορίας αποφασίζουν να απαγάγουν και τα δύο κοριτσάκια. Ένας από τους άντρες του Ιντρίς πλησιάζει τον Σελίμ με τη δικαιολογία ότι ζητάει χρήματα και καταφέρνει να τον οδηγήσει μακριά από το πάρκο. Ο Σελίμ όμως παρατηρεί τους άλλους άντρες και καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Οι άντρες αντιλαμβάνονται πως ο Σελίμ τους υποψιάζεται και το σκάνε.

Σοκαριστική εξέλιξη! Η Ελίφ πέφτει στο γκρεμό! Το θανατηφόρο δυστύχημα και ο θρήνος της Μελέκ!

Ο Σελίμ, η Γκόντζα, η Ελίφ και η Τουγτσέ αποφασίζουν να μη μιλήσουν σε κανέναν για ό,τι συνέβη στο πάρκο. Η Γκόντζα πιστεύει τους άντρες τους είχε πληρώσει η Αρζού για να πάρουν την Ελίφ. Η Αλιγέ είναι έξαλλη με την Γκόντζα επειδή αγνοεί το σπίτι και δεν βοηθάει την Αρζού. Ζητάει από την Κιράζ να αλλάξει ρούχα και να αναλάβει τα καθήκοντα της Γκόντζα. Η Κιράζ είναι όμως αδέξια και ρίχνει το φαγητό στους καλεσμένους της Αλιγιέ…

Eπεισόδιο 92

Η Γκόντζα δεν λέει στην Αρζού πως ο Σελίμ τα ξέρει όλα. Ο Σελίμ ζητάει από την Γκόντζα να προσέχει πολύ την Ελίφ. Η Αρζού έχει ενοχληθεί επειδή η Ελίφ και η Τουγτσέ έχουν έρθει κοντά. Ζητάει από την Γκόντζα να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να μην ενωθούν τα δύο κορίτσια περισσότερο. Η Γκόντζα δεν ξέρει τι να κάνει αλλά λέει στην Αρζού ότι μετά τον θάνατο της Αϊσέ τα προβλήματά της έχουν τελειώσει και μπορεί πια να ηρεμήσει. Η Αλιγιέ είναι έξαλλη με την Κιράζ αλλά και με την εξαφάνιση της Γκόντζα. Τις προειδοποιεί και τις δύο να συγκεντρωθούν. Η Ιπέκ λέει στη Φεραγιά πως ο Μελίχ έχει πολλές δουλειές και πως λυπάται επειδή δεν περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί.

Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ και εκείνος για άλλη μια φορά τον συμβουλεύει να ξεπεράσει το θυμό του και να συγχωρήσει. Στη συνέχεια ο Μελίχ συναντάει την Ιπέκ και απολογείται επειδή την έχει παραμελήσει. Ο Κενάν βλέπει πως η Ελίφ είναι καλύτερα και αποφασίζει να καλέσει ξανά τους αστυνομικούς για να προσπαθήσουν ξανά να της πάρουν κατάθεση. Ο αρχηγός του τμήματος τα βάζει με τους αστυνομικούς επειδή ακόμα δεν υπάρχει πρόοδος στην υπόθεση και τους στέλνει στο κτήμα για να πάρουν κατάθεση από την Ελίφ. Οι αστυνομικοί όμως προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση καθώς είναι στην πραγματικότητα άνθρωποι του Ιντρίς. Πηγαίνουν να πάρουν την κατάθεση της Ελίφ και η μικρή τους λέει τι συνέβη ακριβώς εκείνη την ημέρα. Τότε οι αστυνομικοί την απειλούν πως θα πάει φυλακή και της λένε να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

H Ζεϊνέπ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Τη διαβεβαιώνει πως η Ελίφ είναι καλά αλλά δεν μπορεί να της πει για τον θάνατο της Αϊσέ. Καμία από τις δύο δεν μπορεί να καταλάβει ποιος πληρώνει τον δικηγόρο της. Στη συνέχεια η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη σχολή της και κάθεται δίπλα στον Σελίμ. Αρχίζουν να μιλάνε και ο καθηγητής ενοχλημένος από τη συμπεριφορά τους, τους αναθέτει μια κοινή εργασία, γεγονός που ενοχλεί τρομερά την Πελίν. Ο Ερκούτ λέει στον Ναντίρ και τη Σεϊντά πως ο Βεϊσέλ θέλει πίσω τα λεφτά του μέσα στην εβδομάδα και πως πρέπει να τα βρουν γρήγορα. Αποφασίζουν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο με τη βοήθεια του Μουράτ. Η Σεϊντά τους ζητάει να μην εμπλέξουν τον Μουράτ αλλά δεν καταφέρνει να τους πείσει.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Eπεισόδιο 93

Η Μελέκ βλέπει την Αϊσέ στο όνειρό της και έχει κακό προαίσθημα. Χωρίς να ξέρει πως έχει πεθάνει, η Μελέκ προσπαθεί να της τηλεφωνήσει και ανησυχεί όταν δεν την βρίσκει. Η Αρζού επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως η Αϊσέ πέθανε. Οι αστυνομικοί καταφέρνουν να τρομάξουν την Ελίφ και έτσι να κλείσουν την υπόθεση. Όλοι λυπούνται, εκτός από την Αρζού. Ο Κενάν δεν πείθεται και είναι αποφασισμένος να λύσει το μυστήριο. Όπως όλοι στο σπίτι, η Ελίφ νοσταλγεί την Αϊσέ.

Ο Κενάν ανοίγει έναν τραπεζικό λογαριασμό για την Ελίφ και η Αρζού γίνεται έξαλλη. Αλλά ο Κενάν της λέει πως πλέον η Ελίφ είναι σαν κόρη τους και πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα. Όπως είναι φυσικό, όλοι υποστηρίζουν την απόφασή του, εκτός από την Αρζού. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ετοιμάζουν την εργασία τους αλλά σκέφτονται την Αϊσέ και δεν μπορούν να συγκεντρωθούν. Ο Σελίμ της λέει πως η Αϊσέ του εμπιστεύθηκε ένα μικρό κορίτσι και πως της υποσχέθηκε να μην πει σε κανέναν ποιο είναι αυτό το κορίτσι στην πραγματικότητα αλλά το βάρος είναι πολύ μεγάλο για εκείνον. Η Ζεϊνέπ ξαφνιάζεται και καταλαβαίνει πως ο Σελίμ ξέρει τα πάντα. Ο Μελίχ μιλάει στον Εφρούζ για την αγάπη, που νιώθει για την Ιπέκ.

Ο Εφρούζ του λέει πως αυτή η αγάπη θα τον κάνει καλύτερο άνθρωπο και δεν πρέπει να τη χάσει. Η Κιράζ είναι έξαλλη με την Γκόντζα επειδή συνεχώς εξαφανίζεται και την αφήνει να κάνει όλες τις δουλειές. Ο Ναντίρ πιστεύει πως ο Ερκούτ έχει πάρει λιγότερα χρήματα από τον Βεϊσέλ και ο Ερκούτ έρχεται σε δύσκολη θέση. Ο Μουράτ είναι αυτός, που την πληρώνει με το κλεμμένο αυτοκίνητο…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 94-95-96-97-98 ΕΔΩ 99-100-101-102-103 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


83 ΕΔΩ
84 ΕΔΩ
85 ΕΔΩ
86 ΕΔΩ
87 ΕΔΩ
88 ΕΔΩ
89 ΕΔΩ
90 ΕΔΩ
91 ΕΔΩ
92 ΕΔΩ
93 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ