Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 88 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 88

Καθώς η Ελίφ και η δήθεν θεία της Βαχιντέ φεύγουν από το κτήμα, συναντούν τον Σελίμ. Ο Σελίμ απομακρύνει την Ελίφ από τη Βαχίντε καθώς ξέρει πως δεν είναι θεία της μικρής, Όλοι ξαφνιάζονται όταν βλέπουν την Ελίφ να επιστρέφει στο σπίτι με τη δήθεν θεία της και η Τουγτσέ είναι αυτή που χαίρεται περισσότερο. Ο Σελίμ μπροστά σε όλους κάνει πολλές ερωτήσεις στη Βαχιντέ και εκείνη πέφτει σε αντιφάσεις.

Ο Κενάν έρχεται και όταν και εκείνος διαπιστώνει πως η Βαχιντέ θέλει να τους εξαπατήσει, την πετάει έξω από το σπίτι. Η Αρζού είναι έξαλλη με τη Βαχιντέ επειδή δεν κατάφερε να φύγει με την Ελίφ. Η Βαχιντέ ζητάει τα χρήματα, που της υποσχέθηκε και η Αρζού της δίνει το χρυσό βραχιόλι της Γκόντζα. Ο Σελίμ δεν καταλαβαίνει τα κίνητρα της Βαχιντέ. Αργότερα τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ αλλά δεν μπορεί να τη βρει και ανησυχεί. Θυμώνει και πηγαίνει να τη βρει στο καφέ, που εργάζεται. Τη ρωτάει για ποιο λόγο είναι τόσο απόμακρη και της δηλώνει πως θέλει να τη βοηθήσει να λύσει τα προβλήματά της. Η Ζεϊνέπ συγκινείται από τα λόγια του αλλά είναι λυπημένη γιατί ενώ θέλει να του κρατήσει το χέρι και να τον ακολουθήσει, δεν μπορεί. Η Κιράζ δεν θέλει να μείνει στο δωμάτιο της Αϊσέ γιατί φοβάται το φάντασμά της.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Η Τουγτσέ και η Ελίφ τα πηγαίνουν πολύ καλά και μάλιστα σχεδιάζουν να τρομάξουν την Κιράζ ενώ βρίσκεται στο δωμάτιο της Αϊσέ. Η Ζεϊνέπ μαθαίνει από τον Μουράτ πως ο Σελίμ είναι αδελφός του Κενάν και προσπαθεί να εξηγήσει στον Μουράτ πως ο Σελίμ δεν γνωρίζει τίποτα αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει. Η Ζεϊνέπ μιλάει σχετικά στην Γκιουλνούρ και της λέει πως φοβάται ότι ο Μουράτ θα πει τα πάντα στον Σελίμ. Η Γκιουλνούρ συμβουλεύει τη Ζεϊνέπ να μιλήσει εκείνη πρώτη στον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως η Γκιουλνούρ έχει δίκιο και πηγαίνει να βρει τον Σελίμ. Ο Ερκούτ όμως μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο της. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του λέει πως όλα είναι καλά και κανένας δεν τον κυνηγάει. Στη συνέχεια του λέει όσα ξέρει για τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ λέει στην Σεϊντά πως έχει δει την Ελίφ με τον Σελίμ και πως όταν ρώτησε σχετικά τον Μουράτ εκείνος του είπε ψέματα.

Αποφασίζει να ερευνήσει περισσότερο αυτή την ιστορία. Έτσι, ο Ερκούτ πλησιάζει τον Μουράτ και τον πηγαίνει στο σπίτι της Σεϊντά για να πιουν ένα ποτό. Ο Μουράτ μεθάει και λέει τα πάντα στον Ερκούτ και τη Σεϊντά για την Ελίφ, τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ. Ο Ερκούτ συμβουλεύει τον Μουράτ να πάει να μείνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ. Η Μελέκ είναι στη φυλακή και πάνω στην απελπισία της σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Μια συγκρατούμενη όμως τη βοηθάει. Πρόκειται για μια γυναίκα, που σκότωσε τον άντρα της για να σώσει την κόρη της αλλά εκείνη δεν το γνωρίζει. Ο Μελίχ επισκέπτεται την Τεσλιμέ στη φυλακή…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ELIF: Ο Βεϊσέλ εκβιάζει τη Ζεϊνέπ! “Θα παντρευτείς τον Ερκούτ” !Τι θα δούμε στη συνέχεια…

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

82 ΕΔΩ
83 ΕΔΩ
84 ΕΔΩ
85 ΕΔΩ
86 ΕΔΩ
87 ΕΔΩ
89 ΕΔΩ
90 ΕΔΩ
91 ΕΔΩ
92-93 ΕΔΩ
94-95-96-97-98 ΕΔΩ
99-100-101-102-103 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ