Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85

Ο Σελίμ, η Ιπέκ και ο Κενάν είναι στο νοσοκομείο. Τα νέα για τον θάνατο της Αϊσέ τους βυθίζουν στη θλίψη. Όταν η αστυνομία λέει στον Κενάν πως ένα αυτοκίνητο χτύπησε την Αϊσέ ενώ περίμενε να συναντήσει τον άνθρωπο, που του τηλεφωνούσε, εκπλήσσεται αλλά δεν λέει τίποτα στις Αρχές.

Η Αλιγιέ και όλοι οι εργαζόμενοι στο κτήμα περιμένουν με αγωνία καλά νέα για την υγεία της Αϊσέ. Όταν ο Κενάν τους ανακοινώνει τον θάνατό της, αισθάνονται όλοι συντετριμμένοι. Η Ελίφ δεν καταλαβαίνει στην αρχή τι συμβαίνει αλλά όταν συνειδητοποιεί πως δεν θα ξαναδεί ποτέ την Αϊσέ νιώθει μεγάλη θλίψη. Η Τουγτσέ είναι δίπλα της και την παρηγορεί. Ο Σελίμ είναι κοντά στην Ελίφ και λέει σε όλους στο κτήμα πως η τελευταία επιθυμία της Αϊσέ ήταν να μείνει μαζί τους η Ελίφ και θα πρέπει να την τιμήσουν. Αργότερα ο Σελίμ πηγαίνει μαζί με την Ελίφ στην παλιά γειτονιά της Μελέκ και ο Ερκούτ τους βλέπει.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Σαντίκ ενημερώνει τον Μελίχ για τον θάνατο της Αϊσέ. Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στην Αϊσέ και η Κιράζ της μεταφέρει τα άσχημα νέα. Η κοπέλα ξεσπάει σε κλάματα και δεν ξέρει πως να πει την άσχημη είδηση στη Μελέκ. Καταφέρνει να πάει στην κηδεία της Αϊσέ χωρίς να την δει κανείς από την οικογένεια. Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στη φυλακή. Μια συγκρατούμενη της πιστεύει στην αθωότητά της και την υποστηρίζει. Η Αρζού αισθάνεται μεγάλη ανακούφιση καθώς πιστεύει πως μαζί με την Αϊσέ, θάφτηκε και το μυστικό, πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ELIF: Ο Βεϊσέλ εκβιάζει τη Ζεϊνέπ! “Θα παντρευτείς τον Ερκούτ” !Τι θα δούμε στη συνέχεια…

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

79 ΕΔΩ
80 ΕΔΩ
81 ΕΔΩ
82 ΕΔΩ
83 ΕΔΩ
84 ΕΔΩ
86 ΕΔΩ
87 ΕΔΩ
88 ΕΔΩ
89 ΕΔΩ
90-91-92-93 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ