Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84

Οι άντρες, που χτυπήσαν με το αυτοκίνητο τους την Αϊσέ, το σκάνε για να αποφύγουν την αστυνομία. Ο Βεϊσέλ δεν ξέρει τι να κάνει. Αφήνει την Ελίφ μαζί με την αναίσθητη Αϊσέ και εξαφανίζεται. Απελπισμένος καλεί τον Μουράτ. Ο Μουράτ δεν μπορεί να πιστέψει αυτά, που του λέει ο πατέρας του. Τηλεφωνεί στον φίλο του Φεγιάζ και του ζητάει να κρύψεις το σπίτι του για λίγες μέρες τον πατέρα του. Η Ελίφ αναζητά κάποιον να τη βοηθήσει. Σταματάει ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και ζητάει βοήθεια. Μεταφέρουν την Αϊσέ στο νοσοκομείο και η Ελίφ είναι πολύ τρομαγμένη. Η αστυνομία προσπαθεί να πάρει κατάθεση από τη μικρή αλλά εκείνη δεν μιλάει.

Η αστυνομία καλεί τον Σελίμ από το κινητό της Αϊσέ και τον ενημερώνουν για το ατύχημα. Ο Σελίμ πηγαίνει στο νοσοκομείο ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να βρει τον Κενάν. Βρίσκει όμως την Αρζού, την ενημερώνει για την κατάσταση της Αϊσέ και το σοκ είναι μεγάλο. Όταν ο Σελίμ φτάνει στο νοσοκομείο ξαφνιάζεται, που βλέπει εκεί την Ελίφ αλλά η μικρή είναι πολύ χαρούμενη όταν τον αντικρύζει. Η Κιράζ αναζητά στο κτήμα την Αϊσε καθώς δεν γνωρίζει τι της έχει συμβεί. Η Αρζού καλεί τον Βεϊσέλ και τον κοροϊδεύει επειδή κατάφερε να τον εμποδίσει να συναντήσει τον Κενάν. Εκείνος της απαντάει πως τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Η δήλωση του προκαλεί νευρικότητα στην Αρζού.

Όλοι στο κτήμα ενημερώνονται για το ατύχημα της Αϊσέ. Η κατάσταση της Αϊσέ είναι κρίσιμη και μεταφέρεται άμεσα στο χειρουργείο αλλά οι γιατροί δεν μπορούν να σταματήσουν την εσωτερική αιμορραγία. Θα πρέπει να περιμένουν να ανακτήσει τις αισθήσεις της και μετά να προχωρήσουν σε δεύτερο χειρουργείο αλλά η ελπίδα να σωθεί είναι μικρή. Η Αϊσέ ανοίγει τα μάτια της και λέει στον Σελίμ πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν και της Μελέκ αλλά τον ορκίζει να μην πει τίποτα σε κανέναν χωρίς τη συγκατάθεση της Μελέκ. Λίγο αργότερα η Αϊσέ πεθαίνει. Η Μελέκ μεταφέρεται στο δικαστήριο και έχει ένα κακό προαίσθημα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το δικαστήριο αποφασίζει την προφυλάκιση της μέχρι την κανονική δίκη. Η Μελέκ αλλά και η Ζεϊνέπ απελπίζονται. Η Μελέκ οδηγείται στην φυλακή και είναι τρομοκρατημένη. Ο Μελίχ παρακολουθεί από απόσταση τη Μελέκ και αισθάνεται ανήμπορος επειδή δεν μπορεί να τη βοηθήσει. Στη συνέχεια μιλάει με τον δικηγόρο Ορχάν, τον οποίο προσέλαβε να την υπερασπιστεί. Ο Ορχάν του λέει πως θα τη φροντίσει αλλά πρέπει να έχει υπομονή…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ELIF: Ο Βεϊσέλ εκβιάζει τη Ζεϊνέπ! “Θα παντρευτείς τον Ερκούτ” !Τι θα δούμε στη συνέχεια…

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

79 ΕΔΩ
80 ΕΔΩ
81 ΕΔΩ
82 ΕΔΩ
83 ΕΔΩ

85 ΕΔΩ
86 ΕΔΩ
87 ΕΔΩ
88 ΕΔΩ
89-90-91-92-93 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ουκρανία – ΙΑΕΑ: «Πλησιάζουμε επικίνδυνα σε πυρηνικό δυστύχημα» στη Ζαπορίζια

Καμπανάκι κινδύνου ότι «πλησιάζουμε επικίνδυνα σε πυρηνικό δυστύχημα» στη Ζαπορίζια» κρούει ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (IAEA) Ραφαέλ Γκρόσι. Παράλληλα τονίζει πως είναι...