Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 107 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο γ κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 107

Ο Νικηφόρος εξομολογείται στην Ασημίνα την αγάπη του και τις αποφάσεις του για τον γάμο που ετοιμάζει με τη Ρένα. Η Ασημίνα φοβάται να δώσει μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους, όσο κι αν νιώθει την ίδια αγάπη… Δεν θέλει να πληγωθεί η ίδια, όμως πολύ περισσότερο δεν θέλει με τίποτα να πληγώσει και να μπερδέψει τον μικρό Σέργιο.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 107 (VIDEO)

Ο Ζάχος τελικά προτείνει στη Μάρω να φύγουν μαζί στην Κύπρο, αλλά τα σχέδια τους θα ματαιώσει η επίθεση του Ακύλα… Στη Νομαρχία οι Σεβαστοί και οι υπόλοιποι μέτοχοι γνωρίζουν τον αντικαταστάτη του Ζάχου και ενημερώνονται για την τελική απόφαση του υπουργείου. Μια διαφορετική βόμβα θα σκάσει στη ζωή του Διαφανίου και θα παρασύρει όλα στο διάβα της, ανακατεύοντας για ακόμα μία φορά την τράπουλα…ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 107 (VIDEO)

Το video αναμένεται να ανέβει από τον ΑΝΤ1 Ελέγξτε ΕΔΩ 

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Γ ΚΥΚΛΟΥ

104 ΕΔΩ
105 ΕΔΩ
106 ΕΔΩ
108 ΕΔΩ
109-110 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 Ενώ ο Πέτρος και η Ζωή περνούν όμορφες στιγμές μακριά απ’ όλους, καθώς βρίσκονται...