Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 105 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο γ κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 105

Όλοι είναι ανάστατοι με την έκρηξη που προκάλεσε ο Βαρουξής στα γραφεία των Αβάντων. Αμέσως μετά ο Ντουνιάς συλλαμβάνεται με τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Πέτρο και τους κατηγορεί για τη βομβιστική επίθεση. Μετά τη συνάντηση του Νικηφόρου με τη Ρένα μπαίνει σε αμφισβήτηση ο μελλοντικός τους γάμος και όλα δείχνουν πως η σχέση τους μπορεί να διαλυθεί. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 105 (VIDEO)

Ο Κωνσταντής και ο Λευτέρης προσπαθούν να στηρίξουν τη Δρόσω μετά την απομάκρυνσή της από την ταινία του Δάκη. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσο δυσάρεστη θα είναι η εξέλιξη για εκείνη. Στο μεταξύ, ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να οργανώσουν τη δολοφονία του Ζάχου, ενώ το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 105 (VIDEO)

Το video αναμένεται να ανέβει από τον ΑΝΤ1 Ελέγξτε ΕΔΩ 

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 105 (VIDEO)

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Γ ΚΥΚΛΟΥ

101 ΕΔΩ
102 ΕΔΩ
103 ΕΔΩ
104 ΕΔΩ
106 ΕΔΩ
107-108 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ