Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο γ κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104

Ο Λάμπρος με τον Ζάχο, που αγνοεί πως απειλείται η ζωή του, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και απευθύνονται στον Κουρτέση για την έκθεση του Ξανθού. Η Δρόσω προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με το Δάκη και προτείνει στην Ουρανία ν’ αγοράσει την μπουτίκ. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στη Ρένα την απόφαση του.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104 (VIDEO)


Ο Θέμης ξεκαθαρίζει τη θέση του στη Μυρσίνη ενώ ο Μελέτης φεύγει από τους Άβαντες. Ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας ενώ σκέπτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος. Ο Βαρουξής όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη… ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104 (VIDEO)

 

Το video αναμένεται να ανέβει από τον ΑΝΤ1 Ελέγξτε ΕΔΩ 

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104 (VIDEO)

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Γ ΚΥΚΛΟΥ

101 ΕΔΩ
102 ΕΔΩ
103 ΕΔΩ
105-106 ΕΔΩ
107-108 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την φωτιά στο εργοστάσιο σχολικών γευμάτων «Γιαννίτση»

Την παρέμβαση της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσε πυρκαγιά στο εργοστάσιο κατασκευής σχολικών γευμάτων «Γιαννίτση», στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας. Η ανώτατη εισαγγελέας έδωσε παραγγελία...