Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο του β κύκλου της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137

Ο Χρήστος και η Ελπίδα ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο «Σόλωνας» που καλύπτει ο Αντρέας και θεωρείται πλέον ο βασικός ύποπτος για τις επιθέσεις και τις δολοφονίες των νοσηλευτριών. Η υπόθεση δείχνει να ξεκαθαρίζει, ωστόσο κάποια κομμάτια δεν κολλάνε στο «παζλ». Η Λήδα έρχεται για πρώτη φορά κοντά με την Άρτεμη… Η Αθηνά οδηγείται πίσω στο ψυχιατρείο και ο Στέφανος είναι πάλι ελεύθερος να προχωρήσει με τα σχέδιά του. Η Αλίκη προσπαθεί να πείσει τη Βίβιαν να ξεσκεπάσει τον Στέφανο. ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137 (VIDEO)

Ο Παύλος ξεκαθαρίζει τα συναισθήματά του, καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να είναι πια με την Γεωργία και της το λέει ανοιχτά. Η Αλίκη μένει άφωνη όταν ο Παύλος την επισκέπτεται και της εξομολογείται πως είναι ερωτευμένος μαζί της…ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137(VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

130 ΕΔΩ

131 ΕΔΩ

132 ΕΔΩ

133 ΕΔΩ

134 ΕΔΩ

135 ΕΔΩ

136 ΕΔΩ

138 ΕΔΩ

Ακολουθείστε στο facebook τη σελίδα ΗΛΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Ο Σώτος εξομολογείται τον έρωτά του στη Μαρίκα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ Ο Παύλος γυρνάει εσπευσμένα στην Αθήνα με τον Ερμή όταν πληροφορείται ότι ο...